Re: Ako vyrobit tlmic na ares aw 338
ja na tanace jsem to resil tak, ze jsem udelal tlumic nasazovaci na hlaven a pomoci cerviku jsem ji chytl do zavit od prednich miridel. problem byl ze to neslo operativne sundat.nevim presne jak je resena ta ustova brzda na te 338, ale nejak uchycena tam bude muset byt. takze bych si nechal vyrobit redukci, kterou bych uchytil misto te ustove brzdy.
ted jak se divam na tu fotku, tak to je kolem hlavne utazene jen na cervika/sroubek? jestli jo, tak tu redukci udelas bez problemu. jen musis nechat udelat opravdu presny prumer aby dobre sedla na hlaven a udelat to nejlip z hliniku nebo neceho tak mekkeho. ja nechaval delat ustovou brzdu na tanaku z oceli, prumer byl o malinko vetsi, takze mi to na ni dobre nedrzelo a stahnout to neslo, protoze to bylo moc tvrde a zavit nicil sroubky.
takze pro shrnuti - hlinikovou redukci se stejnym systemem uchyceni jako ustova brzda. btw, tlumic bych si taky udelal svuj, protoze pochybuju ze koupis nejaky co bude na te 338 vypadat dobre. takze pokud budes vyrabet, tak bys asi nemusel ani resit 14 mm zavit, ale proste udelat jakykoliv