Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28 dub 2025, 10:10

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ] 
 Warrior MP5J nebo G36C? 
Autor Zpráva
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Nový příspěvek Warrior MP5J nebo G36C?
Hoj, chci si koupit zbran( levnou strop 2500) a chtel bych se zeptat na vase zkusenosti s thlle MP5 http://airsoftshop.cz/product_info.php/cPath/404_409/products_id/3050
A touhle G36C http://airsoftshop.cz/product_info.php/cPath/404_408/products_id/2884

12 led 2012, 19:40
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: Warrior MP5J nebo G36C?
G36 je lepsi

12 led 2012, 19:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

Souhlas, určitě G36.

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

12 led 2012, 21:37
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Díky moc za rady A estě se chci zeptat, jestli je na tom ta první G36C s výkonem stjne jako tahle tky od warioru
http://airsoftshop.cz/product_info.php/cPath/404_408/products_id/4230

13 led 2012, 07:16
Moderátor
Moderátor

ano, lisi se pouze pazbou

13 led 2012, 07:17
Praporčík
Praporčík

Jo je to výkonově stejný.Má to jenom jinou pažbu.
Jinak ber radši tu G36.

víc tady: viewtopic.php?f=245&t=5307&start=150

13 led 2012, 07:19
Plukovník
Plukovník

Určitě G36C.

CA HK53
KA FN FAL
Maruzen Vz.61, Micro UZI
Marushin Clone M500 SSB Five round burst Gas Shotgun

13 led 2012, 09:22
Podpraporčík
Podpraporčík

Já mám teda zkušenost pouze s G36E od JG, ale musím říct, že bez zásahu střílí pořád už přes rok. Jinak, co bych doporučoval bezpodmínečně vyměnit hned jak ti to příjde je hopguma... Ta čínská základovka je příšernost, to je taky jediná věc, co mě na kvéru zlobí. Každopádně ty minimální úpravy, co jsou potřeba udělat skoro v každým kvéru (vypodložkování kol, promazání mechu a výměna kabeláže - ideálně s mosfetem), by taky nebylo špatný udělat...

I když bych možná v tvým případě popřemýšlel, zda přece jenom nekoupit o kousek větší G36K, není tak dlouhý aby v CQB limitovalo a má přece jenom o kus delší hlaveň.

13 led 2012, 10:51
Profil ICQ
Štábní rotmistr
Štábní rotmistr

Ešte mi padla do oka tahle od SRC- http://airsoftshop.cz/product_info.php/cPath/404_408/products_id/5028
byla by lepší?

13 led 2012, 21:16
Podpraporčík
Podpraporčík

Druhou generaci rozhodně nee, pokud chceš levný géčko, tak bude nejlepší volbou čína. Nemluvě o tom, že na SRCčka tu povolanější pánové dost nadávaj.

Třeba právě tohle:
http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=706

Na optiku se vykašli, přes tu je vidět prd a to jen v dobrým úhlu...

13 led 2012, 21:43
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

SRC ve třetí generaci není vůbec špatné. Dvojku bych ale nebral, nevyplatí se to.
Podle mě G36 od SRC je teď aktuálně jedna z nej zbraní v poměru cena, výkon a vnitřní součástky. A osobně si myslím, že co se vnitřku týče i celkového provedení, tak SRC III gen. je trochu jinde než čína. O hodně jinde. Na co konkrétně tu ti "povolaní pánové" nadávají?

CA HK53
KA FN FAL
Maruzen Vz.61, Micro UZI

13 led 2012, 22:27
Moderátor
Moderátor

a) Je to v základu plivátko a to i s tou 120 pružinou, co k tomu dávaj. Divnej zvuk, pocit ze střelby žádnej, je ten kvér takovej nijakej, nemastnej, neslanej.
b) Má to atypický díly. Šachta, hopkomora, tryska, hlava válce...přitom třeba zrovna tryska je na houby a ufukuje, ale vyměnit jí není zrovna triviální záležitost a člověk si tim zadělává na bod c)
c) Jakmile do toho jednou hrábneš, tak složit to zpátky tak, aby to normálně fungovalo je o nervy. Jsou lidi, co tvrdí že to není pravda a že to jde složit bez problémů jako jakejkoli jinej kvér, ale zkušenosti moje i dalších lidí tady z fora říkají něco jiného. Můžeš si to tu dohledat, pokud máš zájem.

Zkrátka a dobře, radši JGčko. Nebo šípem do kolene.

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

13 led 2012, 23:28
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

Od číňanů jedině JG. SRC nebrat! Rady typu "vůbec není špatná" jsou bezpředmětné, jelikož je špatná. Bratr ji vlastní - G36C od SRC 3rd generation. Je to šmejd a trvalo mi postupnými rozklady a sklady kolem půl roku, než šlapala jak má. Kromě toho celkově třetí generace SRC je šmejd...nejsem jen vůl, co ti špatně radí - radím ti dobře vyser se na SRC. Pohledáš-li na fóru tak zjistíš, že na ní nadávají a nedoporučují všichni zkušení technici.

JGčko je naprosto v pohodě a pokud nechceš dražší a mnohem povedenější CA (žádná čína nedá srovnávat se značkovými zbraněmi od CA), tak kup JG.

EDIT: arrow to the knee :lol: :lol: :lol: jojo to je taky dobrá volba

Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g

13 led 2012, 23:32
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Griffon píše:
a) Je to v základu plivátko... ...Můžeš si to tu dohledat, pokud máš zájem.

Zkrátka a dobře, radši JGčko. Nebo šípem do kolene.

Griffon: V tomhle ohledu se nebudu moc hádat. Zbraně často nemontuji, preferuji jedno rozebrání kvůli upgradu a dost. Podle toho volím zbraně (značku). Rozebíral jsem zbraně jen párkrát, takže nejsem moc objektivní. Kamarád co zbraně montuje si právě zrovna na skládání SRC nikdy nestěžoval.
Něco málo jsem si tu samozřejmě přečetl (a nestačil se divit), ale s tak negativní reakcí na SRC jsem se v reálu (myšleno že mi to někdo řekl fyzicky, nikoliv na fóru) ještě nesetkal, proto jsem trochu překvapen když se něco takového dočtu. Proto jsem se ptal. Ale je milé, že není odpovězeno suchým "je to šmejd", toho si cením.

smolda: Víš to je právě ten smutný trend airsoftu dneška, že všichni musí všechno desetkrát skládat a rozebírat a pak se diví, že to ve finále sotva běží (můj názor, netřeba komentářů). Kde jsou ty časy, kdy jsme jako upgrade měli k dispozici jen kovová kluzná ložiska, zátěžová kola a M120 pružinu.
Jinak souhlasím, podle mě CA je jedna z nejlepších značek co v současnosti existuje. Nikdy jsem se zbraněmi od nich neměl problém. Ale tipnul bych si, že i dnes by se našel někdo, kdo by řekl, že CA je šmejd, jako mi to říkali před sedmi lety, když jsem si svoje první CA pořídil :-)

CA HK53
KA FN FAL
Maruzen Vz.61, Micro UZI

14 led 2012, 02:02
Moderátor
Moderátor

V tomhletom já s tebou naprosto souhlasim, taky nejsem člověk, kterého by bavilo kvéry každou chvíli rozebírat a zase skládat a pořád to ladit a něco řešit, pro mě ideální stav je když není třeba kvér rozebírat vůbec, popřípadě rozebrat, upgradnout, složit a střílet. Což je přesně ten důvod, proč nedoporučuji SRC G36, tam se člověk buďto smíří se slabým výkonem, nebo se s největší pravděpodobností odsoudí ke kolotoči rozebírání, řešení problémů a opětovného skládání, na kterém nechá nervy.

Jinak z mého pohledu - kde jsou ty časy, kdy jsme jako upgrade neměli k dispozici nic, člověk běhal rok s manuálkou, pak si koupil maruiku nebo CAčko v základu a stal se tak polobohem :D

Co se CA týče, tak v současné době to je jedna z nejlepších značek na trhu, nicméně před těmi sedmi lety to vskutku byly šmejdy :D U nás se říkalo, že majitelé kvérů od CA se zásadně nezdraví na akcích, protože se potkali den předtím v servisu. A zkušenosti moje a kluků se kterýma jsem tenkrát jezdil to potvrzují, měli jsme v jednotce dvě CAčka (jedno z toho já) a obě nám v jednom kuse nestřílely :D

14 led 2012, 12:37
Profil ICQ
Plukovník
Plukovník

Ano, kde jsou ty časy, kde M120 byl vrcholný upgrade.
Já měl první CA AK74, asi týden po tom, co se k nám dostala do čech ( tuším 2005). Prodal jsem ji minulý rok, protože po těch letech byla skutečně hodně jetá. Ale za celou dobu mi jednou praskla hop-up guma a asi rok po prvnim používání jsem tam dal vzduchotechniku a M120. Od té doby běhala bez jakékoliv poruchy, servisu (ano jsem barbar XD ) a bohatě mi stačila. Výkon se za tu dobu snížil jen asi o 5 m/s. Ale tehdy mě vartovaly. Praskne ti tělo, praskne ti střwedový díl, praskne ti hlava pístu, odejsou ti kontakty a já nevím co. Jsem rád že jsem ji měl, těžko jsem se s ní loučil.

CA HK53
KA FN FAL
Maruzen Vz.61, Micro UZI

14 led 2012, 13:31
Brigádní generál
Brigádní generál

Chybí ti časy bez upgradu a běháš z kvérem co dává 160ms :D (jen takový rejpnutí, jsem na tom stejně)..
Mě se na tý době líbilo že jsem se nebál, nebál jsem se dětí nebo polotrollů že mě vykropí se dvou metrů 170kou. A taky to mělo vyžší úroveň, AS komunita byla víc přátelská.

WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts

14 led 2012, 19:12
Plukovník
Plukovník

Jacob píše:
Chybí ti časy bez upgradu a běháš z kvérem co dává 160ms :D (jen takový rejpnutí, jsem na tom stejně)..
Mě se na tý době líbilo že jsem se nebál, nebál jsem se dětí nebo polotrollů že mě vykropí se dvou metrů 170kou. A taky to mělo vyžší úroveň, AS komunita byla víc přátelská.

Já vím, zní to divně. Ale ano, chybí mi ty časy. Nikdy jsem neměl zbraň silnější než M120. Po sedmi letech hraní s AEG do M120 jsem si řekl, že je načase zkusit zase něco nového, takže se za to nijak nestydím.

Jinak před rokem jsem si koupil FAL, protože jsem celý život chtěl zkusit nějakou dalekonosnou pušku s vyšším výkonem, né manuální. Vzhledem k tomu, že funguje jen na poloautomat, tak jsem to byl ochoten udělat. Jinak na většině akcí tenhle rok jsem byl vidět spíše jen s plynovou brokovnicí nebo MP5K (protože FAL má svoji hlavu a spoustu much, takže mi zatím ani na jedné akci minulý rok nefungoval). Doufám, že letos si ho konečně užiji. Seznam problémů je dlouhý a bohužel to nejsou vnitřní díly :-( Nepodávající zásobník, prasklý zásobník, nemožnost sehnat nový, nevhodná baterie, spálený mos-fet, špatná vyhořelá kabeláž a stále mi chybí optika dle mých představ. Takže zatím ani nedokáži říci, jak střílí v boji (v laboratorních a tréningových podmínkách ale skvěle) :-D Ale s brokovnicí si troufnu na kohokoliv s čímkoliv :-D

CA HK53
KA FN FAL
Maruzen Vz.61, Micro UZI

14 led 2012, 20:15
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 18 ]