|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Nová Hop up komora s Mblockom ASpro
Autor |
Zpráva |
uwww
Štábní rotmistr
|
Nová Hop up komora s Mblockom ASpro
Prave som zbadal že ASpro začalo vyrabat novu hop komoru v uplne novom designe. Je mi jasne že na nejake testy/recenzie je ešte priskoro ale aj tak by ma zaujimali vaše prve dojmy z tejto komory a jej teoreticke zrovnanie napr. s Prowin komorou. http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... nmpcrt9od2Dik za každý postreh.
|
21 srp 2015, 00:44 |
|
|
|
koreN
Podporučík
|
Re: Nová Hop up komora s Mblockom ASpro
Jestli to spravne chapu, tak se v pripade pouziti teto komory nepocita s gasblockem.
|
21 srp 2015, 09:18 |
|
|
|
Šnek
Nadpraporčík
|
co mě zaujalo bylo video kde ji vložili do M4 s ruplým mechaboxem, a vystřelili. Hezká ukázka práce MBlocku. To však byla asi jediná působivá část. Styl utahování je sice super, nicméně znemožňuje instalaci TDC. Od ASPro jsem měl hopku jenom do SCARa, a ta nejen měla nejen wigglující kolečka, ale i okénko hopu znemožňovalo instalaci Flat-Hopu, tím spíš R a ER-Hopu.
Neočekávám od toho moc. Radši bych sáhl po Prowin.
|
21 srp 2015, 15:44 |
|
|
|
uwww
Štábní rotmistr
|
Prave prowinku doma mam. Len mi zišlo na um či nebude tato komora fungovat lepšie ako prowinka podopreta s kružkami... cena sa mi zda dost nizka hlavne na pomery ASpro.
|
21 srp 2015, 16:19 |
|
|
|
P3Ci
Svobodník
|
-dám vědět jak to šlape v moji aps404 )) -po upgradu jsem měl trochu problém s hopkomorou původní, šla shs a guma madbull, ovšem nemužu za boha používat hop a ještě to zpomalilo kvér, holt blbá guma a stará byla potrhaná ale dávala výsledky typu 135m/s, ted jsem rad kdyz obcas vystreli na 125m/s. -ale shs pruzina uz neni po pytli kuli to co byla v den montaze namerim to chronometrem, a podelim se s vama.. Doufám že nenarazím na žádný problém.. (mimochodem, kámoš má taky aps404 a nedotahl mechac, ten krupl, a dál s tim střílí na M130 a nameri opravdu 130) Konfigurace zbraně..
Vzduchotechnika SHS polykarb píst, hlinikova hlava shooter, netichá válcová SHS, válec Aps, (líp těsní než shs) drobné díly v mechu SHS, pružiny SHS130 nebo Airsoftpro 130 (testuju oboje) tryska Airsoftpro nebo původní APS hliníková (zase oboje) hop komora SHS guma guarder x shark nebo AP MblockHop (oboje)
|
23 srp 2015, 11:24 |
|
|
|
Mike_223
Poručík
|
Líbí se mi, jak ASpro namísto siláckých keců připraví výrobek v tichosti a ozve se, až když je hotovo Řešení je to vážně zajímavé, fakt by mě nenapadlo. Vypadá funkčně. Bohužel, oslabí to držení hlavně. Už takhle hlaveň drží v těle relativně malou částí, často se vyviklá a tohle to jen zhorší. Zároveň, dotahování delta ringem vyvine tlak na přední část mechu, což by ho mohlo v extrémním případě vyosit. Mohlo by se stát, že vibrace budou delta ring povolovat...? To je teorie, co jsme koumali s klukama v týmu. Myslím, že kdyby byla komora nepatrně kratší (aby se nemusela hlaveň povytáhnout až tolik), bylo by to lepší. jsou to všechno jen domněnky, ke kterým jsme došli uvažováním, pokud komora bude v reálu lepší, budu jen rád, ale moc dobrý pocit z ní úplně nemám... Můj názor celkově? Anareus má Pro-win komoru za 700 Kč, takže mám jasno.
|
23 srp 2015, 21:40 |
|
|
|
P3Ci
Svobodník
|
Mno tak já jsem dotestoval... Hlaveň u APS vubec nedosedne ani z kraje tema trema zobakama, takze hlaven utahnete ale krive.. Newim jak u jinejch kveru, ale jstli to chci pouzivat, tak musim ubrat 2-3mm mezi mechačem a hopkou (z hopky), takže to dám kámošovi do dílny a šup s tim zpátky, mecháč byl u mě původně relativně křive usazenej a timhle se viditelně narovnal, problém nastal při dotažení hlavně kdy došlo k vyosení jí samotné a tím pádem i mecháče který se pohnul.. takže mám zpátky SHSku s Hopkou co byla k tomuhle a střílí to dobře...
Dám ještě vědět co tahle mblockhopka ukáže po zkrácení, musím zkrátit dosedovou plochu na mecháč a trochu toho prstenu, aby se to vůbec vešlo, bohužel pod prstencem je gumička, která tak bude na volno..
Říkám dám ještě vědět, těsnost by mohla být opravdu kvalitní ..
|
25 srp 2015, 21:53 |
|
|
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
uplne stejnyho vysledku (o tesnosti a vnitrnim tvaru pro limecek nemluve) dosahnete s prowinkou podlozenou o-krouzky... kamosova ar15 ma ulitlej predek mechu jakou dobu, normalne komplet ulitlej ze jde vyndat (pokud kver rozeberete s natazenym pistem) ... vse drzi jen prowinka s NBR krouzkama, tot vse... ustovka neni mensi jak 155 na sp140 a to us tam je roky...
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
26 srp 2015, 11:16 |
|
|
|
P3Ci
Svobodník
|
Jo v to věřím.. Kámoš má aps404 jako já a protože jednou nedotáhl mech. tak rupnul presne vepredu a nemá žádnou spešl hopkomoru, jen obyčejnou podepřenou gumičkama a střílí dál, akorát teda na 130-130m/s ale stabilně a hlavně,, střílí,,
---edit---
do aps 404 mblockhop aspro nepasuje , tedy pasuje pokud chcete mit volnou hlaven pouhym uchopenim predpazbi, je to skoda, protoze mblock hop je jinak super.
-rozhodl jsem se ze nic upravovat nebudu, lepsi jsem si utesnil cinskej vzduch a jsem na 131m/s se 130... na prvni upgrade ani nic chtit nemuzu vic ))
|
26 srp 2015, 18:09 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|