Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17 dub 2025, 14:55

Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
 AIMTOM mechabox (21.5mm) v D-Boyi M16a4 - problém! 
Autor Zpráva
Podpraporčík
Podpraporčík

Nový příspěvek AIMTOM mechabox (21.5mm) v D-Boyi M16a4 - problém!
Zdarec,
chtěl jsem si přestavět m16a4 od Boye, mám doma mechabox AIMTOP s tryskou od Airsoftpro 21.5mm - tu modrou (údajně tam pasuje lépe, než 21.4 - což bych se u AT značky ani nedivil). V Aimtop těle mi stejná sestava sedí skvěle a podává dobře. Ve zbrani, kde původně mechabox byl (Snow Wolf M82a1) mi sestava Aimtop mech 21.5 a komora Airsoftpro seděla také skvěle.
Po střelbě single podává zbraň dobře, někdy ale vynechá a poté podává každou druhou (jakoby tryska nestačila včas pustit kuličku do komory), na auto střílí také každou 2-3 ránu.
Napadla mě i otázka velké kadence na 11.1V (pružina M150 - prosím nekomentovat, je to z M82A1, teď to bude v přestavbě na SPR MOD2), ale AT kola mají tuším vačku již z výroby, protože po konzultaci v Airsoftpro mi bylo řečeno, že vačka se do AT mechu nedává.
Pravděpodobně vidím problém v oné délce trysky - má někdo podobnou zkušenost?
Jelikož nemám Retroarms trysku, tak by se mi šikla rada, zda koupit 21.4, nebo 21.3.

Díky za rady,

RN.

17 bře 2014, 15:21
Odpovědět na téma   [ Příspěvek: 1 ]