|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
Autor |
Zpráva |
vocas
Štábní rotmistr
|
Re: Drážkovaná hlaveň
měl bych na vás dotaz přemejšlím o koupi nový hlavně do L96 (naštěstí patřím mezi pár vyvolených co maj PDI hop-up ) takže tam můžu dát i AEG hlavně no a moje otázka zni : co sem našel KM tak všechny sou 6,04 takže nevím jestli do toho jít a pak Prometheus 6,3 hlaveň budu dávat z PSG1 a to od 510 až do 590 nebo DEEPFIRE 705mm .A pak ještě jednu věc kdysi dávno sem někde četl že na vysoku úsťovku není dobrá až moc presná hlaveň , nevím co je na tom pravdy , takže pokud budu mít někdy v budoucnu úsťovku 180+ m/s aby ta hlaveň nedělala bordel
_________________ Finest casual Dating
|
09 črc 2010, 11:24 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Když už máš přesnou hlaveň, tak na nějakém centimetru nesejde. Taky není dobré řešení, prát všude ty nejtěsnější hlavně, protože není pravidlem, že jsou nejlepší (až snad na PDI). Jestli vybíráš z Prometheus a KM Head, jdeš po správné cestě. Osobně mám odzkoušeny obě a ve výsledku mě KM potěšila víc.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
10 črc 2010, 17:51 |
|
|
|
dans91
Četař
|
Já osobně mám v AEG 6.03 Prometheus (509mm) a jsem nanejvýš spokojen Oproti základu CA se mi zvýšil dostřel sice jen o pár metrů, ale z koncového rozptylu zhruba dvou metrů mi vzniklo cca 10cm. Je to lahoda!
|
09 zář 2010, 17:18 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
tak jak pise coutulosh. nejde o diametr nebo delku. v prvni rade to sou tolerance ie ne kazda "presna hlaven" je presna... a tesnejsi = lepsi taky neni vzdy pravda, zalezi na hodne faktorech, trebas v nekterych puskach PDI 6.05 prekonava 6.01 zalezi na ustovce a hlavne panove: klulivu!!! a kdyz se to prezene s delkou hlavne tak se taky rozhodi presnost, zalezi na tlaku za kuli (potencialni ustovka), poctu "odrazu", mnozstvi vzduchu...
ve vysledku drzet se klas. delek (to co tam mas v zakladu +/- 5cm) a pokud to neni neco hyper super extra tak promy / KM za to dam dycky ruku do ohne. PDI mam radsi bo sou lepsi na udrzbu (nerez) ale zas ta cena... a pak Edgi ktery xela spoustu peknych kousku- horsi to je s dotupnosti bo vyrabi "na zakazku" takze neni vyjimkou cekat na hlaven 1/2 roku. ale zas hrubsi steny, ustove brzdy, kompenzatory... kluk si s tim vyhrava, jen ty minusy co sem spal vys.
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
09 zář 2010, 20:06 |
|
|
|
|