|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
problém - nabytí baterky třetí osobou v praze
Autor |
Zpráva |
tomcat
Poručík
|
problém - nabytí baterky třetí osobou v praze
Mám problém. Jednoduchej. Nabíječku jsem nechal na chalupě, mymo dosah a o víkendu mám jet na afgán a nemám kde nabít baterku. Mám na ní Deas-t konektory a je to nimh od GP nevíte kde by mi to byli ochotní nabít? Nebo případně kdo? Bydlim v PRAZE.
K moderátorům. Nevím kam to umístit takže jsem do dal jsem případně prosím o přesun.
_________________ Skype: f22raptor036 [ženijní práce a demolice] [nenápadný] [Mula(12)] [odhodlaný] [pyroman] [prokletý] AS challenges: http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!
|
19 dub 2010, 19:42 |
|
|
|
ježo
Plukovník
|
Re: problém - nabytí baterky třetí osobou v praze
pokud jedes za UN: doufam ze t ostihnes nabit
Pokud za domorodce: doufam ze ti ji nikdo nenabije a pojedes s nefunkcnin kverem.
bojove strany neresim. nedostanes vodu....
_________________ If 'pro' is the opposite of 'con', then what's the opposite of progress?
Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!
|
19 dub 2010, 23:29 |
|
|
|
tomcat
Poručík
|
Re: problém - nabytí baterky třetí osobou v praze
Tak jsem to vyřešil. V pražskym Anareusu byli tak hodný že když jsem poprosil tak my ji nabili.
_________________ Skype: f22raptor036 [ženijní práce a demolice] [nenápadný] [Mula(12)] [odhodlaný] [pyroman] [prokletý] AS challenges: http://www.airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f=245&t=5307
Nelíbí se mi projekt ČFA a nebudu ho podporovat!
|
22 dub 2010, 15:21 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|