|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|
|
Zaseknoutí kuliček v hop upu
Autor |
Zpráva |
hykyz
Desátník
|
 Zaseknoutí kuliček v hop upu
Zdravím, při zandání zásobníku(plného a nebo polo prázdného) do komory a vyztřelení se mi vždycky zaseknout kuličky v hop upu. Musím vytáhnout zásobník , vysypat kuličky ven a pak vystřelit bez zásobníku až pak kulička vyletí.
Mám 9 zásobníků různých typů a dělají to všechny. Takže zásobníkama to není. Včera jsem vyměnil hop up gumičku za jinou a prolém přetrvává. Tryska je taky stejná komora hop upu je taky stejná.
Nevíte čím to může být ?
|
30 bře 2014, 14:22 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 Re: Zaseknoutí kuliček v hop upu
To začala zbraň dělat jen tak, z ničeho nic?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
30 bře 2014, 22:19 |
|
 |
|
hykyz
Desátník
|
Normalne v zakladu ne ale pak jsem byl nucenej prehodit skelet mechaboxu protoze se rozpulil. vnitrnosti jsou ale stejny a hop komora taky... napadla me tryska ale ta je origo s tou mi to taky chodilo... Skrz hlaven mi kulicka normalne propadne... aniz by se sekla...
|
31 bře 2014, 13:05 |
|
 |
|
koreN
Podporučík
|
Vtipne, jak lidi zacnou hledat problemy v gumicce, zasobnicich, komore... a pak z nich vypadne, ze vymenili cely mech.
Jakou mas zbran? Menil jsi za originalni mech?
|
01 dub 2014, 11:44 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Přesně... - Auto mi nejede a chcípá, může být problém v lanku od plynu? - Kdy se ten problém objevil? - No když jsem podomácku vyměnil celej motor.
Nicméně k tématu, může to bejt vyosením novýho mechu, drhnoucím ramínkem nebo tryskou, dosedánim komory na mech...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
01 dub 2014, 12:17 |
|
 |
|
hykyz
Desátník
|
Myslel jsem ze,kdyz napíšu na nějaký forum tak mi tam poraděj ane že si ze mě budou dělat srandu... Není mi 5 let abych nevěděl jak rozdelat a složit AS zbraň. Ale jestli chcete popis co je ve zbrani stejnyho a novyho tak klidne popíšu. Mam G&P m933 comando uz asi 10 let ... za tu dobu se menil pouze pastorek... nedavno jsem si musel vymenit mechabox protože mi pri hrani v zimě prasknul... nic jinyho jsem neměnil...a to zbran strilela normálně... hup komoru od SHS jsem si koupil před časem taky novou v domeni že bude kvalitnějsi než ta zakladni ... od ty doby mi to zacalo dělat...tak jsem ji vynadal a dal tam tu starou a problém je stále... gumicky jsem měnil dvě a taky nic...
|
02 dub 2014, 07:53 |
|
 |
|
Daven
Moderátor
Registrován: 16 úno 2009, 19:11 Příspěvky: 1271 Bydliště: Chrudim a Praha
|
- mechabox jsi měnil jen skelet nebo komplet osazený? - za jakou značku jsi měnil mechabox, zase GP? (popřípadě jaké ma ložiska, starší mívali 7mm, nové mají 8mm kuličkovy) - Po výměně mechu zbran fungovala tedy v pořádku? - Co jsem pochopil níže, závada se projevila po výměně hop-up komory? - zkoušel jsi vrátit původní komoru? - Nebo se závada projevila již s výměnou mechu či jiných součástí?
_________________ Jo H&K G3A4 od TM je vážně rarita ... člen Airsoft Teamu Chrudim
|
02 dub 2014, 08:31 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Já jsem zase myslel, že když napíšeš na nějaký forum, aby ti lidi poradili, tak dodáš potřebný informace. Vztekáš se a pak z tebe jakoby mimochodem vypadne, že jsi kromě mecháče zkoušel ještě prohodit komoru a v tu chvíli ten problém vzniknul...nenapadlo tě, že tohle je třeba docela zásadní informace, pokud máme být schopní problém identifikovat? Takže pokud do chápu správně, tak jsi napřed vyměnil mecháč, potom zbraň bez problémů fungovala, potom jsi zkusil prohodit komoru za SHS a v tu chvíli vzniknul tenhle problém? Vrácení původní komory nepomohlo, použití dvou různejch gumiček (jakejch konkrétně?) taky ne?
|
02 dub 2014, 08:35 |
|
 |
|
hykyz
Desátník
|
Mech mam ted od guarderu a vymena byla jen skeletu... komora mi tam pri vymene mechu zustala stejna(puvodni) a zbran jela normálně... pak jsem si koupil novou komoru jen tak... vymenil ji a dal do ni i novou gumicku... a pak to zacalo.. tak jsem ji vymenil zpět za starou komoru a ponechal v ni tu novou gumicku. Problem stale pokracoval tak jsem vymenil i gumicku za tu starou a stejně to nepomohlo... komora do mechu doseda suprove ... prijde mi to spíš jestli to neni tryskou ze nedosahne na kulicku pripravenou v hop gume... nevim jestli by se tryska mela dotykat kulicky nebo ji i trochu postrcit dal...
Naposledy upravil hykyz dne 02 dub 2014, 09:14, celkově upraveno 1
|
02 dub 2014, 08:55 |
|
 |
|
hykyz
Desátník
|
Nepřišel jsem se sem hadat... chtěl jsem jen nejakou dobrou radu nic vic ... jen mě naštvalo jakým zpusobem mi to bylo okomentovano... zbytek informaci mate napsany hned nad timhle textem... jo a hop gumicku co tam mam teď je od guaerderu a tu predchozi fakt nevim... bohužel...
|
02 dub 2014, 09:03 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Pokud to předtim jelo, tak nemůže bejt problém v mecháči ani trysce. Něco jsi prostě pokazil při rozebírání/skládání hopu, ono se to zdá triviální, ale stačí gumičku trochu zkroutit, moc narvat na hlaveň nebo podobně a podobnej průšvih je na světě. Tu současnou gumičku máš GD černou nebo průhlednou?
|
02 dub 2014, 15:11 |
|
 |
|
hykyz
Desátník
|
aha tak to to zkusím rozdělat a složit znovu ... no já mám modrou ale tak tim pádem to není GD ale něco jinýho ... tak ta předešlá bylo guarder ...
|
02 dub 2014, 17:33 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
|
Taky mohly bejt blbý obě gumičky, i to se stává, kolikrát je potřeba jich zkusit několik, než si to sedne.
|
02 dub 2014, 18:51 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 13 ] |
|