|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
|
RA mech pro P90 - problem s ramínkem a tryskou
Autor |
Zpráva |
NoobsRush
Poručík
|
 RA mech pro P90 - problem s ramínkem a tryskou
Nuže stavím si poprvé v životě P90, defakto je to jednoduchy mech nicméně jsem narazil na menší problém.
Koupil jsem nějakej poslední CNC hlavu válce Retro Arms pro V6 mechy a trysku ASPro, základem je poslední generace Retro Arms P90 mechu. A původní ramínko prostě trysku naudrží a vycvakává se z drážky, navíc tryska od ASPro jede na te hlavě valce celkem ztuha i při použití hodně vazeliny. Co teďka, stavěl někdo něco podobneho? Uvažuju jestli koupit CNC hlavu V6 od SHS a trysku od SHS, ale vzhledem k tomu, že mam i CNC hopkomoru pro P90 tak nevim jestli je to ideální řešení, když SHS dily jsou spíš replacement pro standart.
_________________ Youtube NoobsRush - všemožné o Airsoftu (Zamyšlení, Tipy, Recenze)
|
03 úno 2017, 12:50 |
|
 |
|
madafaka
Moderátor
Registrován: 25 dub 2012, 18:39 Příspěvky: 2290 Bydliště: Myjava
|
 Re: RA mech pro P90 - problem s ramínkem a tryskou
P90 som mal vo full upgrade, moje vôbec prvé AEG.Mal som však iný setup. Na tvojom mieste by som skúsil teda aj trysku od RA, na ich hlave valca by mala hádam fungovať dobre a majú skladom snáď všetky rozmery.
_________________ predám origo nadpažbie pre m1903A1
|
03 úno 2017, 15:22 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|