Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 00:04

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 37 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 UHC Super X-9 
Autor Zpráva
Armádní generál
Armádní generál

Nový příspěvek Re: UHC Super X-9
Griffon píše:
Jop, proč ne...a na armyburzu se vybodni, je to samej podfuk.

no samy podfuk ne :-) ale opravdu to chce vybirat. mozna jsem mel stesti, ale na armyburze jsem koupil svou tanaku ktera byla od puvodniho majitele vymazlena (a jeste je :-))

kahandulan píše:
Nyní mám nabídku na KJW M700 a SPR. Do SPR by šla 150, vnitřnosti na to má. Máte někdo s M700 zkušenost? Případně co by mi odborné publikum doporučilo?

spise nez KJW ber tanaku. co se tyce vykonu a presnosti tak asi budes spokojeny. sice casem budes muset sehnat hlinikovou hopkomoru protoze ta plastova se rozsype, ale uprimne do ktereho kveru pri takovych vykonech bys nemusel davat zadne penize :-)

navic pokud bys do tanaky hodil powerpack (upgrade) tak se dostanes na nejakych 190 m/s, coz je myslim dostacujici az nad hlavu a pokud by ti nestacilo ani toto tak s redgasem by ses hybal okolo 215-220 m/s, coz uz je ale podle me zbytecne hodne.

nevyhoda tanaky je vyssi cena (ale vzhledem k materialum a vykonum odpovidajici) a to ze to je plynovka (pro nekoho to muze byt minus). jinak pro jednoznacne mluvi zpracovani, vykon, presnost.

jedina tanaka ktere bych se vyhnul tak je M40, ma trochu horsi materialy pouzite na pazbu. jestli budes chtit do budoucna upgradovat tak bych se vyhnul i AICS u ktereho nejde upgradovat ten dlouhy zasobnik (kratky pouzit nejde). Takze vicemene zbyva jen M24 a M700 - vyhoda M24 je regulovatelna pazba a vyhoda M700 je o trochu delsi hlaven nez u M24 (i kdyz myslim ze na presnost to vliv mit nebude).

co se tyce KJW tak tam je vyhoda ze se da pouzit hlaven pro AEG. jinak je o dost hure zpracovana nez tanaka, presnost na me taky nejak nezapusobila. kolecko na regulaci hopupu neni "klikaci" jako u tanaky a ma tendenci se povolovat.jinak vicemene to jsou totozne zbrane

14 zář 2011, 11:22
Profil ICQ
Podporučík
Podporučík

Lidi , když už je řeč o tanace , mám teď AICS doma , ale přemýšlím zda by nebylo lepší ji prodat a koupit si verzi od G&G ? protože firma G&G se rozhodla postavit si ze svojich upgrade dílů svoji , a navíc za bomba cenu.....http://topguns.cz/airsoft-gas-gun-plynova-mauser-srg-gg-g96.html

23 zář 2011, 22:11
Rotmistr
Rotmistr

Kamarád mi dal tuhle zbraň (super x9 SWAT) do rukou, že mu jí mám upegradovat, drtivá většina dílů ale nebyla kompatibilní a tak jsem vyměnil jenom trn a zjistil že hop-up komora je popraskaná a slepená sekunďákem. (Koupil jí za 2000 z Aukra. :lol: ) Uvnitř zbraně bylo taky pár prasklin.Po nesnadném složení zbraň jen flusá, vůbec nestřílí. :cry: Teď to po mně chce opravit, myslíte že bude stačit vyměnit komoru a nebo byste se na něj úplně vybodli?

30 lis 2011, 16:24
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

No já bych se naněj vybodl páč to budeš mít porát pak na stole

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

30 lis 2011, 16:30
Moderátor
Moderátor

Vybodnul bych se na to, do toho se nevyplatí investovat.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

30 lis 2011, 19:08
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

Croatoan píše:
Kamarád mi dal tuhle zbraň (super x9 SWAT) do rukou, že mu jí mám upegradovat, drtivá většina dílů ale nebyla kompatibilní a tak jsem vyměnil jenom trn a zjistil že hop-up komora je popraskaná a slepená sekunďákem. (Koupil jí za 2000 z Aukra. :lol: ) Uvnitř zbraně bylo taky pár prasklin.Po nesnadném složení zbraň jen flusá, vůbec nestřílí. :cry: Teď to po mně chce opravit, myslíte že bude stačit vyměnit komoru a nebo byste se na něj úplně vybodli?

i kdybys chtel vymenit komoru tak nevim kde ji vezmes, jeste jsem ji nevidel prodavat. ta S9 za ty nervy fakt nestoji

01 pro 2011, 08:45
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

hacker15 píše:
Lidi , když už je řeč o tanace , mám teď AICS doma , ale přemýšlím zda by nebylo lepší ji prodat a koupit si verzi od G&G ? protože firma G&G se rozhodla postavit si ze svojich upgrade dílů svoji , a navíc za bomba cenu.....http://topguns.cz/airsoft-gas-gun-plynova-mauser-srg-gg-g96.html

viewtopic.php?f=112&t=4475&p=135259#p135259

01 pro 2011, 08:53
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 37 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2