Griffon píše:
Jop, proč ne...a na armyburzu se vybodni, je to samej podfuk.
no samy podfuk ne
ale opravdu to chce vybirat. mozna jsem mel stesti, ale na armyburze jsem koupil svou tanaku ktera byla od puvodniho majitele vymazlena (a jeste je
)
kahandulan píše:
Nyní mám nabídku na KJW M700 a SPR. Do SPR by šla 150, vnitřnosti na to má. Máte někdo s M700 zkušenost? Případně co by mi odborné publikum doporučilo?
spise nez KJW ber tanaku. co se tyce vykonu a presnosti tak asi budes spokojeny. sice casem budes muset sehnat hlinikovou hopkomoru protoze ta plastova se rozsype, ale uprimne do ktereho kveru pri takovych vykonech bys nemusel davat zadne penize
navic pokud bys do tanaky hodil powerpack (upgrade) tak se dostanes na nejakych 190 m/s, coz je myslim dostacujici az nad hlavu a pokud by ti nestacilo ani toto tak s redgasem by ses hybal okolo 215-220 m/s, coz uz je ale podle me zbytecne hodne.
nevyhoda tanaky je vyssi cena (ale vzhledem k materialum a vykonum odpovidajici) a to ze to je plynovka (pro nekoho to muze byt minus). jinak pro jednoznacne mluvi zpracovani, vykon, presnost.
jedina tanaka ktere bych se vyhnul tak je M40, ma trochu horsi materialy pouzite na pazbu. jestli budes chtit do budoucna upgradovat tak bych se vyhnul i AICS u ktereho nejde upgradovat ten dlouhy zasobnik (kratky pouzit nejde). Takze vicemene zbyva jen M24 a M700 - vyhoda M24 je regulovatelna pazba a vyhoda M700 je o trochu delsi hlaven nez u M24 (i kdyz myslim ze na presnost to vliv mit nebude).
co se tyce KJW tak tam je vyhoda ze se da pouzit hlaven pro AEG. jinak je o dost hure zpracovana nez tanaka, presnost na me taky nejak nezapusobila. kolecko na regulaci hopupu neni "klikaci" jako u tanaky a ma tendenci se povolovat.jinak vicemene to jsou totozne zbrane