Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 18 dub 2025, 14:43

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 APS ASR115 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek APS ASR115
Ahoj

pořídil jsem si tuto zbraň cca před měsícem a bohužel mi nevyhovoval dostřel a výkon tudíž jsem zkusil upgrade. Jelikož má zbraň rychlou výměnu pružin koupil sem (po dohodě s obchodem) pružinu m130 od Guarderu.

Obrázek

Hned mne překvapil rozdíl pružin ale což vrazil jsem jí tam a vesele střílel zbraň udělala asi tak 900 bbs a zasekla se. Povolil jsem přítlak motoru a vše ok. Po té jsem vystřílel ještě tak 100 bbs a ozval se kovovýrachtavý zvuk :( Zbraň jsem rozebral a mrknul do mechboxu.
Našel jsem trošku sjetý pastorek a trošku zničené zuby na hnacím kole.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Otázka zní. Když vyměním pastorek a hnací kolo popřípadě dám jen pružinu m120:
http://www.anareus.cz/detail.php?id=6498
http://www.anareus.cz/detail.php?id=3645
http://www.anareus.cz/detail.php?id=269

Bude mi kvér opět fungovat bez problému ?? Nebo je možná závada jinde ? Jsem nováček a moc se v problematice oprav a upgradu nevyznám proto by rada bodla :D D9ky moc za příspěvky zde menší popis zbraně

Mechabox je v2 hybrid od APS
Baterka 9,6 cellx 1300 nimh
motorek orig od APS QF-2000
hop up Airsoftpro CNC

26 kvě 2015, 15:25
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: APS ASR115
Teoreticky by to mohlo chodit i s původníma dílama, pokud to dobře poskládáš a sešteluješ přítlak, podle fotek nevypadají vyloženě odrovnaně. Samozřejmě včetně původní pružiny, pokud chceš silnější, tak je potřeba udělat skutečnej upgrade, nikoli jen vyměnit brko.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

26 kvě 2015, 19:23
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Griffon píše:
Teoreticky by to mohlo chodit i s původníma dílama, pokud to dobře poskládáš a sešteluješ přítlak, podle fotek nevypadají vyloženě odrovnaně. Samozřejmě včetně původní pružiny, pokud chceš silnější, tak je potřeba udělat skutečnej upgrade, nikoli jen vyměnit brko.

Právě že to nejde - tedy vše jsem poskládal dobře a stejně nefunguje. Motorek mám usazený dobře aby měl prostor (dráty jsou vedeny stranou pažbičky) a stejně pokud dám přítlak naplno mech se sekne (logicky), pokud jen malinko přítlak povolím je slyšet jen nepříjemný kovorachtavý zvuk a nic se neděje :/

26 kvě 2015, 21:53
Svobodník
Svobodník

Tak už to frčí koupil sem nova kola SHS zatezova a hotovo dokonce i s pruzinou m130 :D

No jeste resim problem ze obcas vystreli dve kule najednou nebo kule zaletne ale to bude nejspis HOPKOU.

Takze kdyby nekdo resil kupte do teto zbrane lepsi kola a juknete na spravny ulozeni motorku :D

28 kvě 2015, 09:31
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]