|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Problem s vymezovacíma kroužkama hlavně.
Autor |
Zpráva |
Sten 12
Svobodník
|
 Problem s vymezovacíma kroužkama hlavně.
Dobrý den, mám zbraň Well MB-08 a když jsem si ji objednával, nechal jsem si do ni rovnou dát pár nových věcí, včetně hlavně a vymezovacích kroužků (protože má 500mm řekl jsem si že to je dobrý nápad). Ovšem po chvíli jsem zjistil, že je tam páni odborníci nasadily blbě a místo aby mi hlaveň vycentrovaly tak mi ji ohýbali. Hlaveň jsem tedy sundal a pokusil jsem se je vyrazit (přes tyč), ovšem neůspěšně, protože tam drží jako přilepený a větší rány jsem si netroufl dát abych nezničil vnější hlaveň. Tak jsem to neřešil a dlouhým vrtákem jsem je vyvrtal aby tam hlaveň byla navolno. Ovšem teď jdu kupovat novou a ty kroužky bych potřeboval dostat ven abych tam mohl dát jiné. Nemáte někdo nápad jak je tak odsud dostat ? popřípadě kde za pár šupů sehnat klidně novou vnější hlaveň ale to jsem tedy nenašel.. Děkuji za všechny případné rady a nápady. Tyhle kroužky by tam měli být: http://eagleguns.cz/detail/100932.02/Kr ... ro%29.html
|
19 črc 2015, 16:15 |
|
 |
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
 Re: Problem s vymezovacíma kroužkama hlavně.
skusil bych tam dostat kus silikonovyho oleje, je mozny ze sou o krouzky "prilepeny" k vnejsi hlavni. pak proste dat vetsi ranu aby se utrhly, spis nez vetsi naprah a mlatit do toho, pouzij tezsi kladivo...
dystak vnejsi hlaven doma nejakou mam.
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
21 črc 2015, 10:07 |
|
 |
|
Sten 12
Svobodník
|
Tak zkoušel jsem opravdu všelicos, používal jsem i dost těžkou paličku a dával jsem vážně celkem dost velké rány až jsem měl strach o tu vnější hlaveň i dkyž jsem ji měl položenou na kusu dřeva ( aby to příliš nepružilo ) ale zárověň jsem ji nezničil. pak už to bylo dost tak jsem pod to nacpal ještě hadr aby byla trochu víc na měku a dával opravdu dost velké rány a padlo jich hodně. Promazaná silikonovým olejem je jako blázen, zkoušel jsem i konkor který je trochu agresivnější na gumu a stejnak nic. Dokonce jsem zkoušel i nahřát vnější hlaveň aby se trochu roztáhla protože POM by měl mít dobrou tepelnou odolnost že by vznikla vůle během toho jsem ho zkoušl vyrazit a také nic. Už vážně nevím. Ale díky moc za nápad. Ty máš přímo od MB08 ? nebo od MB01 nebo uplně něco jiného ? Byla by popřípadě naprodej kdyby se mi kroužky nepovedlo vyndat nebo jsem při tom hlaveň oddělal ? Díky
|
21 črc 2015, 22:52 |
|
 |
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
to vypada ze je tam nekdo proste prilepil... co nejaky rozpoustedlo?
mam stopro.na.mb01
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
30 črc 2015, 02:15 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|