|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Hledáme airsofťáky pro film
Autor |
Zpráva |
trosa
Svobodník
|
 Hledáme airsofťáky pro film
Ahoj vespolek, chceme s kamarádem natočit krátký amatérksý film na téma Život je boj. Pro jednu sekvenci potřebujeme natočit akční scénu přestřelky. Hledáme pár lidiček kteří mají výstroj a chtějí se zůčastnit natáčení. Ideálně Praha a okolí, točit se bude v Milovicích. Více info na info@filmyzgaraze.cz nebo pište tady.
|
12 led 2012, 14:20 |
|
 |
|
KrteQ
Kapitán
Registrován: 19 pro 2011, 17:17 Příspěvky: 341 Bydliště: Ostrava
|
 Re: Hledáme airsofťáky pro film
Zdrc, já bych do toho šel, vždycky sem byl nadšený pro tyhle věci ...  Sice jsem z Ovy, ale dojet do Milovic je maličkost  Napiš kdyžtak PM.
_________________ Úžasně okouzlující bůžek, machiavellista a brony vykukující z okna v Ostravě. ↑
"Faber suae quisque fortūnae" __________________________________________________________________ [Challanges]
|
12 led 2012, 17:58 |
|
 |
|
firstik
Kapitán
|
Kdybych mluvil normálně, tak aby mi bylo rozumět, tak bych se snad i zůčastnil. Každopádně sem dej link na video:D
_________________ M249 MK II; Li-pol 3S; 135 m/s; 1100 r/m AKS74; Ni-MH 8S; 125 m/s Desert Warrior 4.3 OPS GG Ultramat 14; battery master 6 "Zbrojíř, Velkokapacitní, Odhodlaný, Kutil, Silikonová huba, Obchodník se smrtí, Hipík, Sochař, Vítězství nebo smrt"
|
11 čer 2012, 08:36 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Taky bychom do toho určitě s chutí šli, jsme z Plzně, ale Milovice nejsou problém, zrovna včera jsem se odtamtud vrátil  Jsme čtyři kusy americký pěchoty z devadesátejch let (woodland, ALICE, M16), výstroj i výzbroj zkompletovaná stoprocentně.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
11 čer 2012, 09:30 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|