Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 dub 2025, 05:19

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Vzduchovka Beretta Elite 2 jako samopal 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Vzduchovka Beretta Elite 2 jako samopal
Dobrý den,
chtěl bych od vás poradit co mám dělat?
Přes aukro jsem si objednal vzduchovku http://aukro.cz/vzduchovka-beretta-i4636301303.html přišla rozbalil jsem namontoval jsem bombičku a zkusil vystřelit vše se zdálo v pořádku, vložil jsem zásobník zkusil vystřelit ale nic se nestalo (jako kdyby byla zajištěná) vytáhl jsem zásobník a pár kuliček mi vypadalo zespoda vzduchovky, zkusil jsem to znova bez zasobniku pak se zasobnikem ale scenar byl stejny ... az na poctvrte se mi povedlo vystřelit 5 kuliček (které zbyly v zásobníku a nevypadaly) a potom mi pistole začala dělat toto https://www.youtube.com/watch?v=cROQdaJRdcA&feature=youtu.be co s tím? Dá se to opravit? Můžu si to zkusit opravit sám nebo v nějakém "servisu"?
Předem děkuji za rady

10 říj 2014, 01:54
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Vzduchovka Beretta Elite 2 jako samopal
a) Přesunuto, to je takovej problém si napřed prohlídnout fórum a zařadit svůj dotaz správně a ne ho hodit do první sekce, o kterou zakopneš?
b) Osobně bych zkusil napřed kontaktovat prodejce, třeba budeš mít kliku, bude férovej a vyřeší to s tebou. Tak či tak bych to bral jakožto relativně drahý ponaučení, že bazarový zbraně se od neznámejch lidí nekupujou a na Aukru už vůbec ne.
c) Jsi na airsoft fóru a není to airsoftová zbraň. Možná ti tu místní machři přes plynovky dokážou poradit, ale být tebou bych s tím spíš nepočítal.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

10 říj 2014, 13:11
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]