|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
|
Problém s mechaboxem u SR15
Autor |
Zpráva |
Betty
Četař
|
 Problém s mechaboxem u SR15
Dobrá den, potřebuji nutně pomoct, vlastním zbraň od Dboys SR-15, nedávno jsem si koupil nový gearbox se M130, tak sem se rozhodl to do zbraně "šoupnout". Při demontáži zbraně jsem narazil na jeden problém, nejde my již z rozebraného těla vyndat starý mechabox, viz foto: http://screenshot.cz/VWL07/... dále jsem přišel na to, že jsem blbec a gearbox nejspíše nebude kompatibilní se zbraní pač páčka přepínače je skrz mechabox (tedy pro praváky i leváky), když to gearbox od Aimtopu díru pro tento přepínač nemá, půjde i přesto namontovat?? foto nového gearboxu: http://screenshot.posterus.cz/17G3B/ ... předem děkuji za odpověď Betty
|
25 pro 2011, 17:25 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 Re: Problém s mechaboxem u SR15
Jako čepy máš venku všechny, takže ti tam podle mě bude překážet buďto nějaká součást toho tacticool záchytu zásobníku (ale to mi nepřipadá), nebo právě ten přepínač režimu, kterej je skrz. Takže to zkontroluj a případně vymontuj. No a další věc je, že na vyndání mecháče to chce trochu grif, člověk ho prostě musí tak akorát povytahnout a naklopit dopředu, aby se nezaseknul vzadu za horní hranu těla a šel ven...s tim už si chce prostě pohrát.
Abys tam dal standardní mech, budeš pravděpodobně muset sehnat přepínač režimu střelby z klasickýho těla (případně tu jeden mám, akorát mu chybí západka, ale ta by šla asi použít z původního) a pak samozřejmě bude jen nalevo, ten pravej tam případně můžeš nalepit pro efekt, abys neměl díru do těla.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
25 pro 2011, 17:46 |
|
 |
|
Betty
Četař
|
To mě taky napadlo že bude překážet ten čep toho přepínače, problém je že u mé starší M16A3 od STTi tam byl ze strany červík, který šel klasicky vyšroubovat, když to tady nic není, tak jestli to jde vyndat jako u AK, ale bojím se že to zlomím. Potřeboval bych poradit s demontáží tý páčky. Přepínač tedy zkusím použít z té M16ky, snad to půjde ta je taky jen na jednu stranu, problém s druhou stranou, tedy zalepením té páčky mě napadlo taky (přeci jen díra v těle by vypadala divně
|
25 pro 2011, 17:58 |
|
 |
|
Betty
Četař
|
 Demontáž páčky přepínače režimu střelby
Potřeboval bych vysvětlit demontáž páčky přepínače, červík nikde ze strany není, tak nevím jestli to mám udělat jako u AK, tedy podebrání nožem? Byl bych rád za odpověď, pač my to tu leží rozebraný už přes den a zatím jsem nijak nepokročil  (jedná se o páčky s obou stran) předem děkuji za odpověď
|
25 pro 2011, 20:47 |
|
 |
|
Betty
Četař
|
 Demontáž páčky přepínače režimu střelby??
Dobrý den, vím že jsem sem včera psal, ale dosud my nikdo neodpověděl na moji druhou otázku, jak demontovat tu zatracenou páčku? Jedná se o páčku skrz mechabox (tedy pro leváky i praváky). Hledal jsem něco jako červíka ze strany páčky, jako to bylo u mé M16ky, ale nic tam není. Zkoušel jsem na youtube dissembly a takedown té SR15, ale buď se dostanu na reálné zbraně a nebo se jedná o jiné AEG s jiných přepínačem. Předem děkuji za odpověď Betty.
temata slouceny, mas za to varovani Jeff
|
26 pro 2011, 09:59 |
|
 |
|
Ebolak
Podpraporčík
|
 Re: Demontáž páčky přepínače režimu střelby??
esi budeš zakladat nový téma kvuli kazdy hovezine jen proto, ze ti nikdo neodpovida, tak tu budes urco brzo pochvalen. vyhledem k tomu,ze ses ani neobtezoval napsat o jakej kver jde, tak co sem hledal jinde je to nejaka m4/M16? pak nevim,na co potrebujes vyndat prepinac strelby, na to abys vymenil mechac ho vyndavat nepotrebujes,navic ani neni pruchozi skrz mech. mech drzej jen srouby v pazbicce, zadni cep a cep nad spousti. pokud potrebujes vyndat prepinac, tak vyndej mechac,zevnitr vyraz zaslepku (imitaci prepinace na prave strane)a skrz telo se dostanes ke krizovymusroubku uvnitr tela leve strany pepinace.
_________________ na AS forech z 99,% neaktivní, v případě dotazů stran mých příspěvků prosím o kontakt via ICQ.
http://WWW.AIRSOFTOVY-SERVIS.CZ ... Zakázková výroba, upgrade a servis airsoftových zbraní
|
26 pro 2011, 10:20 |
|
 |
|
Betty
Četař
|
 Re: Demontáž páčky přepínače režimu střelby??
Přepínač jde skrz mecháč, jinak nechápu jak by se otáčelá páčka na druhé straně, tudíž přepínač musím demontovat, jinak my gearbox nevyleze ... Když za mecháč trochu zatáhnu jde cítit že právě v bodě kde je přepínač to drží, je to vidět že se to "kinklá po té ose" . PS: Za ten nový topic se omlouvám
|
26 pro 2011, 11:54 |
|
 |
|
Betty
Četař
|
Problém vyřešen hrubou silou  ... za odpovědi děkuji
|
26 pro 2011, 17:06 |
|
 |
|
Betty
Četař
|
Tak se my vyskytl další problém a to přesněji dlouhá tryska (nepodává kuličky). Tak mám dotaz, možná hloupý, jestli lze trysku nějak zbrousit na vyhovující rozměr? (je plastová) ... snažim se vyhnout koupě nové kratší, přeci jenom se v novém gearboxu nechci vrtat
|
23 led 2012, 00:42 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Zbrousit trysku můžeš, ale mecháč budeš muset rozebrat tak či tak, ať tě ani nenapadne ji brousit namontovanou v mecháči.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
23 led 2012, 00:54 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|