Ahoj po upgraedování odstřelovací pušky(L96) z produkce čínského výrobce a po následném natáhnutí válce se mi zlomil šroub držící páku závěru s zadní patku dohromady s válcem.Obešel jsem snad všechny prodejce šroubů a pořád slyším to samé že se to musí dát koupit jako náhradní díl a že tento šroub se jinak nevyrábí.A tak se ptám vás co měly stejný problém o něákou radu.
_________________ Pokuď se lidstvo nevrátí ke kořenům našich předků nemá smysl dále existovat neboď vše co známe zanikne...jednou.
29 říj 2010, 21:12
ježo
Plukovník
Re: Šroub u MB-05D (pákový závěr)
M6 tusim... maximalne u nekterych zkratit a zapilovat hlavu...
jinac spatna technika natahovani a takhle si za chvili odjebes valec
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
30 říj 2010, 06:01
Trueman
Štábní rotmistr
no jo ale problém je v tom že ten šroub má v sobě díru na jistící tyčku s pružinkou a to se aji jen tak nevyvrtá
_________________ Pokuď se lidstvo nevrátí ke kořenům našich předků nemá smysl dále existovat neboď vše co známe zanikne...jednou.
30 říj 2010, 07:57
ježo
Plukovník
sigh... no a to ji tam tak moc potřebuješ? čím míň materiálu, tím vetší šance že se to odjebe a jako bonus ti zůstane část šroubu (od hlavy dolů) v závitu... je pro tebe ten výstražník natažené zbraně tak důležitý? jinak se to dá bez problému odvrtat
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
30 říj 2010, 11:26
Trueman
Štábní rotmistr
já sem právě nezjistil jakou funkci má ta tyčka s tou pružinou ale pokuď to nebude mít žádný vliv na chod zbraně tak ji vyndám a mám po problémech
30 říj 2010, 19:21
ježo
Plukovník
funguje na principu "napln v propisce". jak máš zbraň natežnou tak je v pozici "vzadu" dotlačená pístem. když nenataženou tak vepředu. jak říkám. Výstražník natažení zbraně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru