|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Glock 17 WE rychlý úbytek plynu
Autor |
Zpráva |
Šílený Patrik
Rotmistr
|
 Glock 17 WE rychlý úbytek plynu
Zdravím Mám problém s glockem, naplním zásobník plynem (plním tak 6-7 sec.) a pak začnu střílet a vystřilím jenom 3-4 rány a dojde mi plyn. Nevíte co s tím? Glock je nový, zkoušel jsem jak doma tak i venku. Používám Ultra Air od ASG. Zkoušel jsem i ho naplnit zásobník a potom ho vypustit přes ventil. Za všechny rady děkuji.
|
15 říj 2017, 07:17 |
|
 |
|
m.ape
Plukovník
|
 Re: Glock 17 WE rychlý úbytek plynu
Skús na kuchynskej váhe porovnať koľko plynu do zásobníka dostaneš malo by tam byť cca 5-6g. WE nemá odvzdušnenie pri plnení preto treba odvzdušniť ručne ja to robím cez plniaci ventil ak máš v zásobníku veľa plynu v plynnom stave nedostaneš tam plyn v tekutom stave ktorý je potrebný pre správnu funkciu.
|
15 říj 2017, 09:03 |
|
 |
|
Šílený Patrik
Rotmistr
|
 Re: Glock 17 WE rychlý úbytek plynu
Z toho jak si mi napsal, tak jsem usoudil že bych to mohl zkusit naplnit vzhůru nohama. Zkusil jsem to a funguje normálně. Díky moc za radu.
|
15 říj 2017, 10:51 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|