|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
hharo
Poručík
|
Píst Na pušku(sniper)
Zdravím, nevíte někdo o někom, kdo by byl schopný mi tohle udělat ze železa za rozumný peníz? Jedná se mi pouze o trn s válcem. U nás v nástrojárnách prej nemaj nářadí a nebo by to prostě bylo mega drahý http://www.airsoftveci.cz/eshopobr-nahr ... 1-agm-2709
|
15 dub 2010, 15:14 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
Re: Píst Na pušku(sniper)
definuj rozumny peniz...
asik takhle, jednak je tam tenka stena ktera by se pri soustruzeni dojebala. taky to musi byt s 1/1000 presnosti a presne kulate a povrch hladky. do ted nevime jak to udelat, jedina vyrobit extra malou honovaci hlavici. dalsi problem je v tom, ze nevime o nozi kterym by se to dalo udelat, pravdepodobne by se zlomil, nebo vibroval coz by vedlo k nepresnostem. jestli sezenes trubku vhodnych rozmeru tak udelat zavity, hlavu a konec neni problem. JEN to musi presne pasnout na pist. trn sme schopni vyrobit, opet ale zalezi na materialu ze ktereho to chces.
cilize dupacky plne tacky, a cena by byla vysoko.
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
15 dub 2010, 16:40 |
|
|
|
hharo
Poručík
|
Hmm, tak to jsem pěkně v řiti. Ani nevim kde sehnat ten náhradní válec. Co jsem se koukal na netu tak to je všude pryč a kupovat kůli tomu novou zbraň se mi opravdu nechce.
|
21 dub 2010, 19:50 |
|
|
|
Gh0sT
Nadpraporčík
|
Taky se poohlížim o ocelovim válci, ale co sem viděl tak stojí 4k a to se mi dávat nechce ...
_________________ Snažím se být sniper. Pomalu, ale jistě ASG Zastava M70 + 3-9x40E + hejkal home made
|
20 čer 2010, 22:04 |
|
|
|
dans91
Četař
|
|
27 srp 2010, 23:30 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
"ocelová bezešvá trubka" chci vidět ty tolerance na povrchu (vnitřním) a kompatibilitu s válcema, následné opotřebeni styčných ploch a hodně mně zajímá jaký to má kompres česky řečeno- asik tak kvalitní jako jejich písty. na druhou stranu. lepší než základový prasklý. za mně: MP001 tak jako tyčku k rajčatům, nebo tuningovou míchačku bahenního kafe.
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
28 srp 2010, 01:50 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|