Autor |
Zpráva |
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Rada se Vzduchotechnikou
Uaaa, dvojka nebo trojka?
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
10 dub 2011, 20:22 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
vzhledem k tomu,ze tam chce dat stop defect gearbox, to bude 2 mechabox
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
10 dub 2011, 21:09 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Jistota je jistota... jsou mezi námi tací, kteří by to koupili do P90, jen proto, že je tam napsáno "zvyšuje odolnost mechaboxu". Opatrnosti není nikdy dost.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
11 dub 2011, 09:30 |
|
|
|
skylinex
Rotmistr
Registrován: 25 úno 2011, 22:55 Příspěvky: 36 Bydliště: Jilemnice v Krkonoších
|
Jo je to v. 2. No já vím, že by to 130tku mělo vydržet, ale vzhledem k tomu, že každá pružina může být trochu jinak silná a přece jenom mě stál asi 2100 tak bych nerad aby rupnul Tak na kterou hlavu to spíš vidíte? ALU 55shore / POM 55shore?
|
11 dub 2011, 13:59 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
prave ze 2 mech m130 vetsinou dlouho nevydrzi, takze sdg je na miste. hlavu bych vzal pom
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
11 dub 2011, 14:15 |
|
|
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
vojtka píše: hharo píše: Chtěl bych se zeptat na kvalitu vzduchotechnik od firmy powerupgrade? no tak trysky maj mizerné těsnění, válec je snad čistý hliník, ale mám od nich hlavu hliníkovou pístu a ta je stejná jako hliníková guru tak tet nevim jesli ziju v jinej realite ale power us davno neexistuje ne? edit: k tematu: vzal bych POM, drzi mi v poho i na 140ce (je to POM s dvojtym tesnenim bez ty dopadovy gumy)), i kdyz je fakt ze zatim tak 10k vystrelu, predtim tam ale byla plastova Hurricane rekl bych neco pres 10k , takze otestovany to nemam na ty 130 bych se ale nebal
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
11 dub 2011, 18:50 |
|
|
|
Deacon
Plukovník
|
Zdravím, mám v plánu koupit do M4ky hlavu válce a pístu- hlava válce: http://www.guru-technology.cz/hlavy-val ... alni-iiiii pístu: http://www.guru-technology.cz/hlavy-pis ... m-tesnenimTeď mám plastovou hlavu pístu s jedním těsněním a kovovou hlavu válce s gumovým kroužkem na konci a jedním těsnícím kroužkem. Zajímá mě, jestli bude zbraň hlučnější když tam dám ty hlavy od GURU (o to mi jde) a jestli se výkon zvýší znatelně nebo jenom nepatrně ?
_________________ Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály! Jo, je to nadsázka
151.SOF!
|
23 dub 2011, 11:34 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
Ono by docela pomohlo říct, jakou přesně M4 máš Logicky ale na plastové hlavě pístu ztráta bude, takže ta hlava pístu ti ústovku zvedne, a hlava válce pravděpodobně taky. Opět ale - od jaké firmy zbraň máš nevíme, takže můžeme pouze hádat, jak kvalitní díly v tom jsou Ta hlava válce ti, díky absenci gumového dorazu, zvýší hlučnost zbraně, jak moc ti asi nikdo neřekne, jelikož je stále ve výrobě. Každopádně pokud si chceš zvednout úsťovku, je v podstatě jedno u jaké zbraně, vždy doporučuju vzduchárny od ASPro. Dával jsem je do pěti kvéru, a vždy maximální spokojenost.
|
23 dub 2011, 16:33 |
|
|
|
Deacon
Plukovník
|
Mám M4 3.gen. od PJ, ale díly vzduchu jsou tam nový (kupoval jsem starší kvér a původní majitel mi k tomu dal původní díly), podle plastový trysky a hlav s 1 těsněním usuzuju že jde o element nebo čínu, hlava válce ej přesně takováhle: http://www.armymarket.cz/hlava-valce-pr ... ment-d2472a hlava pístu je podobná týhle, jenže ta moje nemá ten kovovej šroubek uprostřed- http://www.armymarket.cz/hlava-pistu-pr ... ment-d2170
_________________ Pěkný ženský spí jen s těma, co nosí originály! Jo, je to nadsázka
151.SOF!
|
23 dub 2011, 17:15 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
Element je přebalená čína, jak moc kvalitní budou jednotlivé části vzduchotechniky říct nedokážu, ale to, že je něco kovové, stále neznamená, že je to i dobré.
Ale jistota je, že pokud koupíš aspro vzduch, úsťovku ti to rozhodně zvedne.
|
24 dub 2011, 11:10 |
|
|
|
Deacon
Plukovník
|
GURU je na stejný úrovni jako aspro, od GURU budu kupovat hlaveň takže bych to objednal při jednom
151.SOF!
|
24 dub 2011, 11:25 |
|
|
|
O´Neill
Podporučík
|
Já v GURU nemám důvěru, takže bych volil ASPro. Ale ty jejich vzduchy by měly být fajn, tak to vem, a uvidíš zlepšení oproti elementu
|
24 dub 2011, 13:15 |
|
|
|
Krezz
Podplukovník
|
Tak musim poznamenat jedno, guru potesi stim ze standartne prida vykon. U zbrani co sem mel kolem sebe, tak byva kole 10-20 m/s. Fakt ale je, ze ted po nejakem case se nejak jednoduse dala vytahnout hlava valce. Na moji G36 kdyz sem mel 130 tak davala 152 m/s, kdyz sem dal 150 tak davala 162 m/s, ted sem vymenil a upravil As pro trysku a strcil tam starej valec od guarderu a najednou sem dosahl se 150kou 174 m/s. Cili co dodat, vzdycky je to o tom, jak si dily sednou a asi nezalezi kdo je vyrabi. Guarder je ale urcite znacka o ktery bych premyslel, GURU je fajn, na slabsich pruzinach vydrzi asi veky, na silnejsich je uplne jedno od koho ma clovek vzdych, tam se proste s opotrebenim pocita.
|
24 dub 2011, 17:47 |
|
|
|
loco99
Brigádní generál
|
Jeff píše: ani jednim z nich neudelas chybu, osobne bych se spise priklanel ke guru setu jak je to s těma kovovejma zubama... čim víc tim je to těžší a dělá to větší rámus ? já jen jestli se to hodí i na M140... zbytek je základ cm.039c krom hopu
|
24 dub 2011, 17:58 |
|
|
|
Deacon
Plukovník
|
Zdravím, ve zbrani mám plastovou trysku s 1 těsněním, nevím co je to za firmu (základ čína to ale není) vypadá celkem solidně. Má tedy cenu jí měnit za as pro hliníkovou, pokud nebude dělat problémy délka?
151.SOF!
|
20 čer 2011, 18:24 |
|
|
|
Jacob
Brigádní generál
|
Pokud ti těsní z hop gumou a hlavou válce tak není důvod měnit..
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
20 čer 2011, 18:41 |
|
|
|
Kreatura
Štábní rotmistr
Registrován: 12 črc 2010, 19:27 Příspěvky: 52 Bydliště: Orlová-Lutyně
|
Zdarec lidi, doma se mi váli hlava pístu z dvojitým těsněním od GURU (přesně tato http://www.guru-technology.cz/vyprodej/ ... i-generace) a rád bych jí použíl v G36 od SRC. Problém je, že SRC má atyp. hlavu válce tudiž tam není ,,slot'' na dopadovou gumu. Chci se tedy zeptat jestli můžu použít tu guru hlavu pístu beztoho abych měl dopadovou gumu na hlavě válce (mohl bych vyndal tu gumu i z hlavy pístu ale to si nejsem jistý..). Popřípadě jestli bych tu dopadovou gumu mohl nějak upevnit na hlavě válce. Předem děkuji za všechny odpovědi.
|
23 črc 2011, 11:13 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
Registrován: 28 zář 2008, 19:28 Příspěvky: 825 Bydliště: Česká Lípa
|
Tuto hlavu pístu použij jen s k tomu určenou hlavou válce. A ještě, schválně zkus tu gumu z hlavy pístu sundat, uvidíš co tě bude čekat za překvapení (jde sundat, normálně jí chytni za kraj a zaber).
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
23 črc 2011, 12:14 |
|
|
|
Kreatura
Štábní rotmistr
|
No trochu sem nepochopil co myslíš tím překvapením (snad to že není plochá). Tu gumu jsem sundával, uprostřed je tokový ,,čudlík'' tak jako mě napadlo že by to tím naráželo do hlavy válce.. Hmm tak to je smůla, jsem si myslel že ta guma na tu hlavu válce půjde. Jelikož jsem se ve vnitřku prozatím nehrabal předpokládám že v géčku od SRC je hlava válce delší než u většiny (pokud je kratší tak bych mohl koupit a upravit tu guru..)
|
23 črc 2011, 12:29 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
|
Kreatura píše: Tu gumu jsem sundával, uprostřed je tokový ,,čudlík'' tak jako mě napadlo že by to tím naráželo do hlavy válce..
Jo aha , tak to se musím omluvit ale myslel sem že po shlédnutí toho čudlíku by tě právě tohle napadnout nemělo. Hlava v G36 je stejná jako v2. jen má delší fukárek na trysku. Tzn. jestli jí Guru nemá přímo v nabídce, zkusit se poptat jestli ti na soustruhu jednu neudělá s delší rourkou. EDIT: tak teď koukám, že set pro G36 mají, a je s krátkou rourou. Tzn. že můžeš zkusit koupit toto, jestli ti původní dopadová část půjde nahradit touto (krom kónické dopadové gumy v hlavě od guru není rozdíl od DG). Nebo prostě pořídit ještě jejich hlavu válce a tradá. EDIT2: Prosímtě, v čem je ta SRC hlava atypická? Já jen že jsem G36 právě od nich měl asi před čtrnácti dněma na stole, a nic mě do očí nepraštilo.
_________________ 22nd SAS Rgt. A Sqn. Mobility troop - servisuji už jen M4/M16 a klony
|
23 črc 2011, 15:36 |
|
|
|
Kreatura
Štábní rotmistr
|
Tu dopadovou gumu mám taky (akorat shore 55) a napadlo mě to dát i na hlavu válce (pak by to 100% fungovalo), jenže jsem předpoklál že stejně jak u hlavy pístu není plochá ale je tam ,,slot'' na tu gumu. S toho co jsi napsal jsem pochopil že tu dopadovou gumu můžu dat na jakoukoliv hlavu válce. Pokud je to tedy tak jak jsem to pochopil tak je problém vyřešen. SRC používá v G36 trochu atyp. díly. Pokud vím jedná se o: Hop komoru,trysku(je trochu kratší než u klasických G36), hlavu válce.
|
23 črc 2011, 15:56 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
|
OK, každopádně Guru hlava válce je plochá, takže pokud na té SRC nebude zevnitř koukat kousek jakoby rourky tak jí tam frkni. Pokud jo tak to nejdřív upiluj. Port pro vzduch má normálně uprostřed ne?
|
23 črc 2011, 16:07 |
|
|
|
T-dog
Generál major
Registrován: 04 zář 2009, 10:40 Příspěvky: 1961 Bydliště: Horažďovice / Sušice / Plzeň / Praha
|
Kreatura píše: Tu dopadovou gumu mám taky (akorat shore 55) a napadlo mě to dát i na hlavu válce (pak by to 100% fungovalo), jenže jsem předpoklál že stejně jak u hlavy pístu není plochá ale je tam ,,slot'' na tu gumu. S toho co jsi napsal jsem pochopil že tu dopadovou gumu můžu dat na jakoukoliv hlavu válce. Pokud je to tedy tak jak jsem to pochopil tak je problém vyřešen. SRC používá v G36 trochu atyp. díly. Pokud vím jedná se o: Hop komoru,trysku(je trochu kratší než u klasických G36), hlavu válce. jo a bacha aby pak celej pist nebyl v uvolneny poloze moc vpredu nebo vzadu, diky te vlepene gume na hl. valce, mohlo by to pak kolidovat s ozubenim pistovyho kola, takzetohle taky zkoukni, pripadne uprav
_________________ No stress, be EPeS ...
2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)
L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J) L110A2 (AK 2,6J) L119A1 (GBB WE 2,2J) L1A1 (STAR 2,6J) L128A1 (GFC 0.8J)
Podporuje ligu plynařů!
|
24 črc 2011, 19:36 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
|
Předpokládám že tu původní dopadovou gumu vyrve... T-Dog upozorňuje na dost závažnou věc, na to opravdu bacha. Taky mě ještě napadlo, že Guru teď vyprodává za 60Kč v2. hlavy, se vzhledovou vadou neomezující funkci, tak jestli by to za těch šedesát kaček nestálo vyzkoušet. Ušetřil by sis starosti.
|
24 črc 2011, 20:33 |
|
|
|
Kreatura
Štábní rotmistr
|
Tak jsem to rozebral, a vídím hlava válce je kompatibilní s těma gumama. Po obvodu (ne doslova) je taková guma která tlumí, a vstup do te hlavy válce je lejkovitý takže by to mělo jít bez problému(pak dám foto). Kupodivu i ta původní vzduchárna je perfektní (dvojité těsnění, atd) ale přecijen guru.. Jo ještě bych chtěl dodat že hlava válce co se délky té trubičky týče je něco mezi klasickou a dlouhou od ASpro na VFC Scar ( http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=319). Takže bych mohl skrátid tu dlouhou a tadá. Samosřejmě bych pak měnil celou vzduchárnu za ASpro. Ještě by mě zajímalo čím to můžu podlepit (tu gumu na hlavě pístu). Jestli můžu použít nějake akrylové lepidlo, nebo jakékoliv sekundové lepidlo?
|
29 črc 2011, 15:45 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
|
Už jsem to někde psal, lepidlo co mi nepovolilo je: Loctite super attack power gel (černé balení).
|
29 črc 2011, 21:08 |
|
|
|
Kreatura
Štábní rotmistr
|
Tady jsou fotky: http://imageshack.us/g/98/img7131z.jpg/Díky moc Mansuetovi a T-dogovi
|
30 črc 2011, 10:04 |
|
|
|
hharo
Poručík
|
Krezz píše: ..ted sem vymenil a upravil As pro trysku a strcil tam starej valec od guarderu a najednou sem dosahl se 150kou 174 m/s. Můžu se zeptat, co se na tej trysce upraví? Jinak nechtěli by- jste tu technici napsat nějáký vaše fígle ohledně úprav vzduchotechnik aby se docílilo co nejlepšího výsledku? Ať se taky něco my amatéři přiučíme. Je nějáký výkonnostní rozdíl ve standartní vzduchotechnice od guru/ ASPro a NBU guarder na GD m140 brku?
|
20 srp 2011, 20:10 |
|
|
|
Mansuet
Plukovník
|
Ne nechtěli, protože pak naše know how bude vědět každej blbec a k čemu pak budem?
K té vzducho., v podstatě tam je rozdíl akorát cenovej... od Guru totiž dostaneš i skvělej píst... Vem Guru, GD je sice kvalitní, ale jeho set není tak bytelný.
|
20 srp 2011, 21:58 |
|
|
|
hharo
Poručík
|
No k tomu, k čemu jste byli doposud. S tím rozdílem, že lidé, kteří si chtěji svépomocí vytunit kvér budou moci využít těchto rad. No a ty, co to pomrdaj, budou muset vyhledat osoby jako jsi ty - pokud se řadíš mezi techniky tohoto odvětví.
|
20 srp 2011, 22:11 |
|
|
|
|