Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 00:09

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 Sniper upgrade 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek Sniper upgrade
Zdravím,

nedávno jsem si koupil A&K SVD, pružina je M140, hlaveň precise 6,02.
Důvodem proč sem píši je, že jsem byl na akci na Vápence a musím řici, že jsem zklamán, neměl jsem ani nejmenší šanci na dostřel proti ostatním odstřelovačům.
Chtěl bych se zeptat jaké doporučení na upgrade na zvýšení dostřelu, bez snížení přesnosti by jste mi mohli poskytnout.

Zároveň položím dotaz i za kamaráda:
Chtěl bych se zeptat, zda je možné dále upgradovat plynové zbraně na vyšší úsťovou rychlost, konkrétně L96D (WELL).

A nakonec bych se rád zeptal, jaký je převod 300% pružiny na M/s a pokud to funguje jinak, jak?

Předem děkuji za ochotu.
Hledání jsem použil, ale bezvýsledně.

11 dub 2011, 10:02
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Sniper upgrade
Hledání jsi použil bezvýsledně? You gotta be fucking kidding me... viewtopic.php?f=112&t=3422

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

11 dub 2011, 10:11
Profil ICQ
Svobodník
Svobodník

Ano, ale tento topic, všech 29stránek bohužel nemám sílu pročítat, není přesně to co hledám.
Co jsem to tak pročítal, tak se tam řešily jen kule a hlavně, o pružinách se mluvilo jen lehce letmo.
Ale mě jde hlavně o to, když bych si tam například dal 190ku pružinu, s čímž zvýším maximální dostřel a snížím možnost střelby na krátkou vzdálenost, jaké všechny díly budu muset vyměnit. Zda li 190ku udrží natahovací závěr, budu li muset vyměnit i jiné díly.

Je mi líto, že jsem se v prvním topicu nevyjádřil přesně, ale už zvonilo na hodinu.

Nyní tedy disponuji:
A&K SVD
Vyměněná HopUp nebo HopUp komora, toto doplním až se dostanu domu (Guarder)
Hlaveň mosaz 6.02x590mm (PSG-1 ale kompatibilní) - Guarder

11 dub 2011, 13:40
Moderátor
Moderátor

Tak když nemáš bohužel sílu, tak máš bohužel smůlu, protože ostatní zase nemají bohužel sílu neustále znovu vypisovat již mnohokrát řečené. Na všechny tvoje otázky tam odpovědi jsou, na většinu z nich hned několikrát.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

11 dub 2011, 13:47
Profil ICQ
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ]