Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Autor |
Zpráva |
Kongi
Podporučík
|
Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
Zdravím, vzhledem k tomu, že stále se rozhoduji, jestli upgradnout P90, nebo ji prodat a rovnou koupit G36, ještě jsem se rozhodl pro následující. A síce, že bych zbraň koupil na díly, a nechal si ji poskládát. (M4) Chci se zeptat jakou pružinu by mi bezproblému vydržel tento mechabox? Píšou, že je uzpusobený pro 150, ale tomu bych moc nevěřil. Když bych tam hypoteticky dal M140, pofičí to bezproblému? Pokud bych tam dal hlaveň 6.03 (02) řekněme od KM, Promethea nebo SRC, dokázali by jste mi říci, jaký toto bude mít dostřel? U Čín jsem pochopil, že nedokážete (nechcete) odhadnout, ale tady by to mělo být něco jiného. Děkuji za info.
_________________ GURU UPGRADE - zkušenosti
|
19 čer 2010, 11:36 |
|
|
|
vojtka
Plukovník
|
Re: Kompletní mechabox od Aimtopu - jakou pružinu vydrží?
M130 max, hlaveň ber promethea 6.03, no a nvm jestli by nebylo lepší přikoupit hlavu pístu od guru. nvm proč všichni chcou vědět dostřel ?! prostě dostřel jako M130ka
_________________ moje elektro-kolo http://senovnavyseals.rajce.idnes.cz/elektro-kolo/
|
19 čer 2010, 11:52 |
|
|
|
specnazjrh
Rotmistr
|
ja jim tam psal a prej vydrží dlouhodobě 150-ku pružinu Já tam budu rvát nejspíš 170 s progresivním vynutím a NBU vzduchařinu Mam to na snipera tak uvidim jak dlouho to vydrží.
|
28 črc 2010, 17:45 |
|
|
|
Kongi
Podporučík
|
Snipa bude určitě lepší manuál, než elektrika. A 170 ti to určitě nevydrží, budeš rád, že si jednou vystřelíš
|
29 črc 2010, 14:34 |
|
|
|
Corwin
Podpraporčík
|
Kongi píše: Zdravím, vzhledem k tomu, že stále se rozhoduji, jestli upgradnout P90, nebo ji prodat a rovnou koupit G36, ještě jsem se rozhodl pro následující. A síce, že bych zbraň koupil na díly, a nechal si ji poskládát. (M4) Chci se zeptat jakou pružinu by mi bezproblému vydržel tento mechabox? Píšou, že je uzpusobený pro 150, ale tomu bych moc nevěřil. Když bych tam hypoteticky dal M140, pofičí to bezproblému? Pokud bych tam dal hlaveň 6.03 (02) řekněme od KM, Promethea nebo SRC, dokázali by jste mi říci, jaký toto bude mít dostřel? U Čín jsem pochopil, že nedokážete (nechcete) odhadnout, ale tady by to mělo být něco jiného. Děkuji za info. Zdravím, nechci Ti do toho moc kecat, ale myslím že vylepšit jen mechabox asi nebude stačit, bude potřeba i silnější motorek, jinak u pružin 170+ počítej s větším opotřebením dílu(hlavně píst), takže na tvém místě bych to asi střelil a koupil novou.
29 črc 2010, 14:48 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Kongi píše: Snipa bude určitě lepší manuál, než elektrika. A 170 ti to určitě nevydrží, budeš rád, že si jednou vystřelíš To je zase názor jako noha.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
29 črc 2010, 16:34 |
|
|
|
specnazjrh
Rotmistr
|
nechám si to komplet poskládat v airsoftpro teda doufam psal jsem si s tim chlapkem o tom upgradu několik dní a jak jsem mu napsal, že to vážně chci všechno udělat i s tou 170 tak se už neozval, tak doufám, že se ozve a kver bude do konce prázdnin hotovej
|
29 črc 2010, 20:17 |
|
|
|
specnazjrh
Rotmistr
|
Kongi píše: Snipa bude určitě lepší manuál, než elektrika. A 170 ti to určitě nevydrží, budeš rád, že si jednou vystřelíš sniperku jedině plyn a na tu fakt nemám, takžý uvidíme jak dlouho vydrží když už jsi o tom začal, střílel jsi někdy z manualní sniperky? ja jo, kamoš mi ji pujčil na par výstřelu, má tam 300procentní upgrade a v leže to skoro nenatáhne, když jo tak je vydět na kilometr jak se klepe i s celym křovím v kterym je zalezlej aby ten kver natáh
|
29 črc 2010, 20:22 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
Registrován: 14 zář 2009, 20:02 Příspěvky: 1084 Bydliště: Karviná
|
Jak je kámoš z papíru, tak není divu. Průměrně rostlý jedinec natáhne M170 (300%) i ležmo. Na M170 s AT mechaboxem nepočítej.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
29 črc 2010, 21:37 |
|
|
|
specnazjrh
Rotmistr
|
Cotulosh píše: Jak je kámoš z papíru, tak není divu. Průměrně rostlý jedinec natáhne M170 (300%) i ležmo. Na M170 s AT mechaboxem nepočítej. co takhle mechabox od GUARDERU http://airsoft.anareus.cz/detail.php?id=1616http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1242u nej píšu pružinu 130-170
|
30 črc 2010, 18:26 |
|
|
|
Bundesman
Major
Registrován: 05 led 2009, 16:07 Příspěvky: 480 Bydliště: Říčany u Prahy
|
Žádnej mechabox verze II. (kromě hliníku/ocele) ti dlouhodobě nevydrží víc jak m150. Max 140 s co nejlehčí hlavou pístu a pístem (pořád je to o štěstí)
_________________ G36EA2 (s RIS rukojetí) MK12 ("M120"+vzduch=136m/s) UMP (m100+guru tryska=115m/s)
Vždy věrný jen sám sobě.
|
30 črc 2010, 18:58 |
|
|
|
kraken
Podpraporčík
|
Ahoj kamos mel aimtop mech 160 brk a vydrzel pul zasobniku a prdnul pak skusil jeste jeden a to sami po pul zasobniku se zacala objevovat prasklina tak usetril a koupil hlinik od shs... no uvidime do toho SHS jsem mu hodil komplet guru akorat kola zustali aimtop tak uvidime co si to necha libit
_________________ Army L85 komplet GURU VZDUCH brk m150 P90 M100 48bps Mp5 SD6 m120 M14 EBR Kart
|
31 črc 2010, 15:58 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
|
Nejodolnější mi známý nehliníkový mechabox je určitě systema. To je fakt masakrální věc. Ten vydrží všecko. No a z těch běžně dostupných určitě G&P. Mimo ty tři bych já osobně nebral nic jiného.
_________________ O oko přijdeš ve chvíli, kdy airsoft hraješ bez brýlí. Pokud žádáte autorizaci na ICQ, podepisujte se. Nepodepsané házím do ignor listu!
|
31 črc 2010, 21:39 |
|
|
|
Kongi
Podporučík
|
Monty píše: Kongi píše: Snipa bude určitě lepší manuál, než elektrika. A 170 ti to určitě nevydrží, budeš rád, že si jednou vystřelíš To je zase názor jako noha. Ano, ještě že tvůj je plný informací, zkušeností a rad.
|
01 srp 2010, 00:29 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Kongi píše: Monty píše: Kongi píše: Snipa bude určitě lepší manuál, než elektrika. A 170 ti to určitě nevydrží, budeš rád, že si jednou vystřelíš To je zase názor jako noha. Ano, ještě že tvůj je plný informací, zkušeností a rad. JJ to si piš jen malé upozornění když otom víš prd raděj mlč akorát ze sebe děláš jen vola což už se ti tu několikrát povedlo.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
01 srp 2010, 09:05 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Cotulosh píše: Nejodolnější mi známý nehliníkový mechabox je určitě systema. To je fakt masakrální věc. Ten vydrží všecko. No a z těch běžně dostupných určitě G&P. Mimo ty tři bych já osobně nebral nic jiného. JJ systema potvrzuju vím o dvou lidech co maj v mechu 210brko a už ba tom maj 30 000kulí vystřílenejch a porát drží.
|
01 srp 2010, 09:08 |
|
|
|
Kongi
Podporučík
|
Jistě, takže mecháč od Aimtopu mu bezproblémově a dlouhodobě vydrží pružinu M170? Buďme realisti.
A snipa že je lepší manual než elektrika? Řekl bych že je. To chceš jako předělávat AKčko na snipu, abys měl elektriku?
|
01 srp 2010, 22:09 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
|
Takhle. Pokud má člověk prostředky, tak elektrická odstřelovačka vpřed! Ale všecko má své pro a proti. Každý to ví, rozepisovat to nebudu. Mechabox AT se na M170 velmi pravděpodobně rozletí do všech koutů světa. No a nakonec. Každý ať si předělává na snipu co chce... no ne?! Konkrétně kalach je s optikou, krátkým zásobníkem a dvojnožkou velice fešný (to už je osobní).
|
02 srp 2010, 06:33 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Kongi píše: Jistě, takže mecháč od Aimtopu mu bezproblémově a dlouhodobě vydrží pružinu M170? Buďme realisti.
A snipa že je lepší manual než elektrika? Řekl bych že je. To chceš jako předělávat AKčko na snipu, abys měl elektriku? Z tebe normálně čiší prakce jako dělo Máš dojem že jediné co lidi maj jako AEG odstřelovačku je AK a zrovna to AK co vůbec s odstřelovačkou nená nic společnýho? Zapoměl si a nebo neznáš SR25,SPR,SVD od CA nebo Real Sword, SL9, SCAR a tak dále že to už jaksik neznáš a nevýš postav protisobě člověka s manuální odstřelovačkou a s AEG no a uvidíš kdo bude mít navrch. TO už zase nepobýráš ty co? Trochu přemíšlej. No a nakonec nikde sem nepsal že nech od Aimtop vydrží 170brko. Když nevýš tak raděj mlč a šoupej nohama uděláš líp a nebo raděj bude lepší když si toho trochu víc přečteš páč prd výš.
|
03 srp 2010, 07:35 |
|
|
|
Kongi
Podporučík
|
OK, pro příště to udělám. Snad jsem ale pochopil celou tvou zprávu, jelikož ten pravopis mi připomíná první stupeň základní školy, a tak jsem to celkem musel louskat. To, že ti čeština nedělá problém je třeba známé, ale je to rozhodně ostuda, nedokázat napsat, v takovém věku kolik ti je, pár souvislých vět bez hrubek. (1-2 pochopím, třeba překlep, ale tohle?)
|
04 srp 2010, 12:15 |
|
|
|
Monty
Moderátor
|
Kongi píše: OK, pro příště to udělám. Snad jsem ale pochopil celou tvou zprávu, jelikož ten pravopis mi připomíná první stupeň základní školy, a tak jsem to celkem musel louskat. To, že ti čeština nedělá problém je třeba známé, ale je to rozhodně ostuda, nedokázat napsat, v takovém věku kolik ti je, pár souvislých vět bez hrubek. (1-2 pochopím, třeba překlep, ale tohle?) Tvuj příspěvek je oničem došli argumenty a tak aby si neztratil hrdost tak si napsal tohle. Seš ubohej ale to se napraví věkem. Když neumíš číst tvoje chyba.
|
04 srp 2010, 14:31 |
|
|
|
specnazjrh
Rotmistr
|
asi se vykašlu na mech od AT a vezmu od nich jen ten motor http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=230mech jsem našel od SHS http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=923píst http://www.guruupgrade.cz/guru-pisty/cn ... m-hrebenempsali mi, že v září bude ještě lepší verze nevím ale od koho kola chci tam tu 170 pružinu, napadla mně systema ale nenašel jsem je nikde PORAĎTE
|
09 srp 2010, 16:00 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
|
Nevím... rozmlouvá mu to někdo..?! No, pružinu guarder. Systema je papír. Kola. Nevím, kdo se rozhodl vyzkoušet ty SHS na M170, ale zatím ne. Já bych (koupil noname číňany za 450,- ale ty se dováží jednou za půl roku a já nikdy nevím, kdy zrovna) nejspíš investoval do kol Prometheus.
|
09 srp 2010, 17:08 |
|
|
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
osobne bych z nabidky airsoftpro dal tyto guarder kola: http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=357jsou zprevodovany hodne do pomala, takze to nebude tak zrat baterii, ale kadence bude mizerna, tak do 10bb/s s 11.1V lipolkou.
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
09 srp 2010, 18:36 |
|
|
|
specnazjrh
Rotmistr
|
Tak upgrade na mojí PJ M16A4 je hotovej. Nechal jsem si to dělat přímo v servisu airsoftpro, protože jsem si na takový zásah fakt netrouf. takže tam mám hliníkovej mecháč, NBU vzduchařinu airsoftpro, přesnou hlaveň, zesílený kola Guarder a píst s motorem aimtop, hop-up komoru shs a to hlavní pružina M170 airsoftpro. Bohužel výsledek je víc než ubohý. Zbraň původně střílela cca 145m/s s 0,20g bbs a dostřel mířenej na postavu 50metrů jinak kolem 60metrů. Teť úsťová rychlost cca 155m/s s 0,20g bbs a dostřel když se povede tak 45metrů. Kadence je nízká ale to vem čert, stejně jsem to chtěl jako sniperku. Co mi říkal kamarád co už hraje airsoft asi 4roky a byl u prvních výstřelů po upgradu i před nim řikal, že je nejspíš blbě sesazená hop-komora a možná krátká tryska ve vzduchařině. S kamošem to zkusíme ve středu rozebrat, tak jsem zvědav kde je pravda. Abych nezapomněl, když jsem o potížích psal tomu chlápkovi na airsoftpro, tak mi oznámil, že to zkoušel venku střílet a že to střílelo dobře, jestli s tim střílel na 20metrů tak sotva něco zjistí a navrhl mi že mi vymnění tu novou hop-komoru za jinou, tot vše. takže jsem se na něj vykašlal a zkusíme to samy.
|
12 zář 2010, 17:37 |
|
|
|
joseff
Moderátor
Registrován: 23 říj 2007, 11:58 Příspěvky: 2026 Bydliště: Domažlicko
|
No a nebylo by rozumný když M170 je fakt péro z gauče je do toho nechat kouknout? Třeba tam bude jen nějaká maličkost co se prostě podělal ,nebo tak. Není úplně dobrý jim pak nadávat až budeš mít gun nasypanej v krabici od bot že t nejede.
_________________ Dark Hearts, Dark Intensions.....
|
12 zář 2010, 19:11 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
souhlasím s Joseffem tohle už je fakt alchymie EAGčko na 170...
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
12 zář 2010, 19:22 |
|
|
|
CrazyMurder
Štábní praporčík
|
specnazjrh píše: Tak upgrade na mojí PJ M16A4 je hotovej. Nechal jsem si to dělat přímo v servisu airsoftpro, protože jsem si na takový zásah fakt netrouf. takže tam mám hliníkovej mecháč, NBU vzduchařinu airsoftpro, přesnou hlaveň, zesílený kola Guarder a píst s motorem aimtop, hop-up komoru shs a to hlavní pružina M170 airsoftpro. Bohužel výsledek je víc než ubohý. Zbraň původně střílela cca 145m/s s 0,20g bbs a dostřel mířenej na postavu 50metrů jinak kolem 60metrů. Teť úsťová rychlost cca 155m/s s 0,20g bbs a dostřel když se povede tak 45metrů. Kadence je nízká ale to vem čert, stejně jsem to chtěl jako sniperku. Co mi říkal kamarád co už hraje airsoft asi 4roky a byl u prvních výstřelů po upgradu i před nim řikal, že je nejspíš blbě sesazená hop-komora a možná krátká tryska ve vzduchařině. S kamošem to zkusíme ve středu rozebrat, tak jsem zvědav kde je pravda. Abych nezapomněl, když jsem o potížích psal tomu chlápkovi na airsoftpro, tak mi oznámil, že to zkoušel venku střílet a že to střílelo dobře, jestli s tim střílel na 20metrů tak sotva něco zjistí a navrhl mi že mi vymnění tu novou hop-komoru za jinou, tot vše. takže jsem se na něj vykašlal a zkusíme to samy. Stejný problém jsem měl u sebe,NBU vzdcuhnárna ASpro je nejhorší co můžeš mít,me na SP160 dávala s shs komorou 140m/s s 0,20g a teď s guru mám 185m/s.Chčije to u trysky a blbě těsní hlava,vyreklamoval mi to za novou vzduchnotechniku,ale neni NBU a s tou jsem měl 150m/s prostě neumí udělat hlavu pístu dobře a prodá ti to,viz tvůj servis hodí to tam a ani to nezměří,prostě na to sere,hlavně že jsou peníze nééé?
|
12 zář 2010, 19:31 |
|
|
|
Cotulosh
Moderátor
|
--> spec a Crazy... s*alo se vám to i na full auto? NBU obvykle moc dobře nezabírají na semi. A taky... M170 bez předchozích zkušeností se silným UPG raději nemontovat.
|
12 zář 2010, 20:02 |
|
|
|
CrazyMurder
Štábní praporčík
|
Cotulosh píše: --> spec a Crazy... s*alo se vám to i na full auto? NBU obvykle moc dobře nezabírají na semi. A taky... M170 bez předchozích zkušeností se silným UPG raději nemontovat. Sralo se to pořád,jak na semi tak na auto.Prostě za mě ASpro nebrat,ty šmejdy!Předchozí verze paráda,na sp160 v cm0.28 180 úsťovky,paráda.Nový verze nějak blbnou,za mě guru.To mám POM hlavu pístu s dvěma kroužkama a šlape pěkně.Hlavně u tý NBU aspro byla hrozně volná tryska,takže se viklala na nosu hlavy válce.
|
12 zář 2010, 20:08 |
|
|
|
|