|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
iSam
Desátník
Registrován: 18 zář 2011, 15:55 Příspěvky: 5 Bydliště: Slovensko - RS
|
TM MP5A4 upgrade
Ahoj, jsem novej a hned první post žádost o pomoc ale nikde jsem nenašel odpoveď na muj problém. Patek mi došla zbraň, je to použitá, již upgradovaná TM MP5A4. Jak mi došla, jsem skoušel full auto, a nekdy se stáva že se zasekávají kuličky, a nekdy zvuk jak kdyby se zbraň dusila. Tak jsem to všechno rozebral, taky mechabox. Tam jsem problém našel jenom v pístu který mel osuchany zuby(na fotce je to již odmastnený) FOTO. Tak jsem se rozhodol na vymenu za TENHLE. Totéž jsem se rozhodol vymeniť celou HOP-UP komoru za kovovou, TUHLE. Mel jsem ale pocit že mám problém i s podávačem. Nekdy je tryska videt v hop komore a nekdy ne, myslím když nestrílim. Tzn. vystrelim, tryska je v hop komore. Vystrelim znova a tryska je v zadu, vidno z ní cca. 2mm v hop komore. Nevím jestli to nebude tím podávačem, foto podávače TU. Pružinka tam samozrejme je. Nevím teda jaký muže být problém.
|
18 zář 2011, 16:12 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
Re: TM MP5A4 upgrade
puvodni pist je znicen, jak jsi vyresil instalaci komory do zbrane? protoze ta neni kompatibilni s TM problem hledej v hop-up gumicce, popripade trysce jak spravne instalovat gumicku mas zde: http://www.chrudim.asteam.cz/recenze/pr ... ora_2.htmlto je ze tryska obcas jinak, nevadi. pri rezimu auto je to uplne normalni
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
18 zář 2011, 16:24 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Píst dej určitě novej. To že ti jednou tryska je vidět jednou ne je naprosto normální a není to žádná anomálie. Ten problém co popisuješ způsobuje hop gumička vyměň ji . Doporučuju guarder edit: pozdě
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
18 zář 2011, 16:25 |
|
|
|
iSam
Desátník
|
to Jeff: Jesli mas na mysli hop-up komoru tak tou jsem jeste neinstaloval, ale planoval jsem ji koupit. Ale ted, kdyz rikas ze tam nepasuje, tak ji nekoupim. Taky ta tryska nekdy beha jak jsem opisoval i na semi mode, ne jen na auto.
to Monty: Určite vymenim hop-up gumičku. Ale chtel jsem vymenit celou komoru na kovovou ale teď kdyz rika jeff ze nepasuje, tak asi ostanu jenom pri gumičce a pístu.
A jaký máte názor na ten podávač? Mne se ten nejak nezdá...
|
18 zář 2011, 17:36 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Čemu říkáš podávač?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
18 zář 2011, 18:41 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
|
podavat bude to raminko podavace, to je ok
|
18 zář 2011, 18:59 |
|
|
|
iSam
Desátník
|
Jasne, myslel jsem raminko podavace Mne vypadá tak netypicky, proto jsem se ptal. Skusim taky novou trYsku. Bude tam pasovat i treba co je do AKčka? Délku mají stejnou, 20,7mm. Na airsoftmorava mají na mp5ku vyprodáno.
Naposledy upravil iSam dne 19 zář 2011, 06:58, celkově upraveno 1
|
18 zář 2011, 21:01 |
|
|
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Jo dej si tam novou trisku a treba si ji vysekej sekerou ze smrku. Docela podstatny rozdil triska/tryska, nemyslis?
Mám takový pocit, že se v tom vůbec nevyznáš a budeš se v tom plácat. Zkus najít nějakého technika v okolí nebo nějakého schopného kamaráda. Na airsoftmorava vzduchotechniku nekupuj. Kup airsoftpro vzduch (tam se počítá samozřejmě i tryska).
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
18 zář 2011, 22:53 |
|
|
|
iSam
Desátník
|
Bez pripominek by to nešlo... to je jasný...no neva.
Určite to nedám žádnemu technikovi. Nakolik se ja sám rád učím nové veci. Nebežím hned z nečím k nekomu. Když to pokazim aspon vím, že jsem nekde spravil chybu a pokusim se ji vyřešit. Určite nejsem v skladani a znalosti celyho mechanizmu airsoftu profík, ale zase ten gearbox a hop-up komora se neskladá s milion častí, aby to človek nepochopil. Sorry smolda ale tvuj post mi pohol asi tolko jak drát v oku...
A když k té neznalosti si dospel díky tomu že jsem se ptal na tu trysku z ak-čka, tak je to proto že jsou rovnako dlouhé a mají stejný tvar. O šírce se tam nič nepíše. Dva zbyteční posty...
|
19 zář 2011, 07:01 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
|
tak akcko ma standardne delku 19.7mm a mp5 20.5mm, jestli u toho pisou delku 20.7mm, tak by to jeste melo byt ok
|
19 zář 2011, 07:31 |
|
|
|
iSam
Desátník
|
Tak pri objednavce jim napisem ze at to odoslaji jenom kdyz to nebude preklep nebo omyl ta delka. Dám vedet potom jestli to pujde
|
19 zář 2011, 14:33 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 11 ] |
|