|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
Mejla
Kapitán
|
 A&K SR25 s tlumičem
Zdravim, pokoukávám po SR 25 od A&K ( http://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=1313 ), máte jí někdo doma? chtěl bych do ní dát tak M140-150, vyřadit dávku. Na jednotlivý na tom základu by to nějakej čas mohlo vydržet ne? Akorát nevim jak by to utáhl motor a kabeláž. A ještě bych se chtěl zeptat na kompatibilitu dílů. časem když budou finance, tak tam samo pude přesná hlaveň lepší vzduchotechnika...nechci silnejší pružinu jak M150, ale spíš pořádně udělat vzduchotechniku...a asi zátěžovej motor, kabeláž s mosfetem
_________________ One shot, two kills!
|
03 úno 2012, 13:36 |
|
 |
|
hlodaQ*
Major
Registrován: 09 črc 2011, 22:55 Příspěvky: 447 Bydliště: Votice, Střed. Kraj
|
 Re: A&K SR25 s tlumičem
M140 by to teoreticky s MBlockem vydržet mělo... Motor by s ní měl asi velký problém, určitě udělat kabely s mosfetem kvůli kontaktum a na tohle péro jelikož lehká odstřelovačka potřebuje dobrou odezvu na spoušť tak li-polku spíš 11,1v.
|
03 úno 2012, 13:44 |
|
 |
|
Mejla
Kapitán
|
mě by spíš zajímalo, jak je to s dílama...protože co jsem tak hledal, na SR nikde moc díly nejsou
|
03 úno 2012, 13:51 |
|
 |
|
smolda
Brigádní generál
Registrován: 09 bře 2008, 14:33 Příspěvky: 1407 Bydliště: Turnov (Liberecký kraj)
|
Dej tam PSG 120 pružinu od Guarderu (je delší a přímo určená pro prodloužený mechaboxy) - má sílu cca 140. Dále MBlock, píst s celokov ozubením, mosfet/procesorovku od Jeffa (jefftron.cz), motor Guarder Infinity, 11.1V LiPol akumulátor. Pak ti to bude šlapat. Jen tak mimochodem - časem ti půjdou do háje původní kola, takže to pak chce třeba ty SHS pro SR25 (mám je ve svým SRku stejně jako všechny díly co jsem psal předtím). Potom se docela hodí vzduchotechnika (mám set pro SR25 od Airsofpro), pořádná hlaveň (do toho dlouhýho SRka se vejde snad až 70cm nebo tak nějak) a pořádná HOP guma. Pak se s tím dá v pohodě přesně střílet a dělat ostrostřelce. S touhle pružinou není problém to vytáhnout přes 150m/s. Kule pak doporučuji alespoň 0.30g.
EDIT: SR dílů je kotel! To jsi moc nehledal...a ani na fóru jsi nehledal, protože tohle se zde už několikrát řešilo.
_________________ Tango down! ______________________________________________________ KAC SR 25 (PJ, komplet custom Smolda): 123 m/s s BLS 0.30g Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g
|
03 úno 2012, 13:57 |
|
 |
|
Mejla
Kapitán
|
smolda píše: Dej tam PSG 120 pružinu od Guarderu (je delší a přímo určená pro prodloužený mechaboxy) - má sílu cca 140. Dále MBlock, píst s celokov ozubením, mosfet/procesorovku od Jeffa (jefftron.cz), motor Guarder Infinity, 11.1V LiPol akumulátor. Pak ti to bude šlapat. Jen tak mimochodem - časem ti půjdou do háje původní kola, takže to pak chce třeba ty SHS pro SR25 (mám je ve svým SRku stejně jako všechny díly co jsem psal předtím). Potom se docela hodí vzduchotechnika (mám set pro SR25 od Airsofpro), pořádná hlaveň (do toho dlouhýho SRka se vejde snad až 70cm nebo tak nějak) a pořádná HOP guma. Pak se s tím dá v pohodě přesně střílet a dělat ostrostřelce. S touhle pružinou není problém to vytáhnout přes 150m/s. Kule pak doporučuji alespoň 0.30g.
EDIT: SR dílů je kotel! To jsi moc nehledal...a ani na fóru jsi nehledal, protože tohle se zde už několikrát řešilo. řešilo, ale ne přímo A&K, jak je známo tak číny maj dycky něco extra od CA apod.  jinak dík za radu 
|
03 úno 2012, 14:14 |
|
 |
|
vanhouten
Armádní generál
Registrován: 23 úno 2010, 18:36 Příspěvky: 3178 Bydliště: 34UCA073165
|
Mejla píše: smolda píše: Dej tam PSG 120 pružinu od Guarderu (je delší a přímo určená pro prodloužený mechaboxy) - má sílu cca 140. Dále MBlock, píst s celokov ozubením, mosfet/procesorovku od Jeffa (jefftron.cz), motor Guarder Infinity, 11.1V LiPol akumulátor. Pak ti to bude šlapat. Jen tak mimochodem - časem ti půjdou do háje původní kola, takže to pak chce třeba ty SHS pro SR25 (mám je ve svým SRku stejně jako všechny díly co jsem psal předtím). Potom se docela hodí vzduchotechnika (mám set pro SR25 od Airsofpro), pořádná hlaveň (do toho dlouhýho SRka se vejde snad až 70cm nebo tak nějak) a pořádná HOP guma. Pak se s tím dá v pohodě přesně střílet a dělat ostrostřelce. S touhle pružinou není problém to vytáhnout přes 150m/s. Kule pak doporučuji alespoň 0.30g.
EDIT: SR dílů je kotel! To jsi moc nehledal...a ani na fóru jsi nehledal, protože tohle se zde už několikrát řešilo. řešilo, ale ne přímo A&K, jak je známo tak číny maj dycky něco extra od CA apod.  jinak dík za radu  asi tri vteriny hledani viewtopic.php?f=112&t=3948&hilit=pj+sr25
|
03 úno 2012, 14:19 |
|
 |
|
Mejla
Kapitán
|
vanhouten píše: Mejla píše: smolda píše: Dej tam PSG 120 pružinu od Guarderu (je delší a přímo určená pro prodloužený mechaboxy) - má sílu cca 140. Dále MBlock, píst s celokov ozubením, mosfet/procesorovku od Jeffa (jefftron.cz), motor Guarder Infinity, 11.1V LiPol akumulátor. Pak ti to bude šlapat. Jen tak mimochodem - časem ti půjdou do háje původní kola, takže to pak chce třeba ty SHS pro SR25 (mám je ve svým SRku stejně jako všechny díly co jsem psal předtím). Potom se docela hodí vzduchotechnika (mám set pro SR25 od Airsofpro), pořádná hlaveň (do toho dlouhýho SRka se vejde snad až 70cm nebo tak nějak) a pořádná HOP guma. Pak se s tím dá v pohodě přesně střílet a dělat ostrostřelce. S touhle pružinou není problém to vytáhnout přes 150m/s. Kule pak doporučuji alespoň 0.30g.
EDIT: SR dílů je kotel! To jsi moc nehledal...a ani na fóru jsi nehledal, protože tohle se zde už několikrát řešilo. řešilo, ale ne přímo A&K, jak je známo tak číny maj dycky něco extra od CA apod.  jinak dík za radu  asi tri vteriny hledani http://airsoft-forum.cz/viewtopic.php?f ... it=pj+sr25nj kdo má vědět, že PJ je stejnej jako A&K, ale pročítal jsem si to téma 
|
03 úno 2012, 14:30 |
|
 |
|
Monty
Moderátor
|
Vý to každej asi krom tebe. Takž příště líp hledej a nezakládej nové linky.
_________________ Hle, zde vidím svého otce Hle, zde vidím svoou matku Hle, zde vidím zástup mého lidu k samému počátku, Hle, oni mě volají, vyzývají mně, abych přijal místo své v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.
|
03 úno 2012, 14:50 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|