|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Negativní - Tomáš Petráň (České Budějovice)
Autor |
Zpráva |
čiko
Rotný
Registrován: 03 kvě 2011, 17:13 Příspěvky: 22 Bydliště: Pilsen urquell
|
Negativní - Tomáš Petráň (České Budějovice)
na serveru bazos.cz prodával taktickou vestu US za 300. když sem mu napsal, sdělil mi, že ji pořád má a že není ji problém hned poslat. k ceně si připočetl 50 za poštu a peníze chtěl předem na účet. poslal jsem prachy...týden, dva..vesta pořád nikde. když jsem mu psal zpátky, tak se nejdřív vymlouval, že je na last minute v řecku, pak že je na služební cestě v německu. pak přestal komunikovat úplně a zareagoval jen když jsem začal vyhrožovat policií. vymlouval se, že se balík vrátil jako nedoručitelný (blbost!..na poště o ničem nevěděli), takže jsem mu znova poslal adresu a od té doby se už neozval... přesnou adresu bohužel nemám, ale je z českých budějovic, jmenuje se Tomáš Petráň, petran.tomas@email.czč. telefonu 607 737 678, jím uvedené č. bank.účtu 670100-2205151960/6210 pokud s ním budete chtít obchodovat, tak velký pozor na něj!!!!!!!
_________________ Barry: Hej...proč si berem ty kukly? Frank: Protože sme v utajení. Ozzy: ...to kdyby sme zabili nějaký nevinný lidi...dneska mam magnum JÁ!
Vesmírní kanibalové (Bad taste) (1987)
|
20 říj 2011, 15:14 |
|
|
|
Jeryk
Plukovník
Registrován: 31 led 2011, 17:01 Příspěvky: 1057 Bydliště: Jablunkov
|
Re: Negativní - Tomáš Petráň (České Budějovice)
Já se ti divím, že jsi takový důvěřivý člověk a posíláš peníze na účet úplně cizích lidí. Už normální bazar je risk, ale tohleto je max.
Nevím to jistě, ale nepůjde v bance nebo na poště zjistit údaje skrz ten jeho bankovní účet ? Myslím že by ti to měli říct.
_________________ I am Brony, I am airsoft player. I love Rainbow Dash
Podporuju
|
20 říj 2011, 19:28 |
|
|
|
-=zipp=-
Podporučík
|
Jeryk: na 100% mu neprozradí o klientovi ani ň. Proč by to dělali? Oni ani nesmí
_________________ G&P M4 Magpul
|
20 říj 2011, 19:48 |
|
|
|
seals
Plukovník
Registrován: 13 bře 2009, 10:29 Příspěvky: 995 Bydliště: RACOON CITY
|
10 vteřin na Googlu. zadej si jeho jméno + české budějovice a najdeš jeho adresu. Je hned 1.
jako s důchodcema: Babičko neotvírejte nikomu. Může to být zloděj a okrade vás.
|
20 říj 2011, 21:50 |
|
|
|
čiko
Rotný
|
číslo účtu banka prozradit nemůže, s tim už zkušenosti mam. jsem zvyklej ochodovat na aukru a tam s platbama na účet nemám problém, takže teď mam novou zkušenost. ale co..3 kila nejsou zas tak moc a uvidíme, co s nim provedou policajti
_________________ Barry: Hej...proč si berem ty kukly? Frank: Protože sme v utajení. Ozzy: ...to kdyby sme zabili nějaký nevinný lidi...dneska mam magnum JÁ!
|
21 říj 2011, 16:25 |
|
|
|
seth-catchme
Plukovník
|
Tak ono je něco jinýho, když si najdeš inzerát, domlouváš všechno přes e-mail a pak pošleš prachy na účet, než když na Aukru vyhraješ aukci a dodržuješ jenom pokyny (tedy převod na účet apod.), tady máš aspoň důkaz, že prachy převádíš za tu aukci, k tomu nějaký ten e-mail, takže u toho není co řešit. Já osobně jsem posílal na účet i lidem, který jsem si našel v inzerátech, ale musím zaklepat, že zatím žádný problém.
_________________ Trololol... :facepalm:
|
21 říj 2011, 16:37 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Přesně tak, Aukro je v tomhle bezpečnější...
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
21 říj 2011, 16:47 |
|
|
|
Darken01
Generál poručík
|
nemužes srovnavat Aukro a klasickej bazar.Aukro pokavad vim se za ty lidi castecne zaruci a kdyztak popripade s nim bdue resit nejaky problemy, ktere se treba vyskitli u tebe. A zapomen ze tuto buderesit policie je to jen prestupek pokavad se nepletu a i kdyby to byl trestnej cin tak nase policie ma na starost lepší věci, třeba šikanu slušnejch a poctivejch lidí v tomto státě
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
22 říj 2011, 10:57 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Tak policie to samozřejmě nijak extra řešit nebude, ale pokud to nahlásíš, tak oni musej podniknout nějaký základní kroky, obeslat toho člověka a podobně...a to v drtivej většině případů bohatě stačí na to, aby se dotyčnej posral a vyrovnal účty. Oplétačky s policií nechce mít nikdo, i když stokrát ví, že mu nic neudělají.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
22 říj 2011, 12:40 |
|
|
|
čiko
Rotný
|
Takže nakonec se vše vyřešilo. Policie to předala městu a to se o celou věc postaralo dál. Penízky mi poslal dotyčný hezky zpátky na účet. Sice to trvalo přes čtyři měsíce, ale člověk má aspoň radost, že v tomhle státě se ještě dovolá spravedlnosti.
Takže pro všechny, kteří takhle naletěli, radím jediné - okamžitě toho šmejda, co vás podved prásknout polišům, platíme je z daní, tak ať se činí, i když jde o směšnou částku! A ani nemusíte někam chodit, stačí poslat na policii mejla, člověk všechno líp popíše, když má na to čas a vše se hed líp řeší. Na netu je dost návodů, jak na to, stačí použít google.
takže dobrou mušku a softu zdar
|
29 pro 2011, 23:10 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|