|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Mr.Gnu
Podpraporčík
|
 Sluchátko pro PMR
Pro ty, kteří chtějí jen sluchátko k vyslílačce a nechtějí za něj dát moc (i když moc nestojí), tady mám jednoduchý návod na výrobu: seženeme sluchátko z normálních sluchátek (třeba z polorozbitých, jako v mém případě- nefungovalo na nich 1 sluchátko), jack- šířka podle potřeby. Já použil 2.5mm jack. Uřízneme nepotřebné sluchátko a konektor (pokud se vám nehodí do zdířky na vysílačce). Očistíme káblík ke sluchátku, které jsme si vybrali a červený napájíme na tu menší plošku, která je na novém konektoru, s odporem- asi 220ohm byl u mě ideální (je to z důvodu toho, že je to moc hlasité a pokud si tam odpor nedáte, pravděpodobně neuslyšíte nic jiného, než vysílačku, pokud na to ucho částečně neohluchnete). Na tu větší plošku napájíme ten 2. drát.
PS: Je to taková jednoduchá věc- pro náročnější doporučuji třeba headset, nebo vytahnout mikrofon na vysílačce a napájet ho s dráty, dlouhými podle potřeby. Tlačítko mluvení se v tomto případě nechává na vysílačce.
Celkové moje výdaje na sluchátko: 5Kč za konektor, sluchátka jsem našel.
_________________ Airsoft sniper: one shot, no kill. Real sniper: one shot, probably kill, but better a heavy wound.
|
22 kvě 2010, 10:02 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|