|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
linkula
Četař
|
Škrtidla CAT
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně škrtidel CAT. Četl jsem o nich zajímavý článek, ale jsou na mě dost drahá (780 kč/ks). Máte s nimi nějaké zkušenosti ?
Předem děkuji
|
25 úno 2012, 18:56 |
|
|
|
nox
Plukovník
|
Re: Škrtidla CAT
A co o nich chceš slyšet? Škrtidlo je škrtidlo, staví masivní krvácení z končetin. Existuje víc variant, hlavně CAT a SOFT-T, to druhý je trochu propracovanější, na netu je hromada popisů i videí, někdy i přímo z boje.
A dají se sehnat podstatně levněji, stačí umět hledat.
_________________ KVHS RHPz 2009-2013 INVISIBLE GEAR
|
25 úno 2012, 19:02 |
|
|
|
linkula
Četař
|
OK díky.
|
25 úno 2012, 22:20 |
|
|
|
seals
Plukovník
Registrován: 13 bře 2009, 10:29 Příspěvky: 995 Bydliště: RACOON CITY
|
nox píše: A co o nich chceš slyšet? Škrtidlo je škrtidlo, staví masivní krvácení z končetin. Existuje víc variant, hlavně CAT a SOFT-T, to druhý je trochu propracovanější, na netu je hromada popisů i videí, někdy i přímo z boje.
A dají se sehnat podstatně levněji, stačí umět hledat. Jindrulák z Plzně je má za okolo 400,--.
|
25 úno 2012, 22:22 |
|
|
|
devildog
Podporučík
|
Hlavně nekupujte ty AČR škrtidla http://youtu.be/K4OM0xL-HAwZajímavé je se mrknout taky na stránky výrobce a podívat se na contact us:Plemenářské služby, a.s http://www.vakuform.cz/
_________________ “Semper Fidelis” NAVY SEAls team. 54/sx/NST-6: Jednotku napodobujeme podle sebe,protože jsme si ji upravili. Elvis z Prahy:Chytří érsoftpražáci nesimulujou pouštní jednotky
|
22 bře 2012, 11:11 |
|
|
|
seals
Plukovník
Registrován: 13 bře 2009, 10:29 Příspěvky: 995 Bydliště: RACOON CITY
|
asi se ten co to nakupoval řídil heslem: Je jedno jestli to bude stát za hovno hlavně že z toho kápne nějaká provize pro mě. Určitě to bylo 3x dražší než co se dá sehnat klasickej CAT.
|
22 bře 2012, 11:57 |
|
|
|
modrasek
Četař
|
linkula píše: Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Váš názor ohledně škrtidel CAT. Četl jsem o nich zajímavý článek, ale jsou na mě dost drahá (780 kč/ks). Máte s nimi nějaké zkušenosti ?
Předem děkuji Já jsem četl tady ten článek - http://technet.idnes.cz/nejlepsi-medici ... enstvi_kuz a určitě je super mít u sebe tuto věc. Je jedno jestli is ji koupíš za 300 nebo 800, hlavně je důležitý ji mít u sebe a mít natrénovaný použití. Ve stresové situaci se ti většinou spustí v hlavě postup, co máš dělat, ale musíš ho tam mít! škrtidla používejte opravdu pouze v krajní situaci! Při zkoušení je dobré mít po ruce nůž, pokud by náhodou nešlo škrtidlo povolit a nějaký talent to dotáhl moc (u těchto škrtidel se to obecně nestává)
_________________ ARMY SHOP
|
28 bře 2012, 09:21 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|