|
|
Registrovat •
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Jakou elektrickou airsoft zbraň doporučíte?
Autor |
Zpráva |
Marek4455
Praporčík
|
 Jakou elektrickou airsoft zbraň doporučíte?
Zdravím.
Chci se zeptat, jestli by jste mi doporučili nějakou kvalitní airsoft zbraň do 4 tisíc? Je mi jedno jestli to bude m4a1 nebo ak, nebo něco jiného, sice se mi líbí více m4a1 ale ak má lepší vlastnosti delší hlaveň atd... a m4 jsou dobré, když už se do nich více utratí. Vzhledově je mi to jedno, hlavně aby tam byly kvalitní "vnitřnosti." Mohl by být i nějaká bazarová, ale aby byla jako nová, nejlépe celokov, hrávali jsme asi ještě před rokem s kamarády s manuálníma devítkama, pak jsme přešli na manuální dlouhou a teď by jsem chtěl jít zase o třídu výše, teď už do elektriky. Ještě se chci zeptat v jakém obchodě nejraději nakupujete, který je nejlevnější a nekvalitnější? Děkuji za rady.
|
27 kvě 2011, 21:19 |
|
 |
|
Johny--X
Plukovník
|
 Re: Jakou elektrickou airsoft zbraň doporučíte?
_________________ Johny Perez
|
27 kvě 2011, 21:45 |
|
 |
|
Jeff
Moderátor
Registrován: 28 čer 2008, 20:10 Příspěvky: 5923 Bydliště: Heřmanův Městec
|
 Re: Jakou elektrickou airsoft zbraň doporučíte?
blbe umisteny tema, nauc se hledat, napr tady mas stejny tema: viewtopic.php?f=111&t=9511&hilit=4000 procti si sekci "chci si koupit airsoftovou zbran" lock a priste varovani
_________________ JeffTron - Elektronika pro AEG zbraně 21. století
|
28 kvě 2011, 08:06 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|