|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Jak poznam vadny motorek??
Autor |
Zpráva |
DeejaySnail
Svobodník
|
 Jak poznam vadny motorek??
Ahoj koupil jsem zbran z bazaru a prisla mi bez baterie coz me trochu nastvalo protoze to nebylo jak vyzkouset... po napojeni na baterii od kamarada zbran nevystrelila po vyndani motorku jsem ho zkousel protocit a toci se ale ztuha a netoci se jako obycejny motorek ale vzdy po ctvrt otacce ma to takhle delat?? je to motorek http://www.airsoftmorava.cz/upgrade-a-n ... u-p-j.html normalni motorek se ma tocit zlehka nebo ne?? diky za rady
|
16 led 2017, 22:27 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
 Re: Jak poznam vadny motorek??
Či je ku zbrani batéria býva zvačša napísané na stránke odkial kupuješ, čiže ak nebola písaná ako súčasť balenia nevidím dôvod na naštvanie. Takisto vyberať hneď motorček zo zbrane len preto že na kamošovej baterke zbraň nestriela neni riešenie. To je ako keby sa ti upchala hlaveň a ty by si hneď rozobral mechabox a hladal v ňom príčinu problému. K téme, motorček sa má točiť ztuha a akoby po štvrťotáčke, konkrétne tento má hodne silné magnety čiže pôjde dosť ztuha.
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
16 led 2017, 23:12 |
|
 |
|
Alfred
Plukovník
|
Zkus spíše věci jako výměnu pojistky, najít poškození kabeláže. U motorků se taky stává, že upadne kontakt. Zřídka kdyz přestane jen tak fungovat a neotáčet se.
Ale jsem opět rád, že mám další důkaz, že koupě čehokoliv přes bazar, co kdokoliv otevřel, není dobrá koupě. Já to říkám pořád. Kupovat jen to, co nebylo rozebráno a upgrade si udělat sám, nebo u někoho, koho znáte. .-D
_________________ Airsoft je jen hra a s reálem má společné leda tak maskáče. ----------------------------------------------------------------------- STAR L1A1 CA HK53 KA FN FAL Maruzen Vz.61, Micro UZI Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun
|
17 led 2017, 13:31 |
|
 |
|
DeejaySnail
Svobodník
|
jasny ja jsem jeste ten den sedl k internetu a objednaval zmoravy funglovku  a spokojenost kdybych ji koupil hned tak 3000 mam k dobru a nebo na silnejsi zbran  ted se mi ta z bazaru vali doma a pomalu ji chci dat do kupy ne proto abych ji prodal ale jako zalozni zbran kdyby se neco stalo 
|
18 led 2017, 09:48 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|