Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 20:13

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Nová Hop up komora s Mblockom ASpro 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek Nová Hop up komora s Mblockom ASpro
Prave som zbadal že ASpro začalo vyrabat novu hop komoru v uplne novom designe. Je mi jasne že na nejake testy/recenzie je ešte priskoro ale aj tak by ma zaujimali vaše prve dojmy z tejto komory a jej teoreticke zrovnanie napr. s Prowin komorou.

http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... nmpcrt9od2

Dik za každý postreh.

21 srp 2015, 00:44
Podporučík
Podporučík

Nový příspěvek Re: Nová Hop up komora s Mblockom ASpro
Jestli to spravne chapu, tak se v pripade pouziti teto komory nepocita s gasblockem. ;-)

21 srp 2015, 09:18
Nadpraporčík
Nadpraporčík

co mě zaujalo bylo video kde ji vložili do M4 s ruplým mechaboxem, a vystřelili. Hezká ukázka práce MBlocku. To však byla asi jediná působivá část. Styl utahování je sice super, nicméně znemožňuje instalaci TDC. Od ASPro jsem měl hopku jenom do SCARa, a ta nejen měla nejen wigglující kolečka, ale i okénko hopu znemožňovalo instalaci Flat-Hopu, tím spíš R a ER-Hopu.

Neočekávám od toho moc. Radši bych sáhl po Prowin.

21 srp 2015, 15:44
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Prave prowinku doma mam. Len mi zišlo na um či nebude tato komora fungovat lepšie ako prowinka podopreta s kružkami... cena sa mi zda dost nizka hlavne na pomery ASpro.

21 srp 2015, 16:19
Svobodník
Svobodník

-dám vědět jak to šlape v moji aps404 ))
-po upgradu jsem měl trochu problém s hopkomorou původní, šla shs a guma madbull, ovšem nemužu za boha používat hop a ještě to zpomalilo kvér, holt blbá guma a stará byla potrhaná ale dávala výsledky typu 135m/s, ted jsem rad kdyz obcas vystreli na 125m/s.
-ale shs pruzina uz neni po pytli kuli to co byla v den montaze ;)

namerim to chronometrem, a podelim se s vama..
Doufám že nenarazím na žádný problém..

(mimochodem, kámoš má taky aps404 a nedotahl mechac, ten krupl, a dál s tim střílí na M130 a nameri opravdu 130) :D

Konfigurace zbraně..

Vzduchotechnika
SHS polykarb píst,
hlinikova hlava shooter,
netichá válcová SHS,
válec Aps, (líp těsní než shs)
drobné díly v mechu SHS,
pružiny SHS130 nebo Airsoftpro 130 (testuju oboje)
tryska Airsoftpro nebo původní APS hliníková (zase oboje)
hop komora SHS guma guarder x shark nebo AP MblockHop
(oboje)

23 srp 2015, 11:24
Poručík
Poručík

Líbí se mi, jak ASpro namísto siláckých keců připraví výrobek v tichosti a ozve se, až když je hotovo :wink: Řešení je to vážně zajímavé, fakt by mě nenapadlo. Vypadá funkčně. Bohužel, oslabí to držení hlavně. Už takhle hlaveň drží v těle relativně malou částí, často se vyviklá a tohle to jen zhorší. Zároveň, dotahování delta ringem vyvine tlak na přední část mechu, což by ho mohlo v extrémním případě vyosit. Mohlo by se stát, že vibrace budou delta ring povolovat...?
To je teorie, co jsme koumali s klukama v týmu. Myslím, že kdyby byla komora nepatrně kratší (aby se nemusela hlaveň povytáhnout až tolik), bylo by to lepší. jsou to všechno jen domněnky, ke kterým jsme došli uvažováním, pokud komora bude v reálu lepší, budu jen rád, ale moc dobrý pocit z ní úplně nemám...
Můj názor celkově? Anareus má Pro-win komoru za 700 Kč, takže mám jasno.

23 srp 2015, 21:40
Svobodník
Svobodník

Mno tak já jsem dotestoval... Hlaveň u APS vubec nedosedne ani z kraje tema trema zobakama, takze hlaven utahnete ale krive..
Newim jak u jinejch kveru, ale jstli to chci pouzivat, tak musim ubrat 2-3mm mezi mechačem a hopkou (z hopky), takže to dám kámošovi do dílny a šup s tim zpátky, mecháč byl u mě původně relativně křive usazenej a timhle se viditelně narovnal, problém nastal při dotažení hlavně kdy došlo k vyosení jí samotné a tím pádem i mecháče který se pohnul.. takže mám zpátky SHSku s Hopkou co byla k tomuhle a střílí to dobře...

Dám ještě vědět co tahle mblockhopka ukáže po zkrácení, musím zkrátit dosedovou plochu na mecháč a trochu toho prstenu, aby se to vůbec vešlo, bohužel pod prstencem je gumička, která tak bude na volno..

Říkám dám ještě vědět, těsnost by mohla být opravdu kvalitní ..

25 srp 2015, 21:53
Generál major
Generál major

uplne stejnyho vysledku (o tesnosti a vnitrnim tvaru pro limecek nemluve) dosahnete s prowinkou podlozenou o-krouzky... kamosova ar15 ma ulitlej predek mechu jakou dobu, normalne komplet ulitlej ze jde vyndat (pokud kver rozeberete s natazenym pistem) ... vse drzi jen prowinka s NBR krouzkama, tot vse... ustovka neni mensi jak 155 na sp140 a to us tam je roky...

2RIFLES, G Coy (07-13) / 1RGJ, B Coy (93-07)

L85A2 (RIS - GG 2,6J, UGL - Army 2,6J, RIS - GBB WE 4J)
L110A2 (AK 2,6J)
L119A1 (GBB WE 2,2J)
L1A1 (STAR 2,6J)
L128A1 (GFC 0.8J)

Podporuje ligu plynařů!

26 srp 2015, 11:16
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

Jo v to věřím..
Kámoš má aps404 jako já a protože jednou nedotáhl mech. tak rupnul presne vepredu a nemá žádnou spešl hopkomoru, jen obyčejnou podepřenou gumičkama a střílí dál, akorát teda na 130-130m/s ale stabilně a hlavně,, střílí,,

---edit---

do aps 404 mblockhop aspro nepasuje , tedy pasuje pokud chcete mit volnou hlaven pouhym uchopenim predpazbi, je to skoda, protoze mblock hop je jinak super.

-rozhodl jsem se ze nic upravovat nebudu, lepsi jsem si utesnil cinskej vzduch a jsem na 131m/s se 130... na prvni upgrade ani nic chtit nemuzu vic ))

26 srp 2015, 18:09
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ]