|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
fagot
Desátník
|
 pj dragunov
|
24 dub 2009, 13:36 |
|
 |
|
ramenr
Kapitán
|
 Re: pj dragunov
fagot píše: http://www.asportal.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=460
pro ty co jeste nenasli http://www.airsoftclub.cz/news.php?readmore=45
|
24 dub 2009, 14:02 |
|
 |
|
janky
Nadpraporčík
Registrován: 27 bře 2008, 13:36 Příspěvky: 113 Bydliště: Domažlice
|
Ta m60 vypadá moc lákavě nevíte kolik se bude pohybovat cena?
|
24 dub 2009, 15:11 |
|
 |
|
Mejla
Kapitán
|
spíš to SVDo  kolik pa to asi tak bude stát?
_________________ One shot, two kills!
|
24 dub 2009, 15:26 |
|
 |
|
fagot
Desátník
|
ja počítam tak 6-7k
|
24 dub 2009, 16:42 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Já už jsem si myslel že je to AEG, to by byla opravdová pecka...ale vypadá to pěkně, pokud bude výkon skutečně takový jaký píšou, pokud to něco vydrží a pokud na to půjdou sehnat díly, bude to dobrá zbraň. Ta Mk.43 je taky hodně zajímavá, konečně další (a prakticky první plnohodnotný) kulomet za (doufám) rozumnou cenu. Akorát doufam, že to na tej fotce není finální verze, nebo že ta fotka hodně zkresluje, protože podle tý fotky z toho mam takovej strašně 'hračkézní' pocit...hlavně ta světlá hlaveň a dvojnožka jsou strašný. Ta Bushmaster ACR (mimochodem to je zkratka pro Adaptive Combat rifle, nikoli Advanced Combat rifle, jak napsali na AirsoftClub...Advanced Combat rifle je jiný projekt...divím se, že to Ramenwar neuvedl na pravou míru) mně osobně nijak moc nezaujala, ale určitě se najde někdo komu sedne.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
24 dub 2009, 17:40 |
|
 |
|
Mejla
Kapitán
|
Griffon píše: Já už jsem si myslel že je to AEG, to by byla opravdová pecka...ale vypadá to pěkně, pokud bude výkon skutečně takový jaký píšou, pokud to něco vydrží a pokud na to půjdou sehnat díly, bude to dobrá zbraň. Ta Mk.43 je taky hodně zajímavá, konečně další (a prakticky první plnohodnotný) kulomet za (doufám) rozumnou cenu. Akorát doufam, že to na tej fotce není finální verze, nebo že ta fotka hodně zkresluje, protože podle tý fotky z toho mam takovej strašně 'hračkézní' pocit...hlavně ta světlá hlaveň a dvojnožka jsou strašný. Ta Bushmaster ACR (mimochodem to je zkratka pro Adaptive Combat rifle, nikoli Advanced Combat rifle, jak napsali na AirsoftClub...Advanced Combat rifle je jiný projekt...divím se, že to Ramenwar neuvedl na pravou míru) mně osobně nijak moc nezaujala, ale určitě se najde někdo komu sedne. tak sem na to taky přišel...já taky myslel že to je AEG  no co neva...zdání holt klame
_________________ One shot, two kills!
|
24 dub 2009, 20:36 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|