Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 09:23

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 M-BLOCK a oko na popruh 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek M-BLOCK a oko na popruh
Čau airsofťáci,

Mám dotaz ohledně montáže oka na popruh na M4rku:

http://www.armymarket.cz/poutko-pro-pridelani-popruhu-cqd-rear-element-d4122

Podle návodu se sundá pažba a tubus koukal jsem i na video jen mě zajímá jestli tou to montáží/demontáží nemůžu poškodit vnitřek zbraně? nevím zda ten dlouhý šroub tubusu nevede až do mechaboxu? Kabely mám vedeny dopředu.

Dále jsem našel tento návod na umístění MBLOCKu:

http://www.youtube.com/watch?v=LQdxz577Lq8

A u toho mě zajímá jestli neztratím touto demontáží záruku a jestli je to tak lehký jak to vypadá :) zručnej sem dělám modelařinu :)

Díky za odpověďi

19 led 2014, 13:32
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: M-BLOCK a oko na popruh
na to oko staci sundat pazba a tubus, vyhodis plastovou aslepku a vymenis za toto nove. sroub z trnu pazby jde az do mechu, ale neni tam nic, cim by jsi to poskodil

ano mblock je jednoduche nainstalovat, zaruka se tim neztrati - zaruka plati na mechabox

19 led 2014, 15:05
Profil Zobrazit autorovy stránky
Major
Major

Šroub do MB vede, konkrétně se šroubuje do trnu pružiny a přes stěnu MB se tak přitáhne k tělu, ale v tomhle neměl strach, MB v těle drží ještě další čepy takže to vyšroubuj, vyměň to oko a pošli to tam zpátky.

A montáž Mblocku je fakt tak jednoduchá jak vypadá... překvapivě.
O záruku nejspíš nepřijdeš, nejde o žádnou úpravu ani demontáž důležitejch dílů takže když budeš postupovat s citem podle videa a svojí "nešikovností" se ti nepovede udělat nějakou kravinu tak buď v klidu. Potom po demontáži toho Mblocku pryč neni pomalu znát že by tam něco takovýho bylo. ;)

19 led 2014, 15:13
Četař
Četař

Díky za odpovědi. Mblock dnes namontuji jen malinkej dotázek k utažení, stačí dotáhnout lehce nebo trošku na fest? Mám platovou hop komoru.

Ještě budu kupovat lepší a delší hlaveň a hop gumičku, tak mě ještě zajímá výměna těchto věcí a jejich náročnost a případné chyby v montáži.

Děkuji za odpovědi

19 led 2014, 15:30
Major
Major

mblok dotahovat až na místě před střelbou tak, aby zbraň měla pokud možno již okolní teplotu která bude v hracím protoru po cca zásobníku (jak ti to vyjde na mrtvoliště) mblok opět povolit a znovu dotáhnout. Mblok dotahovat opravdu na fest!

20 led 2014, 07:59
Profil Zobrazit autorovy stránky
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ]