|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
GySgt Cooper
Štábní praporčík
|
 MP5 nepodává točák
Zdravím, čtu tady ty rady a nějak nevím, kde bych měl hledat chybu. Mám novou MP5ku (SD6 od ICS?)(teda je to bazar, ale to je fuk) a nepodává mi u ní ani jeden točák (mám jich asi 6, různí výrobci). Docvaknu ho do šachty, kule vjedou nahoru do komory, ale nevystřelej. když vyndám zásobník, tak tech 5 kulí vypadne ven. Opakovaně. ani dávka nevystřelí. Točák je dotočenej dobře. Tlačáky co mám tak ty střílej uplně bez problémů. Mám ještě jednu MP5ku A5 nějaká čína) a s tou střílí vše jak má. tak marně hledám, kde by byla chyba. Stejné zásobníky, stejná munice?? kdo poradí? dík
|
01 led 2012, 15:49 |
|
 |
|
Kečup
Podplukovník
Registrován: 31 říj 2010, 08:36 Příspěvky: 610 Bydliště: Rozsochatec
|
 Re: MP5 nepodává točák
GySgt Cooper píše: Zdravím, čtu tady ty rady a nějak nevím, kde bych měl hledat chybu. Mám novou MP5ku (SD6 od ICS?)(teda je to bazar, ale to je fuk) a nepodává mi u ní ani jeden točák (mám jich asi 6, různí výrobci). Docvaknu ho do šachty, kule vjedou nahoru do komory, ale nevystřelej. když vyndám zásobník, tak tech 5 kulí vypadne ven. Opakovaně. ani dávka nevystřelí. Točák je dotočenej dobře. Tlačáky co mám tak ty střílej uplně bez problémů. Mám ještě jednu MP5ku A5 nějaká čína) a s tou střílí vše jak má. tak marně hledám, kde by byla chyba. Stejné zásobníky, stejná munice?? kdo poradí? dík bude to chyba v trysce
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport  Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
01 led 2012, 16:13 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Pokud mu podávaj tlačáky a točák ne tak nebude chyba v trysce ale v zásobníku.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
01 led 2012, 16:15 |
|
 |
|
Kečup
Podplukovník
|
Monty píše: Pokud mu podávaj tlačáky a točák ne tak nebude chyba v trysce ale v zásobníku. tak když má 6 točáků tak nevím jestli budou všechny blbý, ale je divný že tlačák bez problému
_________________ Nový povoz - Leon Top Sport  Kvér stále moje stará láska - cm.031 - původní pouze skelet mechaboxu. Cca 140 m/s
|
01 led 2012, 16:27 |
|
 |
|
GySgt Cooper
Štábní praporčík
|
všech 9 tlačáků podává jak máslo  a to i když je tam jen těch cca 10 kulí, on podá i ten točák, ale nevystřelí to  záhada  kdyby to byla tryska, tak by nepodal ani tlačák, ne?
|
01 led 2012, 16:30 |
|
 |
|
Kečup
Podplukovník
|
GySgt Cooper píše: všech 9 tlačáků podává jak máslo  a to i když je tam jen těch cca 10 kulí, on podá i ten točák, ale nevystřelí to  záhada  kdyby to byla tryska, tak by nepodal ani tlačák, ne? Taky je možný že ty točáky maji unavený pružiny
|
01 led 2012, 16:36 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|