Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 17 dub 2025, 15:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
 TK M1911 MEU - Problém se zásobníkem - Unikající plyn? 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek TK M1911 MEU - Problém se zásobníkem - Unikající plyn?
Dobrý den,
nedávno jsem si pořídil tuto plynovku z druhé ruky. Nebyl k tomu origo zásobník, což mi bylo řečeno dopředu, ale upravený zásobník z WE.
Zásobník sem natlačil plynem, dal jsem d oněj kuliučky a zkušebně vystřelil 2 rány. Vše klaplo, tak jsem zásobník zase vytáhl a šel jsem se věnovat něčemu jinému. Asi o hodinku později jsem si chtěl vyzkoušet s ní střelbu, ale nevyšlo z ní ani prd. Snažil jsem se zásobník rozebrat a podívat se jestli není špatné těsnění, ale nepodařilo se mi do něj dostat. Respektive se mi podařilo vyndat ze zásobníku podavač, ale dál jsem se nedostal. Jsem v plynovkách úplný lajk.
Do budoucna si k tomu budu kupovat další zásobníky, ale rád bych tenhle zprovoznil.
Děkuji za každou radu.

Jedná se o tento zásobník

21 bře 2014, 00:39
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: TK M1911 MEU - Problém se zásobníkem - Unikající plyn?
"Nevyšlo z ní ani prd" fakt není dostatečnej popis závady. Unikl ti ze zásobníku plyn, nepodávalo to kule nebo co se vlastně stalo?

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

21 bře 2014, 10:25
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Najjednoduchší spôsob ako zistiť či zásobník unika a kde je naplniť ho plynom a ponoriť do vody. Čo sa týka rozborky tak väčšinou sa to robí z opačnej strany

21 bře 2014, 12:23
Svobodník
Svobodník

Griffon píše:
"Nevyšlo z ní ani prd" fakt není dostatečnej popis závady. Unikl ti ze zásobníku plyn, nepodávalo to kule nebo co se vlastně stalo?

Pravdepodobne unik plynu. Ale spis sem zadal o pomoc s rozdelanim zasobniku.

21 bře 2014, 12:46
Moderátor
Moderátor

V první řadě musíš identifikovat problém a podle toho se pak rozmyslet, co chceš ze zásobníku vyndat. Spodek se vyndavá tak, že vyrazíš z boku dva čepy a vyjmeš jej, tím se dostaneš k těsnění mezi patkou a tělem. Ventily je potřeba vyšroubovat pomocí vhodného šroubováku či klíče. Gas route a podávací pružina se vyndavají shora, rovněž po vyražení čepu a vyjmutí ústí zásobníku.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

21 bře 2014, 12:56
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Griffon píše:
V první řadě musíš identifikovat problém a podle toho se pak rozmyslet, co chceš ze zásobníku vyndat. Spodek se vyndavá tak, že vyrazíš z boku dva čepy a vyjmeš jej, tím se dostaneš k těsnění mezi patkou a tělem. Ventily je potřeba vyšroubovat pomocí vhodného šroubováku či klíče. Gas route a podávací pružina se vyndavají shora, rovněž po vyražení čepu a vyjmutí ústí zásobníku.

Děkuji, to jsem potřeboval vědět :) Momentálně u sebe nemám plyn, tak potřebuju vědět jak se do zásobáku leze, až budu na chatě, kde jsem plyn nechal, nemám tam přístup k internetu ;)
S těmi čepy dobrá rada. Našel jsem ten nahoře zásobníku ty druhý dva byly zbroušený společně se zásobákem, takže sem je našel až při velice důkladné prohlídce (prevítci maskovaní) Podařilo se mi jej rozebrat a o víkendu identifikuji závadu. Díky za rady.

22 bře 2014, 01:15
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 6 ]