Zdarvím,stane sa mi že mi ostane kladivko po výstrele nenatiahnuté tým pádom plyn vysyčí , prípadne sa mi stane že mi po vystrielaní všetkých bb neostane záver vzadu dáke rady, tipy, triky?
27 úno 2014, 12:43
m.ape
Plukovník
Re: KWA ASG glock 17
S najväčšou pravdepodobnosťou podchladený zásobník. V horšom pripade netesnosť blowbackovej jednotky. Skontrolovať samotnú trysku hlavu piestu. Ďalša možnosť je opotrebovaný gasrote ventil alebo knocker. Týmto by som začal. Škoda že si nenapísal či ide o novú respektíve staršiu zbraň. Vek a počet výstrelov.
27 úno 2014, 15:23
Largo
Rotmistr
keby som nebol do toho taký laik tak to rád urobím , každopádne má vyše roka, vystrelených neviem mám ju od kolegu, rozobral som ju vyčistil zložil, viac do toho nevidím
27 úno 2014, 15:56
m.ape
Plukovník
V prvom rade aký používaš plyn a či pred streľbou treba zásobník zohriať minimálne na 20C po vystrelení cca 10 ran ho znova ohriať.
Ak to nepomože skontroluj či sa úderník kladivko vráti do výchozej polohy natiahnutím záveru. A po stlačení spúšte vysunie ak ano chyba bude v závere ak nie tak v spúšťovom mechanizme a potom budeme riešiť ďalej.
Tryska a blowbackova jednotka sa kontroluje po demontovaní zo záveru u glocka je to pomerne jednoduché. Nájdi si nejaké video na youtube
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Tbot a 19 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru