|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Dotaz ohledně prodejní ceny výbavy
Autor |
Zpráva |
Vesuv
Desátník
|
Dotaz ohledně prodejní ceny výbavy
Dobrý den, už hodně dlouho nemám čas věnovat se airsoftu a chci prodat vše co mám doma. A jelikož jsem ztratil pojem o cenách tak bych chtěl poradit od zkušenější. Výstroj: Blůza a kalhoty multicam vel. Small regullar od značky Propper (použité asi 4x bez poškození jako nové) Taktická vesta - velikost nevím a značku nemůžu najít (mám 175 cm a 77 kg a musel jsem sundat 2 sumky abych zapnul), taky bez poškození Helma s multicam potahem Výzbroj: M4A1 sopmod od inokatsu r.v. 2009 - měl bych tu mít 3 zásobníky, klasický zaměřovač (ucho), aimpoint a foregrip. Zbraň 4 roky bez užívání, tak komplet přetěsnit, plyn nemám ale kule pár stovek M15A4 od CA - fungovala jako záložní když dojde plyn, lehce poškozená, bohužel nabíječku jsem nenašel a tak nemám jak zkusit funkčnost + 2 zásobníky (tlačný a točný) M700 od UHC - pár škrábanců, mechanizmus funguje, ale střelbu a její přesnost nemám kde vyzkoušet k tomu přidám dvojnožku, puškohled 4x40, tlumič, mám cca 14 patron i ten boční zásobník.
|
26 kvě 2020, 12:44 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|