|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Dissox
Nadrotmistr
|
 M4 problemy s mirenim..
Dobry den, protoze mám kolimátor a v predu mi zavazí přední mířidlo koupil jsem si na svou M4 RIS montáž na rukojeť. Dneska mi to přišlo a zdá se mi to nejake divne vysí to ve vzduchu nesedí to přesně a hlavně je to křivé. konkrétně... Kód: http://dissox.rajce.idnes.cz/Plocha/#jjjj.jpg Muzete poradit prosim jak tohle vyresit?? Mam nejake napady celou rukojet dat dolu a předni miřidlo uřezat nbo otočit. Nebo popřípadě dá se nějak sundat?? předem všem děkuji....
|
02 srp 2010, 21:25 |
|
 |
|
pete-11
Plukovník
|
 Re: M4 problemy s mirenim..
Tak mířidlo je fakt hruza, ale davasto tam bud to obracene nebo jsi koupil smejd či tam něco překáží, z jedné fotky ti toho moc neřeknu  . S tím mířidlem se nepárej a uřízni to, obvzlášť když se nechá koupit sklápěcí. PS: to mířildo ti drží předpažbí takže tam něco bejt musí.....vyndavá se pomocí takovejch dvbou tyčinek zespodu (čepi) v mém případě jsou duté, díky kterým po vysunití celé mířidlo ztahneš z hlavně.
|
02 srp 2010, 22:29 |
|
 |
|
Kajky
Podporučík
Registrován: 29 říj 2008, 16:11 Příspěvky: 211 Bydliště: Fort Lewis
|
a taky nezapomen vyndat nedrive uchyt na popruh a pod nim je zespoda na dotazeni imbus (aby se ti to mířidlo nekynklalo) to povol..jinak sem to moc nepochopil..ty chceš dát původní předpažbí pryč a místo toho RISkový, a tobě se tam to RISkový nevejde..
_________________ CPL Kajkavac T. A/1-23 INF, 2ID 2007-2011 615th MP Co. 2011-now 31B
|
02 srp 2010, 23:02 |
|
 |
|
Dissox
Nadrotmistr
|
Kajky píše: a taky nezapomen vyndat nedrive uchyt na popruh a pod nim je zespoda na dotazeni imbus (aby se ti to mířidlo nekynklalo) to povol..jinak sem to moc nepochopil..ty chceš dát původní předpažbí pryč a místo toho RISkový, a tobě se tam to RISkový nevejde.. Ne já chci mířit s tim kolimatorem který dam misto rukojeti ale zavazí mi přední miřidlo....
|
03 srp 2010, 07:58 |
|
 |
|
Dissox
Nadrotmistr
|
pete-11 píše: Tak mířidlo je fakt hruza, ale davasto tam bud to obracene nebo jsi koupil smejd či tam něco překáží, z jedné fotky ti toho moc neřeknu  . S tím mířidlem se nepárej a uřízni to, obvzlášť když se nechá koupit sklápěcí. PS: to mířildo ti drží předpažbí takže tam něco bejt musí.....vyndavá se pomocí takovejch dvbou tyčinek zespodu (čepi) v mém případě jsou duté, díky kterým po vysunití celé mířidlo ztahneš z hlavně. Mas pravdu asi jsem koupil šmejd ale co uz, budto to otočim nebo uřežu...
|
03 srp 2010, 08:02 |
|
 |
|
seals
Plukovník
Registrován: 13 bře 2009, 10:29 Příspěvky: 995 Bydliště: RACOON CITY
|
Dissox píše: Kajky píše: a taky nezapomen vyndat nedrive uchyt na popruh a pod nim je zespoda na dotazeni imbus (aby se ti to mířidlo nekynklalo) to povol..jinak sem to moc nepochopil..ty chceš dát původní předpažbí pryč a místo toho RISkový, a tobě se tam to RISkový nevejde.. Ne já chci mířit s tim kolimatorem který dam misto rukojeti ale zavazí mi přední miřidlo.... lepší by bylo koupit si tohle. http://www.anareus.cz/detail.php?id=1016 . nebo si kup sklopný mířidlo. ale tohle je asi levnější varianta.
|
03 srp 2010, 08:32 |
|
 |
|
pete-11
Plukovník
|
A nebo ti mohu mabídnout tohle. už to nepoužívám...
Přílohy:
tfzguhijnldcidcb.JPG [ 28.24 KiB | Zobrazeno 5877 krát ]
|
04 srp 2010, 00:04 |
|
 |
|
Dissox
Nadrotmistr
|
pete-11 píše: A nebo ti mohu mabídnout tohle. už to nepoužívám... Ne díky uz sem to otocil...
|
04 srp 2010, 08:46 |
|
 |
|
Dade
Svobodník
|
|
04 srp 2010, 17:42 |
|