|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
|
Aimtop-Jak předejít zničení
Autor |
Zpráva |
pozehany
Štábní rotmistr
Registrován: 21 říj 2012, 17:43 Příspěvky: 62 Bydliště: Velké Bílovice
|
Aimtop-Jak předejít zničení
Zdravím zkušené airsoft odborníky Koupil jsem si rok a pul starou a málo hranou M4A1 Aimtop upgrade 135m/s Dost jsem o této zbrani slyšel pozitivního i negativního, proto bych rád předešel nějakým nepříjemnost a byl bych vděčný za každou radu. - Kde kdo píše, že je lepší hned koupit baterii s napájením 9.6V - Výkonost zbraně v základu je na úkor životnosti - Mechbox je super, ale vzduchařina nic moc Rád bych znal vaše názory co je na tom pravdy a jak tuto zbraň upradovat, aby člověku nějaký čas posloužila. Děkuji za jakoukoliv radu Pozehany
|
22 říj 2012, 16:58 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Re: Aimtop-Jak předejít zničení
Proč to nehodíš do tématu o AIMtop zbraních? Pokud chceš aby ti to vydrželo tak z toho moc nestřílej jinak to nikdo neovlivní. Nebo nakup ty nejdražší díly a doufej.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
22 říj 2012, 17:20 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Dej Mblock, v případě použití lipolky kabely s mosfetem, nech to někym zkontrolovat, promazat, přepodložkovat atd. a nemusíš se ničeho moc bát. Samozřejmě pokud se k tomu nebudeš chovat jako prase. Vzduchotechnika je fajn (a výkon tomu odpovídá), maximálně hlava pístu časem odejde, zbytek mecháče rovněž, vnějšek už kvalitou odpovídá ceně, holt to neni CAčko no, ale obecně to neni špatnej kvér za ty prachy.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
22 říj 2012, 17:26 |
|
|
|
pozehany
Štábní rotmistr
Registrován: 21 říj 2012, 17:43 Příspěvky: 62 Bydliště: Velké Bílovice
|
Griffon píše: Dej Mblock, v případě použití lipolky kabely s mosfetem, nech to někym zkontrolovat, promazat, přepodložkovat atd. a nemusíš se ničeho moc bát. Samozřejmě pokud se k tomu nebudeš chovat jako prase. Vzduchotechnika je fajn (a výkon tomu odpovídá), maximálně hlava pístu časem odejde, zbytek mecháče rovněž, vnějšek už kvalitou odpovídá ceně, holt to neni CAčko no, ale obecně to neni špatnej kvér za ty prachy. Děkuji za radu. Zbraň je ještě v záruce, tak bych ji asi na servis (promazání a přepodložkování) musel dát kde jsem ji koupil? Příspěvek výše ani nekomentuji . Nechci, aby mi to vydrželo věčně. Jen zjistit co tahle zbraň potřebuje vylepšit, aby chvíli fungovala. Právě o té hlavě pístu a špatném hop-up (těsnost) jsem toho četl nejvíc. Nechci tam rvát žádnou silnější pružinu, spíše to lépe utěsnit.
|
22 říj 2012, 17:40 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Přesně tak, pokud o záruku nechceš přijít. Jinak hopup je na hovno, to jsem zapomněl napsat, ale pokud s ním nemáš problémy, tak ho neměň.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
22 říj 2012, 17:47 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|