Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28 dub 2025, 13:31

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
 MP40 dotaz 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek MP40 dotaz
Ahoj
Mám dotaz na zbraň MP40 http://www.airsoftmorava.cz/index.php?_ ... uctId=1979 je dobrá?Máte s ní někdo zkšenosti?
Díky

15 dub 2012, 18:44
Major
Major

Nový příspěvek Re: MP40 dotaz
To by mě taky docela zajímalo, ale vzhledem k EBB to asi bude kekel jako APS...

15 dub 2012, 19:02
Brigádní generál
Brigádní generál

Hmm to nebude....
To ebb je příšerně jednouchý (to znamená že pokud podržíš závěr v předu tak zjedeš píst) jinak je to v podstatě SRC 3 generace co jede jen auto(jako ostrá MP40) uvnitř je: plastová tryska z těsněním, kovová hlava hlava válce,plný válec, kovová hlava pístu z ložiskem, píst ze 7mi kov. zuby 100/120ka trn z ložiskem, 8ky kuličkový ložiska, obyč kola, ten jejich zátěžák, mosfet, slušná hlaveň.
Dělal jsem 4 a dostat z toho nějaký velký výkon nejde(komora nic moc, sice v kovu ale nic extra) ale na těch 125 - 130 ms se dostat dá.Problémem jsou zásobníky(jsou jen točáky co já vím) - dost se viklají, uvnitř jsou blbě řešený a díky tomu je podávání pochybné - pár jsem jich předělal na 30ti raný tlačáky a ty teda jedou i na 37bb/s (další výhodou je fajn motor který ze základním mosfetem, 1,5ky kabely,Tdeans a 11,1 lipol fakt frční rychle)...
Za mě je to fajn kvér pro WWII němce co chtějí něco co vypadá (AGM vypadá o dost hůř) a po úpravách i něco střílí (STG je lepší ta se vyháhnout mnohem výše)...Jiank to EBB doporučuji odpojit..

WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts

15 dub 2012, 20:54
Četař
Četař

možná se projevím jako debil, jsem v tom začátečník, co přesně znamená Electric blow back?
Takže zbran je vesměs dobrá když jí nechám trochu upravit? :)ú

16 dub 2012, 10:57
Moderátor
Moderátor

EBB = Electric blow back
je imitace pohybu zaveru jako u realne zbrane pomoci sprazeni s pistem v mechu, tj. elektricky pohanene. Je to jenom na okrasu, smizuje to zivotnost pistu a vydrz baterie, pri zaseku muze dojit ke zniceni vnitrnich dilu. zpousta lidi tento system odpojuje.

22 dub 2012, 12:30
Profil Zobrazit autorovy stránky
Svobodník
Svobodník

ahoj :( asi jsem na toto forum přišel na tvuj dotaz asi pozdě ale přece mi nedá napsat koupil jsem mp 40 ge- 640tm III , za měsíc již třetí oprava, 2x ložiska a po třetí zatím nevím v pondělí to zas reklamuju, s tím blowbackem je to zřejmě pravda sice reálná kosmetická uprava ale zatěžuje to zbran zřejmě moc, mi to tak připadá, ted mi nereaguje vubec na nic ani po výmeně baterie a po kontrole kabelu, předtím se to dvakrát zaseklo a odešel podruhé i pastorek a převody. Dělám WW2 tak chci stylovku možná mi někdo doporučí lepší mp 40 ale ne za 15.000,-žejo.posting.php?mode=reply&f=111&t=13672#

23 zář 2012, 00:09
Moderátor
Moderátor

zdravím.Asi viacerím z vás je známe toto riešenie problému z hop upom v AGM mp40
http://ww2airsoft-asia.proboards.com/in ... thread=815
no neviete či by bolo možné namiesto toho upevnenia(zafixovania)komory ktoré vraj lúbi praskať lepšie použiť navlečenú pružinu na vonkajšej hlavni ktorá by tlačila komoru na mechabox a toto skrutkované fixovanie uplne vypustiť?Potom uz len pouzit napr vhodnu trysku a tak.(este neviem ci by podaval zasobnik)Nemám mp40 doma takze neviem ci by toto bolo mozné..len teoretizujem nad fotkami a snazim sa pomôcť na diaľku.nemate to niekto odskúšané?alebo nejaký názor? ďakujem

21 říj 2012, 21:42
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 7 ]