Ahoj,mám problém s CM.520 po vystřelení cca 600kuliček mi zbraň střílí 2-3 kulicky najednou nekdy nevystrelí prozměnu vůbec, některé vystřelené kulicky padají 2-3 metry před zbraní. Pokud by někdo věděl co stím byl bych rád dekuji předem.
Tento problém a jemu podobné sa tu už riešili milón krát, stačilo trošku pohľadať na fóre. Skontroluj hop-up gumičku, pravdepodobne bude problém v nej a zrejme ju bude treba vymeniť. Ak je zbraň nová a v záruke vyreklamuj to, prípadne daj na záručný servis.
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
21 zář 2017, 16:46
frantaM
Svobodník
Re: AK CM.520
ok dik ale jediné co mi nesedí je to že sem vystrelil 600kuliček a zbraň mám necelý týden a uz by byla chyba v gumičce.
21 zář 2017, 16:52
Monty
Moderátor
Re: AK CM.520
frantaM píše:
ok dik ale jediné co mi nesedí je to že sem vystrelil 600kuliček a zbraň mám necelý týden a uz by byla chyba v gumičce.
Hop guma je spotřební zboží. Může vydržet léta a taky může padnout po 50 výstřelech. Vzlášť základové hop gumy jsou ku hovnu ale i dovedou překvapit.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru