Po nabití baterii na no-name china nabíječe zbraň nestřílí
Zdravím, dnes jsem dojel ke známému, protože zítra jdeme na akci, která je 2km od jeho bydliště (120 od mého). Zapomněl jsem si doma krabici s náhradní baterií a nabíječkou, tak jsem chtěl využít baterii, kterou jsem měl s sebou (ve zbrani), ale byla už napůl vybitá (po 1 akci), chtěl jsem ji tedy nabít, ale kamarád má nabíječku, která je naprostej china sh*t. Dokonce nemá ani dioda, která by signalizovala, že je bateie nabita. Nechtěl jsem si baterii přebít, tak jsem si z auta vzal náhradní žárovičku (12V 15W) a připojil ji k baterii, káždě cca 2 minuty jsem ji odpojil a zkusil vystřelit, když (už nevím po kolikátém pokusu, ale nebylo jich moc) přestala zbraň střílet (šlo slyšet, že se snaží, ale už nenatáhla pružinu), dal jsem baterii nabíjet, po 3 hodinách jsem baterii odpojil a dal ji do zbraně. Při zkušebním výstřelu, ale zbraň nevystřelila, jenom se o výstřel "snažila" viz video. Baterii jsem poté ještě jednou připojil k žárovce a svítě o něco málo jasněji, takže hádám, že to baterii nebude. Nevíte co s tím může být?
https://www.youtube.com/watch?v=sm9rZRM ... e=youtu.beMoje baterie: 9,6V 1200mAh