|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 29 ] |
|
|
Válka sniperů - průzkum zájmu
Autor |
Zpráva |
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Napadla nás myšlenka zkusit svolat akci, které pracovně říkáme válka sniperů. Možná by jsme připojili nějakou doprovodnou akci pro ostatní členy týmů, aby se daly snížit náklady na dopravu jednotlivců. Zatím jen malá anketa, jestli by byl zájem........
|
18 dub 2011, 18:38 |
|
 |
|
loco99
Brigádní generál
|
 Re: Válka sniperů - průzkum zájmu
kde by to mělo být a jaký by bylo omezení na zbraně
|
18 dub 2011, 18:41 |
|
 |
|
Darken01
Generál poručík
|
asi takhle ja sem se snazil tady udelat neco obdobneho pred zhruba 3-4 lety a kazdej je sniper s aegčkem, takže k tomu co sem chtel by to melo daleko a neprihlasilo se ani deset sniperu takze kluci kdybyste potrebovali pomoct nebo poradit pisnete a jinak preju hodne stesti...
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
http://www.scpmc.estranky.cz/
|
18 dub 2011, 18:57 |
|
 |
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Místo......... zatím je to opravdu jen myšlenka, ale asi by jsme využili křivoklátsko, je to skoro střed Čech. A taky to tu známe, takže by to byl trumf při výběru vhodné oblasti.
To Darken: pomoc, radu a zkušenosti rádi přijmeme. Uvidíme, kolik lidí by chtělo do toho jít...........
|
18 dub 2011, 21:06 |
|
 |
|
Darken01
Generál poručík
|
jako ja rikam na rovinu ze hlavni problem byli sou a budou lidi.Muj scenar byl postaven : jedna strana only sniper ( budto manual nebo plyn nikoliv aeg s moznosti davky, proste opakovacka zkracene ) a druha grupa s AEG, takze by se zapojily vsichni.Nicmene pokavad ti clovek napise i pres tyto pozadavky jestli by moch ject za snipera s AKčkem je to potom težky.A za dva měsíce se mi prihlasilo všeho všudy 3 lidi s opakovackama a jeden z toho sem byl ja.Nicmene bylo to tady na zapade, kdyby se do toho zapojila cela republika mohlo by to bejt lepsi... takovej Sniper Cup kterej poradala URNA
_________________ TO JE SAMÝ CALL OF DUTY A PAK HOVNO KDO NEDOKÁŽE TŘI DNY SRÁT A CHCÁT DO KALHOT NENÍ U MĚ SNIPER !!! KDO SE BOJÍ SMRTI UMÍRÁ KAŽDÝ DEN
|
19 dub 2011, 16:15 |
|
 |
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Darken01 píše: jako ja rikam na rovinu ze hlavni problem byli sou a budou lidi.Muj scenar byl postaven : jedna strana only sniper ( budto manual nebo plyn nikoliv aeg s moznosti davky, proste opakovacka zkracene ) a druha grupa s AEG, takze by se zapojily vsichni.Nicmene pokavad ti clovek napise i pres tyto pozadavky jestli by moch ject za snipera s AKčkem je to potom težky.A za dva měsíce se mi prihlasilo všeho všudy 3 lidi s opakovackama a jeden z toho sem byl ja.Nicmene bylo to tady na zapade, kdyby se do toho zapojila cela republika mohlo by to bejt lepsi... takovej Sniper Cup kterej poradala URNA Uvidíme, zatím se ankety zúčastnilo jen pár pár lidí. A máš pravdu v tom, že naše poloha je trochu výhodnější. Viděl bych to někdy na září, jestli to vůbec uskutečníme.
|
19 dub 2011, 20:52 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
No bohužel vás nepotěším. ANi na moravě to není žádnej med. Tady je taky kařdej odstřelovač na hubu a ještě k tomu s AK. SC sme se tu pokusily udělat už 3krát nahlásily se dva lidi. Lidi totiž nechápou co to je být sniper. Dokonce nám bylo řečeno že na dva dny to je moc. Jeden ročník SC proběhl na Žďáře za účasti dvfou dvoučlených sniper hlídek. Operačne se tomu začalo říkat prší prší jen se leje porotže po celou dobu akce chcalo ale stejně lidi vydržely a obzlášť vydržely snipeři. Jinak jak řikám je to tu mrtvé uplně. Lidi sou snipeři jen hubou ne činama. PS: Harry z URNA Pardubice by mohl vyprávět.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
20 dub 2011, 14:32 |
|
 |
|
hacker15
Podporučík
|
Přesně tohle mně taky dneska (nebo to bylo včera?) napadlo Zahrát si jen s odstřelovačema ,to by byla nádhera ,sám jako nový majitel M700 gas by jsem to uvítal ,hlavně na moravě (čím blíž Ostravě tím líp) Rád bych si skusil obě dvě hry- jak ta AEG vs. sniper tak sniper vs. sniper no jo ale kolik lidí by tady na moravě do toho šlo bůh ví Ale přeju hodně úspěchu
_________________ Válka je zlo , proto bojujeme o mír !
|
20 dub 2011, 19:09 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
No tak sem hodil lano tu unás a tak nějak mám 10 lidí jako AEG enemi a 3 na snipeřinu. Můj návrh je takové akce se scénářem udělat tak 3krát do roka a to v oblasti Plzeň Brno Ostrava pokaždé jinej terén a jiné mmožnosti. Lidi by buť dojely nebo by se zučastnily vesvé oblasti.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
20 dub 2011, 19:34 |
|
 |
|
Darken01
Generál poručík
|
hele do toho klidne pujdu ja sam muzu rict ze bych dal do kupy mozna 2 snipery jako snipery a bandu lovcu s AEGckama...
|
20 dub 2011, 20:05 |
|
 |
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Lidi, tak koukám na výsledky hlasování a vypadá to, že stojí za zkoušku se do toho pustit. Dám dohromady nějaký návrh akce a hodím ho sem k diskuzi. Termín bych, předběžně, viděl někdy na září. Zkusíme vymyslet něco nějaké doprovodné akcičky pro nesnipery, ať to má nějakou šťávu. V hlavě se mi honí něco (už to tu je psáno), jako štafeta týmů (viz mezinárodní soutěže speciálních armádních a policejních jednotek) plus skoro samostatná bitva sniperů, takové malé Sarajevo.
|
27 dub 2011, 10:32 |
|
 |
|
zikann
Desátník
|
GUERRILLA Rádi se zúčastníme připravované akce http://guerrilla.webnode.cz
|
03 kvě 2011, 11:37 |
|
 |
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
o a my vás rádi uvidíme 
|
03 kvě 2011, 19:17 |
|
 |
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Jinak koukám, že zájem docela je, začnu se tím zabývat vážněji, zkusíme to uskutečnit 
|
03 kvě 2011, 19:21 |
|
 |
|
Skřet
Moderátor
|
Sám mám opakovačku a rád bych si snipeřinu zkusil!! sice sem se do toho ještě pořádně ani neponořil... ale takovou akci bych si nechtěl nechat ujít... Další Sniper se hlásí a doufám že né jen na hubu!! 
|
04 kvě 2011, 10:57 |
|
 |
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Skřet píše: Sám mám opakovačku a rád bych si snipeřinu zkusil!! sice sem se do toho ještě pořádně ani neponořil... ale takovou akci bych si nechtěl nechat ujít... Další Sniper se hlásí a doufám že né jen na hubu!!  Tak trénuj, protože tuhle akci rozjedeme. Mimo sniperů bude i něco na způsob závodů speciálních AS jednotek, samozřejmě otevřený všem, kdo budou mít zájem. Během víkendu se do toho dám a snad příští týden se mi povede sem hodit první nástřel k diskuzi těm, co se budou chtít zúčastnit. Místo bude někde tady u nás, zřejmě les. Termín jsem tady uváděl přibližně, ale budeme se muset vyhnout houbařské sezóně. Takže to bude muset být asi o něco dřív, nebo pzději. Takže jakýkoli nápad, návrh a podobně uvítám, kdo chce přispět, pište mi SZ, ať tady nepřeplňujeme vlákno.
|
04 kvě 2011, 12:25 |
|
 |
|
zikann
Desátník
|
Tak koukám, že to byl slušný výstřel do tmy  škoda 
|
09 úno 2012, 21:14 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
zikann píše: Tak koukám, že to byl slušný výstřel do tmy  škoda  Dle čeho soudíš?
|
09 úno 2012, 21:25 |
|
 |
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Monty píše: zikann píše: Tak koukám, že to byl slušný výstřel do tmy  škoda  Dle čeho soudíš? Přiznávám, že to trochu usnulo, ale myšlenka mně neopustila. Jen si lámu hlavu s pár věcma, zatim marně. Třeba lokalita (les, budovy?), pak ještě program akce nemám úplně domyšlenej - co vymyslet pro zbytky týmů, samotných sniperů by asi moc nedojelo. Ale uvidíme, snad to letos dotáhnu k nějakýmu konci.
|
10 úno 2012, 09:43 |
|
 |
|
Jacob
Brigádní generál
|
Určitě les, v boji mezi baráky by odstřelovači přišli o výhody..(snížená možnst se maskovat, míň unikových cest, menží vzdálenost mezi ním a nepřítelem)
_________________ CaG3 ris - GD130- 155ms -> DMR Custom M4 - 110 - 133ms Tm AUG,Cyma Mp5,Cyma AK, JG G36 WE G17,Mp7,brokovnice https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts
|
10 úno 2012, 09:45 |
|
 |
|
vlcak111
Četař
|
Jen s lesem nesouhlasím,pokud v terénu budou i budovy a jiné překážky, tak pro snipery je to ideální bod odstřelů cílů.A moc nadějí této podobě nedávám pač většina dobrých týmů má své snipery a moc se jim nebude chtít za 1.střílet do vlastních, 2.nevýhoda obou stran pač snipeři znají jak postup svého týmu tak i tým postup sniperů. 3.samotných dobrých sniperů se samostatně dopravit někam do horní dolní je málo.Pokud se změní podoba do nějaké úpravy vyhovující všem tak se rádi zúčastníme.
_________________ Válka řeší spory smtí, ale smrt není řešení sporů!
|
10 úno 2012, 15:15 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Tak správně a hlavně to nevzdávat. Pokud to bude tak zamě počítej s 5 lidima na pozice sniper. V jistém ohledu ti přeju i mega hafo moc prpělivosti s lidima hlavně co se týče odstřelovačů. NA netu jich jako snipeři vystupuje miliarda ale jak se maj ukázat tak stáhnou ocas a raděj mlčí. Několikrát sem to zažil na akci která byla specielně pro odstřelovače.
|
10 úno 2012, 15:16 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
vlcak111 píše: Jen s lesem nesouhlasím,pokud v terénu budou i budovy a jiné překážky, tak pro snipery je to ideální bod odstřelů cílů.A moc nadějí této podobě nedávám pač většina dobrých týmů má své snipery a moc se jim nebude chtít za 1.střílet do vlastních, 2.nevýhoda obou stran pač snipeři znají jak postup svého týmu tak i tým postup sniperů. 3.samotných dobrých sniperů se samostatně dopravit někam do horní dolní je málo.Pokud se změní podoba do nějaké úpravy vyhovující všem tak se rádi zúčastníme. Najít v dnešní době lokaci les budova je dost pracný takže je to dost svazující. K tvejm bodům. 1. proč ne do vlastních? strašně rád nedělá mi to problémy 2.postup teamu ano to je sice fakt jenže ten team bude začleněn do k jiné jednotce takže vše bude na velení. No a sniper nesmí mít pořát stejnou taktiku musí ji neustále měnit aby byl nečitelnej. 3. částečný souhlas. Jenže jak už bylo jednou na jedný akci řečeno od čísla 5 (instruktor) Kdo chce hladá způsoby kdo nechce hledá důvody.
|
10 úno 2012, 15:23 |
|
 |
|
vlcak111
Četař
|
Ano souhlasím i nesouhlasím. Jak bylo řečeno rádi se zúčastníme. 8aeg a 1sniper +jeho poskok ,nikde jsem se nedozvěděl jestli pouze sniper nebo jako dvojice. Prostory jsou ale v dnešní době si to nechá každý dobře zaplatit.Rada pro vlkodlaka pokud pořádat tuto akci tak sežeňte prostor nebo soukromí pozemek se vstupným každej si rád zaplatí za něco co má hlavu nebo patu.Jinač hrozí to že budete mít opět problémy s tím že vám spousta lidí nedorazí. Kdyby jsi potřeboval pomoc s pozemkem dej vědět.
_________________ Válka řeší spory smtí, ale smrt není řešení sporů!
|
10 úno 2012, 15:54 |
|
 |
|
zikann
Desátník
|
Když to 3/4 roku spalo, tak jsem zkusil "výstřel naslepo" a diskuze ožila. Což je potěšující. Náš tým pořádá menší akci pouze pro snipery (pro ty co to hrají celoročně, né pro ty co vlastí snipu a říkají si sniper), bohužel v této hře není využití pro ostatní členy týmů. Název akce "Nepřítel před branami". Kdyby měl někdo zájem se zúčastnit, tak více zde: http://guerrilla.webnode.czOne shot, one kill...
|
11 úno 2012, 15:55 |
|
 |
|
vlkodlak972
Štábní praporčík
|
Lokalita bude kapku problém, ale nějak to pořeším. .Kombinace les a budovy.......... něco mně napadá, musím si ověřit jestli by to šlo............ Taky program pro zbytky týmu, samotní snipeři asi fakt nepřijedou.
|
12 úno 2012, 11:47 |
|
 |
|
Mosquito
Štábní praporčík
|
Dalsi bod je kolik realnych jednotek pouziva filmovou taktiku ze sniper je samostatny lovec. Dnes uz se chodi ve 2. Co takhle spis akci orientovat na SS tymy.
_________________ Sgt R. Markovič, 3/6 Marines, King Co., Re-Enacted, 1943-1945, 3/6 Marines, H&S Co., Scout Sniper Platoon, Re-Enacted, 2008-2012, USMC & USN Reenactors Association
|
12 úno 2012, 21:54 |
|
 |
|
Satan.cz
Svobodník
|
Jakožto příležitostný hráč softu mám doma svd manual. Takže až bude známá lokalita rád se přidám.
|
20 úno 2012, 14:36 |
|
 |
|
Pein
Podporučík
Registrován: 07 čer 2011, 22:02 Příspěvky: 227 Bydliště: Královéhradecký kraj
|
Válka sniperů je fajn nápad ale pravda je, že není moc dobrých airsoftových sniperů v ČR. Bylo by určitě dobře udělat i program pro ostatní hráče, třeba bych to udělal v nějakém průsmyku či údolíčku, kde by bylo dobře vidět. Úkol bych udělal takovým způsobem, že snipeři a ti ostatní by měli dvě rozdílné mise, které by na sobě závisely, třeba že by bylo třeba dokončit jednu, ke splnění druhé. Využil bych třeba vysílačky a nějaké skryté kódy nebo něco takového. Ale každopádně by k tomu byl rozhodně nezbytný velký prostor, počítám třeba 1x1 km. Tak bych to udělal Já ale neříkám že je to nejlepší nápad ale říkal jsem si, že by to mohlo pořadatele třeba nějak inspirovat 
_________________ ,,Kdyby mí vojáci začali přemýšlet, nezůstal by u vojska ani jediný.´´ Fridrich II. Veliký
Perky [Ženista] [Člen strany] [Průzkumník] [Klidný pod palbou] [Nenápadný] [Oko dravce] [Last man standing] [Little Big Horn] [Pevná muška] [Infiltrátor]
|
19 bře 2012, 14:48 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 29 ] |
|