Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 21 lis 2024, 16:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 76 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 Tokyo Marui L96 
Autor Zpráva
Rotný
Rotný

Nový příspěvek Re: Tokyo Marui L96
Hiroshi píše:
Jo, egoista, to sedí :D

Tak sorry :D já si jen potrpím na kvalitě,..

31 bře 2011, 19:16
Rotný
Rotný

Prosím odpověď na MB01 od WELL nechci zakládat topik kuli jedné otázce. Chtěl bych se dozvědět zda má MB01 z Moravy vzduchovou brzdu jako je u upgradovane MB01 z Morrisu. Díky doufám že to poberete :)

http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... ductId=140
http://www.armymarket.cz/ch-l96-sniper- ... c-d2001-BK

22 zář 2011, 13:08
Moderátor
Moderátor

Nebylo by jednodušší prostě napsat mail na ASM? Oni to budou vědět s určitostí...

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

22 zář 2011, 13:22
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Dobá dík já jsem si říkal jestli to nebude vědět někdo tady :wink:

22 zář 2011, 13:41
Armádní generál
Armádní generál

Tohle je OT píše:
hYena píše:

Sniper by měl mít především kvalitní výzbroj. Já sázím na kvalitu, nejsem dítě s ramenami, co si koupí bůh ví jakou čínu a dělá ze sebe borce, sice s upgradem, ale pořád to je shit čína..

no po precteni tohodle topicu nestiham. je mi jasne ze svou maruiku mas fakt rad, ale o soucanych cinach bych rozhodne nerikal ze to jsou shity co vydrzi rok. sam mam doma ciny nejaky patek (asi jako spousta lidi zde), takze vim co vydrzi a co ne. Zrovna MBcka shity moc nejsou a jsou solidne zpracovane. Na druhou stranu mam doma taky pusku z japonska jejiz porizovaci hodnota dost presahla 20 litru - koupil jsem si ji protoze jsem ji proste chtel i presto ze jsem vedel ze za cinu ktera by mi slouzila stejne dobre bych dal polovinu. takze opravdu tvoje prispevky jsou jen hazeni rameny "bo ja mam marui a vy jen cinu".

Citace:
Sniper by měl mít především kvalitní výzbroj.

k tomuhle ti reknu ze to plati z 50% v realu. v airsoftu muzes mit pusku jakou chces s jakymkoliv upgradem (ano i za 20 tisic) a vklidu na tebe dostreli ty SHITovni AEG ciny za 3500 kc. jestli v realu je 50% uspechu puska a 50% uspechu schopnosti strelce, tak v softu to je tak 10:90. Takze byt tebou tak bych prestal hazet ramenama a sel bych se ucit jak byt airsoftovy odstrelovac a obcas bych si vymenil i zkusenosti s tema klukama co maji jen tu SHITotidni cinu za 3500 kc a hejkala z armyshopu za litr, protoze ti se diky vybaveni jake maji musi snazit vice neco umet. nechci te zklamat, ale mohlo by ti stat ze i s tou hustodemonskou maruikoPDI by te soft mohl prestat rychle bavit, protoze ti prdel rozprasi 14 lety kindos s AKckem co mu koupila mamka. takze si dovolim opravit tvuj vyrok o sniperech v airsoftu a ten by sis mel vytisknout a zaramovat nad postel:

Citace:
Sniper by měl mít především kvalitní schopnosti a vycvik

add L96: zkousel nekdo presnost v zakladu? Jezo? :-) Je to stejne presne jako VSR-10 v zakladu? Protoze ta VSR mela opravdu ultimatni presnost. Uvazuju o porizeni tehle L96ky bez budouciho upgradu, ale zato potrebuju ultimatni presnost. Jak byste srovnali presnost s Tanakama - rekneme na vzdalenost 10/20/30 metru? budou tam nejake vetsi rozdily?

06 říj 2011, 13:34
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Prozatim mi rukama prosly 2 TM 96-tky. jedna s prasklym valcem (pouzita pruzina pro APS 96)

v zakladu schopna vec, je to stejne jak VSR-10, oproti plynum urcite konstantnejsi, ale zas zakladovy plyn ma 60m no problemo a tohle tam doleti, pekne, plynule doplachti ale ze by se tam dalo mluvit o nejakem vaznem soustrelu, to ani ne...

na 10-20m se dala bez problemu trefovat tycka ve fotbalove brane (cca 5cm prumer) na 30 to slo obcas mimo. na 40m se porad bez obtizi sestrelovaly 1l petky.

ty testy se zakladem byly spis vlaznejsi. kdo mel kdy manual / aeg TM tak vi o cem mluvim, proste zaklad

Whether by knife, whether by gun, loosing your life can sometimes be fun!

06 říj 2011, 17:49
Svobodník
Svobodník

Ahoj, abych řekl pravdu jsem velice sklamán stím co se tu psalo o takzvanej ,,kindrsech .. Ano jsem kindrsák nemám vůbec hrát airsoft protože přece pro mě neni .. Ale něco vám řeknu.
S tátou jsem si koupil snipu od Tanaky :) A dal do ní 28 000 ano vydělal si na to táta ale já jsem taky na ní šetřil ... (mám brigádu)
A co ?? Ano dal jsem do ní jen 10 000 ...Ale jak tak poslouchám tak 10 000 je pro vás neuvěřitelná stránka .. (myslím ty frajery co tu psaly jak si koupěj chinu za 3 500kč ) Soft hraju už přes rok a dokázal jsem vyndat kluky co to hrajou už několik let .... Až potom co jsem je vyndal vydličkou si mě vzaly do kolektivu ..! Nepřipadá vám to trochu bezohledné ... ! Kdyby jste mohly v mém věku hrát soft taky by jste ho hrály .. A sorry ale informace o zbraních je jen otázka 2 měsíců .. A umim to samý co vi ..! Neřikám že jste nezažily to samý co já to neřikám vím toho míň nejde mi to tolik ale až vám bude 70 tak já budu učit své děti hrát pořádně airsoft .. Tak se sakra uklidněte od blbejch keců do kindrsáků ..! Nic jsme vám neudělaly a jestli nám závidíte že máme zbraň za 10000 a vy chinu za 3000 tak sorry ale za to já nemůžu že si nejste schopny na to ušetřit a nebo vymslet jak si na to vydělat ..!

19 srp 2012, 16:51
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Rád bych podotkl,že u jiného výrobce než z číny někdy neplatíte kvalitu,ale spíš značku samotnou.Čínská kopie Well není shodná s Marui to určitě ne,ale podle mě je větší umění krám od Wellu dotáhnout na úroven prestižnějších značek.Jen proto,že chceme šetřit nejsme nutně kindersáci.Doba je zlá a ceny také tak proč někdy neušetřit :wink:

01 dub 2013, 12:41
Armádní generál
Armádní generál

Sniper-nováček píše:
Rád bych podotkl,že u jiného výrobce než z číny někdy neplatíte kvalitu,ale spíš značku samotnou.Čínská kopie Well není shodná s Marui to určitě ne,ale podle mě je větší umění krám od Wellu dotáhnout na úroven prestižnějších značek.Jen proto,že chceme šetřit nejsme nutně kindersáci.Doba je zlá a ceny také tak proč někdy neušetřit :wink:

dneska nejsou ceny vubec zle. 7 let zpet, bys dal na tunenou sniperku 25k a ani bys nemrknul. dneska udelas sniperku co ti ustreli hlavu za 4000kc

01 dub 2013, 13:03
Profil ICQ
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Ale musíš uznat,že koupit si něco od Wellu za 3,5 tis. a pak to upgreadnout nebo v mém případě koupit komplet upgreadlé tě někdy vyjde mnohem levněji a střeleckými vlastnostmi se to může i rovnat s populárnímy značkami.Samozřejmě ne vždy to tak je,záleží na tom jak si s tím majitel vyhraje. :wink:

01 dub 2013, 13:09
Štábní praporčík
Štábní praporčík

Souhlasim se sniper-novackem, kdyz nekdo kupuje marui (sniperku) tak dle meho plati za znacku, asi jako kdyz si nekdo kupuje apple (cinani to udelaj za par korun a USA tu puvodni cenu vynasobi 5ti) dle meho ted marui zavina lehce zaostavat za levnejsi konkurenci

mb-04 ,pruzina M160, AS pro upgrade

01 dub 2013, 13:14
Plukovník
Plukovník

No až nato že Maruiky ti už v základe na nejakej 100ke/110tke pružine dostrelí tak ďaleko ako Well pri 130tke , a aj presnosť bude ďaleko lepšia.

Otázka je či by niekto ostával pri základnej pružine (teda aj pri komplet dieloch od Marui ), ak áno tak by sa do toho oplatilo ísť a hoc zohnať nejakú bazarovku v dobrom stave.

01 dub 2013, 13:30
Profil ICQ
Štábní praporčík
Štábní praporčík

To ze ti to dava o 20m/s vic nez je silaruziny je jen to, ze na to v ty tovarne az tak neserou, ale na druhou stranu, kdyz tu zbrannhodis k nejakemu lepsimu technikovintak ti to za petikilo udela taky (ceny se mohou lisit :D )

mb-04 ,pruzina M160, AS pro upgrade

01 dub 2013, 13:37
Moderátor
Moderátor

Sniper-nováček píše:

Nah, platíš kvalitu a u TM to platí dvojnásob. Platíš přesnost výroby, výstupní kontrolu a tak dále. Ano, vytáhnout z číny to samý, jako ze značkovky je rozhodně větší umění, ale to je podle mě teda mínus, nikoli plus.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

01 dub 2013, 14:11
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

Souhlas z griffem, rozhodně budu radši upgradovat GP než Dboy, radši VSR než Mb03 atd.
Lipisek: ty seš slušně mimo...

WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts

01 dub 2013, 14:58
Nadrotmistr
Nadrotmistr

Ano je to malé mínus,ale když se to povede tak je to dobrý pocit o nic víc tu nejde :wink: Napsal jsem,že někdy platíme značku ne vždycky :)

01 dub 2013, 15:25
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 76 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3