|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
failes
Svobodník
|
 Upgrade MB03
Zdravím chlapy, kupuju MB03 a rovnou bych chtěl do ní up. Nemám v plánu se rvát se silnou pružinou v leže, možná by mě i přeprala, ale možná nějaká lehce silnější by tam šla. Potom jsem slyšel, že hop up stojí za starou belu, tak ten bych chtěl vyměnit a v poslední řadě ještě hlaveň. Nechci péro z trabanta, protože to osobně nesnáším a nechci dělat z protihřáčů, pokud je tedy trefím, chodící cedníky. Pokud by jste měli ještě nějaký nápad pro vylepšení, rád ho přijmu, chtěl bych nejvíce teď nacpat do upu tak kolem 3000 Kč. Díky borci za rady
|
12 dub 2016, 19:23 |
|
 |
|
m.ape
Plukovník
|
 Re: Upgrade MB03
Laylax M110 vydrží v základe bez problémov (pružiny sú najväčšou slabosťou MB 03,02 a iných variant) dlhodobo. Nejakú kvalitnú hop up gumu skontrolovať válec či dobre tesní.
ak chceš niečo silnejšie treba meniť vnútorné diely osobne kopie VSR viac ako Laylax 130 nepotrebujú.
Máš dva možnosti upgrade set od Airsoftpro v cene cca 120 Eur alternátíva k PDI za 240 Eur
Druhá možnosť SHS záchyt piestu a spúšťová páka cca 15 USD, Action Army hliníkovy CNC piest cca 30 USD, znesie až Laylax 170 pružinu.
Schválne ti doporučujem pružiny Laylax z dôvodu že oproti iným pružinám kladú menší odpor a dosahujú rovnako veľký ak nie väčší výkon. Niekto ti možno doporučí pružiny PDI mali by byť podobné vlastnosťami tým od Laylax ale osobne som neskúšal neviem porovnať.
|
13 dub 2016, 16:33 |
|
 |
|
Poker
Desátník
|
Zdravím, po mnohých týždňoch študovania tohto aj ďalších zahraničných fór, by som sa ešte pred kúpou rád poradil. Vyhliadol som ti túto zbraň, ako základ pre upgrade. Ako som zistil, fps nie je až také dôležité pri dostrele a presnosti. Ak si kúpim túto zbraň, mám v pláne, ju kompletne odmastiť a vyčistiť, hop-up utesniť teflónovou páskou, rovnako aj hlavu válca a utesniť hlaveň, nejako takto http://s879.photobucket.com/user/fuzzyw ... 2.jpg.htmlMoje otázky: 1. Mám kúpiť hop komoru (airsoftpro) + gumičku, alebo mám nechať pôvodnú 2. Súvisí s 1. otázkou, ak vymením hop, plánujem kúpiť hlaveň Prometheus alebo KM Head (6,03mm?) dĺžku zrejme pôvodnú, tu si nie som istý 3. Vzduchotechnika, mám nechať pôvodnú, alebo kúpiť celý set (airsoftpro) a pružinu. (ponúkajú 150-190) 4. Spúšťak, alebo nejakú dobu vydrží pôvodný.
|
21 zář 2016, 16:42 |
|
 |
|
m.ape
Plukovník
|
Ak sa stále bavíme o kopii VSR je zbytočne dávať za airsoftpro set viac ako staojí celá zbraň
pôvodný spúšťak ako som už písal udrží 110 možno aj 120 pružinu dlhodobo pokiaľ necháš pôvodný piest.
Potom stačí zohnať spúšťovú páku záchyt piestu a piest cca 45 Eur plus pošta problém je že som to kupoval na ehobyasia čo by mohol byť problém vzhľadom na nové pravidlá kupovania mimo EU ale s trochou šťastia ti to prejde alebo to kúpiš v nejakom EU shope len budeš musieť hľadať.
Ja som mal SHS páku a záchyt ale je tam nutná mierna úprava alebo si kúpiš set os Action Army piest som mal tiež Action Army.
|
22 zář 2016, 15:29 |
|
 |
|
Poker
Desátník
|
Len tu je trocha problém u niektorých dielov, že MB03, nie je 100% kópia a čo som čítal. A napr. piest má iný rozmer, preto sa obávam, aby nebol aj s pružinou a inými časťami. Preto som uvažoval o airsoftpro dieloch.
Edit: Tak som zistil, že mb07 je kompatibilná, mb03 nie, môže mi to niekto potvrdiť, alebo vyvrátiť?
|
22 zář 2016, 21:46 |
|
 |
|
m.ape
Plukovník
|
MB 07 a MB 03 sa líšia len pažbou well sú presné kopie VSR diely pasujú bez problémov mám MB03 aj MB 02 a mal som aj BAR 10 nikdy nebol s dielami problém
|
23 zář 2016, 16:32 |
|
 |
|
Poker
Desátník
|
Výchadzal som z jedného francúzskeho fóra, kde som podľa google prekladača našiel toto: "Mám MB03. Chcel som dať: - Dialo Action Army 6.01 až 430 mm - Piest červená Laylax - Tesnenie Nineball - Pružina M130 Laylax Výsledok: celkom Cata: - Pôvodný Vnútorná hlaveň je 500 mm ... môžete si predstaviť, moja hlava vybalení veci. - Piest nezapadá do valca: vnútorný priemer 21,4mm namiesto 22  - Purple Nineball kĺb je príliš silný a zdeformovať, keď je blok uzavretý: potrubie je úplne blokovaný" Je to preklad z googlu. Ale ak vravíš, že si s tým problém nemal, budem ti veriť, možno sa jednalo o nejakú staršiu verziu. Príspevok je z roku 2013
|
23 zář 2016, 20:05 |
|
 |
|
m.ape
Plukovník
|
Piest Laylax som nepoužíval je možne že k piestu Laylax potrebuješ aj válec od Laylax a dokonca aj spúšťak od Laylax Niektoré diely ide použiť len ako set jednej značky.
Ja som používal piest Action Army a pasoval mi jak do Bar 10 tak do MB03 a aj do MB02
|
24 zář 2016, 15:36 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|