Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 10:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvek: 1 ] 
 ProWin M4 hopup komora => Instalace do starších TM apod. 
Autor Zpráva
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek ProWin M4 hopup komora => Instalace do starších TM apod.
Zdravím všechny. Po cca roce? Možná dvou jsem se vrátil na AS-forum a k airsoftu obecně. Nedávno jsem se dostal k tomu, že jsem instaloval novou známou komoru do M4 od ProWin. Ta M4 disponovala původně dělenou dvoudílnou plastovou TM komoru. Čisté krutozlo. Lidé kteří touhle poněkud přestárlou srandou disponují mi dají za pravdu jaké problémy dokáže způsobit. Nejhorší je, že se do některých zbraní dává stále, ale to je jiná story. Samotného mě to už přestalo bavit a rozhodl jsem se plastovou dvoudílku nahradit hliníkovou ProWinkou. Což ovšem znamená úpravu spodního těla. Pátral jsem všude, ale nikde jsem nenašel, jak by měla tato úprava vypadat. Věděl jsem že ubrousit něco, ale jak moc? Optal jsem se tedy Jeffa a za jeho pomoc mu děkuji. Jediná věc co pořád na netu chybí je to, jak má daná úprava vypadat. Zde tedy posílám foto. Podle toho by měl úpravu zvládnout každý. Měl by vám na to stačit pilník a pilka na železo. Pro lenochy jako jsem já doporučuji toto. :mrgreen:

Snad už nikdo nebude muset bádat jak a jestli půjde dvoudílka vyměnit za jednodílku, tak jako já. Musím říct že si to sedlo hned napoprvé. Hope you like it!

BTW: Provádel jsem tuto úpravu na plastovém těle. V případě kovového to je uplně stejné, jen si máknete, protože to nepůjde jako máslo.

Přílohy:
Poznámka: Foto 2
DSC_0119.JPG
DSC_0119.JPG [ 459.3 KiB | Zobrazeno 3046 krát ]
Poznámka: Foto 1
DSC_0118.JPG
DSC_0118.JPG [ 501.96 KiB | Zobrazeno 3046 krát ]

05 zář 2012, 08:59
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvek: 1 ]