Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 dub 2025, 15:18

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 KM- HEAD - propad kuličky 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek KM- HEAD - propad kuličky
Zdravím, nedávno jsem si koupil přesnou hlaveň délky 300mm , původní hlaveň byla 229mm . Hned po koupi jsem zkoušel test propadu a vcelku jsem se zděsil . U základní hlavně 229mm mi kulička propadla po 2 vteřinách a u KM HEAD 300mm po 5-6 vteřinách, když jsem tu četl jak někdo říká 10-20 vteřin, tak jsem nechápal, nicméně je možné že bych dostal nějaký hořší kus? , večer to otestuji na přesnost, soustřel a pod.
Kuličky byly GG 0,25

04 črc 2017, 10:48
Plukovník
Plukovník

Nový příspěvek Re: KM- HEAD - propad kuličky
Tyhle babský měření, že jim někdo ještě věří. V dnešní době...to je jak ty pružiny na závaží...
To tvrzení, že někomu to padá 10 - 20 sekund kulička skrz hlaveň, má dost velký časový rozptyl, nemyslíš?. Takže to někdo očividně hádal podle přesýpacích hodin, nebo spíše od oka a netuší, jak dlouhá je vteřina.
Bylo v tom příspěvku psáno, že je to na 30 cm hlavni jako máš ty?
A nakonec, test nějakého propadu je irelevantní, protože každý výrobce má u kuliček jinou toleranci. Bylo tam řečeno s jakými kuličkami?
Takže nejdříve si zjisti, jak, čím a co měřil dotyčný a teprve pak se s ním srovnávej. Ale upřímně, je to blbost. Na tohle nehleď.

Podle mě totiž parametrově honíš něco, co nemá význam. Koupil jsi KM HEAD, koupil jsi dobrou hlaveň a já si nevybavuji nikoho, kdo by s ní měl problém, pokud jí při montáži/manipulaci neohnul nebo jinak nepoškodil. :-)

CA HK53
KA FN FAL
Maruzen Vz.61, Micro UZI
Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun

04 črc 2017, 12:25
Profil Zobrazit autorovy stránky
Četař
Četař

Byli tu testy s délkou 363 a více s kuličkami 0,25-0,3 od GG, proto počítám s odchylkou, jen mě překvapilo že jen 6 sekund, ale jak říkáš, máš i pravdu. Zajímalo mě to orientačně. Večer otestuji a porovnám, pak písnu jestli je to ok nebo ne :D

04 črc 2017, 13:14
Četař
Četař

Tak Test proveden a jak Alfred říká , babské řeči :D , Perfektní hlaveň jen se musí furt čistit

17 črc 2017, 18:25
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]