|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
MikeL
Štábní rotmistr
Registrován: 01 led 2012, 15:17 Příspěvky: 69 Bydliště: SR - Trenčín
|
Airsoft v Dánsku
Minulý mesiac som bol v tejto nádhernej krajine a popritom som zisťoval aj niečo o tom kde sa dá hrať airsoft. V prvom rade u nich sa airsoft volá HARDBALL. Určite sa hrajú aj nejaké malé lokálne hry ale najzaujímavejšie mi prišlo toto ihrisko: www.hardballheaven.dk- Hracia plocha má 20 Km štvorcových, -- z toho 16 Km štvorcových sú bunkre, pevnosti, bludiská a budovy na CQB -- 4 Km štvorcové speedballové ihrisko z pneumatík MAPANeviem to isto ale asi je to to na mape. Dajú sa zapožičať zbrane a výstroj, možnosť organizovať súkromné akcie Aisoftu a Paintballu. Hrá sa celoročne každý víkend. Dúfam, že nabudúce sa mi tam podarí zavítať
_________________ AK74un custom
|
11 dub 2012, 13:56 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Re: Airsoft v Dánsku
Ha, já do Dánska na podzim jedu na půl roku...takže díky za info a cokoli kdokoli víte dalšího, tak to sem hrňte, půl roku bejt bez výstřelu se určitě nechystám
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
11 dub 2012, 14:06 |
|
|
|
MikeL
Štábní rotmistr
|
Griffon píše: Ha, já do Dánska na podzim jedu na půl roku... Zhodou okolností v auguste alebo v septembri tam idem tiež na dlhšiu dobu, tak sa hadam aj stretneme Len ked som videl ceny za pozicanie zbrane (350dk = 47Euro) a tusim 100 dánskych korún (cca 13euro) sa platí za hru tak sú to celkom pálky Asi lepšie by bolo nájsť nejaké lokálky.
|
11 dub 2012, 21:34 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
No paráda, kam se přesně chystáš? Jinak kvér tam chci mít určitě svůj, buďto si jej nechám poslat z domova, nebo tam rovnou něco koupím Jinak škoda, že nemaj stránky v angličtině, každopádně takovýhle ceny jsou docela šleha, na to fakt mít nebudu, resp. určitě ne pravidelně...plus je to docela daleko, já budu v Odensee...takže by to chtělo hledat dál
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
11 dub 2012, 21:44 |
|
|
|
MikeL
Štábní rotmistr
|
Griffon píše: No paráda, kam se přesně chystáš? ... já budu v Odensee... Fuha to je pekne ďaleko, ja budem skôr poblíž centra Kodane. Pozeral som ceny zbraní a tie sú aj 4x drahšie ako v SR/ČR, takže aby si už začal šetriť skôr by bolo lepšie to dotiahnuť z domova nejako, veľa ľudí ked tam cestuje autom tak dava inzeráty že majú možnosť niečo zobrať autom, pošta - balík vide cca 25euro (cca 620Čk) čo sa celkom dá, ak sa samozrejme niekde po ceste nestratí
|
11 dub 2012, 22:30 |
|
|
|
Griffon
Moderátor
|
Tak já stejně předpokládam, že si tam budu muset věci nechat z domova nějak dobalíkovat, přece jenom na půl roku mi jeden bágl asi stačit nebude
|
12 dub 2012, 00:33 |
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|