Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 20:39

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 179 ] 
Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 Upgrade od Airsoft guns 
Autor Zpráva
Kapitán
Kapitán

Nový příspěvek Re: Upgrade od Airsoft guns
Pokud se nepletu(což je možne),TM udělalo první AEG,bude proto ústová rychlost 90m/s braná jako dnešní standart?Jako standart bych bral to,co se montuje nejvíc.Takže ,,standartní,, (strašně zavadějící nazev) ustovou rychlost bych dal řekněme 110-120m/s a né 90,protože TM bylo první a má 90 kvůli jejich zakonům tuším.A když se ohaníte tím,jak to bylo tenkrat,podle toho jak to bolí,tak bych se dnes mohl ohanět tím,že když je většina montovaných pružin u nás GD,tak někdo kdo si dá systemu se může opačně divit,že dosahuje nižší ustove rychlosti,že to ,,míň lítá a bolí,, .
Snažím se vám řict to,že standart není ničím oficialní a dokud byla systema jediná na trhu,pak možna mohla byt standart.Ale dnes už prostě systema standart být nemůže,když je v menšině.

29 kvě 2012, 21:10
Moderátor
Moderátor

ohledne tech sil pruzin, mam vyzkoseno, ze airsoftpro m120 je trochu slabsi nez guarder sp120, sysema pruzinu jsem bohudik nikdy nekupoval, takze nevim o kolik to je jiny, vy ji tady prezentujete, jako kdyby to byla nejaka ultra tvrda pruzina a to neni.

29 kvě 2012, 21:11
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor

AirsoftGuns.cz píše:
Monty: no jo, byl to Stoupa :) Pecold posilat tu svoji Zastavu, nebo co to bylo a pak i nejaky zbrane svych znamych. Ze pry ty mu to delat nechces. Jinak preju tvemu mechu v SG1 dlouhy zivot, ale to se s tim nesmi moc strilet :)

No to je divný on mi tu svoji zastavu nikdy nenabýdl abych mu ji udělal. Tak nějak bych ale opravdu nechtěl i tak páč to byl jeho kšeft a nerad někomu fušuju do práce.
Jinak aby to nebylo OT tak systema mi do kvéru nesmí myšleno pružiny páč praskaj a to na muj vkus dost často.

Hle, oni mě volají, vyzývají mně,
abych přijal místo své
v sálech Vahally, kde udatní budou žít navěky.

29 kvě 2012, 21:25
Podplukovník
Podplukovník

AirsoftGuns.cz píše:
c) vite co mam ve sve zbrani uz asi 8 let? Systema NBU + Systema hlaven. Samo, dal jsem to tam proto, ze to to jsou predrazene a mizerne dily :)

Tak já si taky rýpnu. Neni to náhodou tím, že v tý době moc jinejch možností nebylo?

AKS-74U Cyma M120 - 1.58J 25bb/s

29 kvě 2012, 21:31
Moderátor
Moderátor

A vy namísto toho, abyste se přizpůsobili tomu, že drtivá většina pružin, které se dnes používají (Guarder, SHS, Airsoftpro...) je silnější než Systema a tudíž se dá předpokládat, že většina vašich zákazníků bude zvyklá na tyhle standardy (přece jenom ti, co pamatují tyhle skutečně "dřevní" doby airsoftu asi určitě tvoří velmi malé procento vašich dnešních zákazníků), tak jim to budete vysvětlovat a budete jim otloukat o hlavy vaše standardy vzniklé před deseti, patnácti lety. Proboha proč? A ohánět se v dnešní době 600mAh baterkami a výměnou kol v TM kvéru při instalaci M120? Vždyť dneska už je airsoft i jeho technické možnosti úplně někde jinde, prodělal hlavně díky čínským kvérům brutálně rychlou evoluci, to co bylo před pěti nebo nedejbože deseti lety už prostě neplatí a nikdy už platit nebude. A všichni se tomu musíme přizpůsobit.

A na dotazy ve stylu "mam M120 a potřebuju novou baterii, co si mám koupit?" tady já i ostatní lidé na foru odpovídáme dnes a denně, logicky samozřejmě následuje otázka "co máš přesně za kvér a co v něm máš dáno za značku pružiny?" po které už víme podstatně víc...nezbývá, než se zeptat, protože žádný standard není a nikdy nebude, ale laik to prostě neví a považuje "M120" za dostatečnou informaci. A děláme to prosím zadarmo, pro vás z podobné otázky kouká kšeft, protože když se vás na to někdo ptá, tak to asi znamená, že si chce tu baterku koupit od vás. Tak nevím, kde je problém.

A ohledně přímé reakce na mě...máte plusový bod za passive-agressive, konečně jsem ve flamewaru narazil na sobě rovného protivníka :D Naopak mínusový bod uděluji za použití slova "extremista," neustálé používání tohohle kouzelného slůvka při pokusu někoho zdiskreditovat mě v poslední době dráždí víc než makový pole alergika. A nyní k odpovědi...ano, na standardech a pravidlech lidská společnost stojí a ano, jejich změna (a případný chaos, který vyvolá) je naprosto nezbytně nutná k jejímu vývoji. Že změna vyvolává chaos a nedorozumění? Samozřejmě, že ano. Ale že je to zbytečně? No to snad nemyslíte vážně, tenhle názor :lol: Jak říkám, kdyby nikdo standardy a zvyklosti neměnil, lezeme pořád po stromech a rozbíjíme si hlavy šutrákama. A čistě díky tomu, že se občas najde někdo, komu se současný stav nelíbí a prostě a jednoduše se rozhodne jej změnit, tak tu máme tu super věc, které se říká pokrok. Jo, občas to způsobí chaos a nedorozumění (a války, genocidy a podobné zábavné věci...v našem případě flamewary na diskusních forech :D ), ale tomu se bohužel nelze vyhnout.

A nedůvěřovat neznamená bez rozmyslu zavrhnout, to jste si spletli ;-) Přesně jak říkáte, chytrý člověk přemýšlí, uvažuje, inspiruje se a učí se...a hlavně, což dodávám já, získává informace a ověřuje si je. Vy se tu oháníte svými videi, jako kdyby obsahovaly nějakou ultimátní a nepopiratelnou pravdu a následně se mi divíte, že to beru s rezervou? Jen dodejte video, samozřejmě že mu nebudu bezmezně důvěřovat, to doufám nebude nikdo, ale rád se podívám, k čemu jste došli ;-)

Less flower power, more firepower!

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

29 kvě 2012, 21:31
Profil ICQ
Armádní generál
Armádní generál

AirsoftGuns.cz píše:
vanhouten: na Vasem prispevku je videt, ze mate omezeny rozhled (ano v posledni dobe to tak je, sam jsem to napsal, takze jste nerekli nic noveho - holt uz nejake trendy v posledni dobe nesleduju, pac to pro me neni jaksi podstatne), moznosti (ty jsou primo umerne rozhledu - nedelam upgrade, tudiz moje moznosti jsou opravdu omezene) a uvazovani (to soudite dle ceho?). O tom Vas presvedci nase dalsi videa na YouTube. Sam uvidite praskajici mechaboxy s MBlokem, porovnani vykonu na jednotlive vzducharny apod. A pokud Vas zajima jake nestesti muze napachat upgrade pomoci dilu ASPro, tak mrknete zde: http://www.youtube.com/watch?v=rmSqigzLQiU vse co bylo spatne bylo ASPro :) (podobne video by se dalo natocit jako antipropagace znacky systema - takove smeti vyhrabete i na Rolls Royce kdyz budete hledat)

co se tyce dilu airsoftpro, tak nerikam ze to jsou svetove hvezdy, napsal jsem ze jsou FAJN, takze jen chytate za slovo. neservisoval jsem 5000 kveru jako vy, ale jen par ale dodnes funguji. nerikam ze jsem upgradovy guru, ale proste ten upgrade CAcka na 137 m/s za 8400 kc je naprosty ulet. tohle je cena hodna tak roku 2005 (mozna ani to ne - nekdy tehdy jsem svuj marui aug upgradoval na 135 m/s a stalo me to 2800kc. kdybych kupoval guarder upgrade set v CR tak by to bylo 4000 kc - tehdy. jo sorry jeste 850 kc baterie, tak nejake 3600 kc resp. 4850 kc).

prosil bych vysvetleni toho proc mam podle vas omezene uvazovani, na vasi odpoved se veru tesim.

ps: co se tyce standartu: Henry Ford uz v roce 1908 podle vaseho tvrzeni musel vytvorit nejaky stadart mezi osobnimi vozidly. kdyby se toho standartu drzely automobilky dodnes (tak jako vy se drzite vasi systemy), to by to vypadalo. proste rikejte si at jsem omezeny jak chci, systema neni nejlepsi uz nejaky patek a je to prekonana znacka, ktere nejake standarty proste neurcuje - ty standarty jste si urcili maximalne vy.

ac vypadam jako maly, neskodny co o tom houby vi (dle vaseho vyjadreni) mam mezi prodejci, ci osobami jim blizkymi, v airsoftshopech (zaroven konkurencnich a nejde o jeden nebo dva nebo tri, ale vice) par znamych (vcetne vaseho) a vim moc dobre jak to v takovem shopu chodi - nebudu rikat zamerne nic abych, nedej boze vas nebo jine neposkodil na dobrem jmene a povesti, ale na beton vim, ze kver na upgrade nesverim zadnemu shopu ale dam ho radeji takovemu Jeffovi, Smoldovi nebo Jacobovi, i presto, ze neudelali 5000ks servisnich praci ale treba jen par desitek. Proc? neptejte se...

pps: ocekavam odpoved na sve omezene uvazovani

29 kvě 2012, 22:23
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Urcite som nechcel aby to rozputalo taku debatu proti airsoftguns a uz ziadnom pripade poskodit neako obchod , urcite si nemyslim ze su to amatery a dufam ze pripadne obiednavky nebudu problem . Myslim ze v ziadnom prispevku som to ani tak nenapisal a ak to tak vyznelo tak sa ospravedlnujem . Telefonat bol veru dlhy a uz mi odpovedali aj na email a chapem preco to upgradovali takto aj ked som laik ( co uz je zname ) rozumiem ze sa snazili to spravit na tu baterku , aby to vydrzalo dost dlouho a s dobrym umom . Jedinu chybu ktoru urobili je ze mi to cele s timi pruzinami a ostatnimi vecami povedali az ked som napisal sem na forum a az ked som im ja volal , myslim ze je to velka chyba z ich strany ktora zapricinila vsetko . Kazdopadne mi maly dat vediet dopredu co s nou idu robyt a preto aby som sa mohol rozhodnut a nebyt prekvapeni myslim ze tak by to malo byt .
Co sa tyka toho poslat tu zbran znova , neviem toho sa uz bojim teraz uz neviem co by som mal potom ocakavat a uz to necham tak

29 kvě 2012, 22:28
Moderátor
Moderátor

vanhouten píše:
ps: co se tyce standartu: Henry Ford uz v roce 1908 podle vaseho tvrzeni musel vytvorit nejaky stadart mezi osobnimi vozidly. kdyby se toho standartu drzely automobilky dodnes (tak jako vy se drzite vasi systemy), to by to vypadalo. proste rikejte si at jsem omezeny jak chci, systema neni nejlepsi uz nejaky patek a je to prekonana znacka, ktere nejake standarty proste neurcuje - ty standarty jste si urcili maximalne vy.

Prdlajs Henry Ford, všechny auta by měly jezdit na páru, protože parní auta byly první, tudíž určily standard a všichni by se jím měli řídit, protože jinak způsobují úplně zbytečně chaos a nedorozumění! Okamžitě prodávám svůj Nissan Almera 1.8i Sport a sháním parní auto, abych neporušoval standardy a nezpůsoboval zbytečné problémy :P

Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.

29 kvě 2012, 22:29
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor

Sektor -> Tak celé to vzniklo hlavně kvůli neobratné a zbytečně útočné "obhajobě" ze strany Airsoftguns ve stylu "všichni jste úplně hloupí, neumíte nic a my vám to teď vysvětlíme." Chybujou všichni, ale tak když se mi něco zrovna moc nepovede, tak to necham vyšumět a nepouštim se do války s diskusnim fórem plnym dlouholetejch airsofťáků a zkušenejch techniků...tohle ani jinak než masivním flamewarem dopadnout nemohlo. Respektive tohle je ještě dobrý, být to třeba nejmenovaný konkurenční shop, tak už tady létají žaloby, trestní oznámení a výhružky víc, jak kulivo na Big Combatu :lol:

29 kvě 2012, 22:32
Profil ICQ
Rotný
Rotný

Asi viem ktory obchod mas na mysli , inac svojim sposobom dakujem aj tomuto foru za nazory aj ked niektore su uz aj trocha mimo Tema

vanhouten : Dakujem

Naposledy upravil Sekt0r dne 29 kvě 2012, 22:50, celkově upraveno 1

29 kvě 2012, 22:41
Armádní generál
Armádní generál

griff: pak posli fotky at vim, co mam v muzeu chtit vymenou za svuj VW. nejak jsem tusim ze tohle tema nezustane bez odezvy z jejich strany, zvlast potom co jsem videl ze tu reagovali v tematu na dily SHS. ted jsem napnuty co mi bude odepsano na mou 2x polozenou otazku.

Sektor: tohle neni vubec tvoje chyba. ty ses jen zeptal, jestli to co ti udelali s kverem je v pohode nebo neni a postezoval sis ze jsi od toho cekal trochu vice. tecka nic vic

29 kvě 2012, 22:46
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

Tady je dneska srandy kopec :-D A to jsem si myslel, že Airsoftguns je obchod na profesionální úrovni. Hlavně co se týče přístupu k zákazníkům spojeném se servisem. Ale co jsem se tady dočetl, tak se nestačím divit 8)

Už se tady s Vámi hádá spousta lidí, tak je zbytečné psát něco dalšího a oponovat Vašim tvrzením. Jen mi to příjde jako dobrá ironie. Snažit se z nás udělat hlupáky a poučovat o věcech, které jsou už dlouhou dobu známy a tím se zbytečně shazovat.
Nerozumím proč musíte v každém příspěvku dokola opakovat, že pružiny různých výrobců se stejným označením mají rozdílnou tuhost. A ta se potom projeví rozdílným výkonem a zátěží pro další díly v mechaboxu. To je přece už každému jasné. A bylo to každému jasné než jste začali dělat přednášku.
Ke tvrzením, že zn Systema je nejlepší a k teorii, co se první vymyslí tak podle toho se jede, se nebudu vyjadřovat.

Nejdřív se tu shazuje Guru, následuje Morris show na FB a teď i AG. Achjo...

30 kvě 2012, 00:44
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

Airsoftguns: ...jako číst ty vaše kecy :roll: no ale taky se přemůžu, protože tohle je potřeba si pamatovat - to se tu na fóru bude zmiňovat ještě hodněkrát

Mě by jen zajímalo, co děláte (asguns) s tím úžasným praskáním Systema pružin - moje zkušenosti s nima vždycky skončily prasknutím pružiny. Vždycky. A pokaždý jsem tomu dotyčnýmu, co mu praskla, dal Guarder pružinu (která jen tak mimochodem drží svoji tuhost prakticky pořád bez výraznějších změn).

No ono je totiž hrozně těžký se přizpůsobit době...asi je pro někoho holt lepší žít o 8-10 let v minulosti a spoléhat se na to, že jiný díly prostě neprodávají. Zbytek lidí naštěstí myslí pokrokově (nebo spíš normálně) a přizpůsobuje se době čínských kvérů, GD pružin, Airsoftpro a Guru a vzduchotechnik apod.

Díkybohu tu máme spoustu lidí, kteří se před upgradem raději podívají na fórum, něco si přečtou nebo si nechají poradit a pak si případně vyberou nějakého místního technika (<IRONY> ano - toho děsného neumětela a břídila, co složil za život maximálně ubohých 100 zbraní </IRONY>) a nechají si to od něj složit.

Colt M4 CQB-R (DBoys): 96 m/s s BLS 0.28g
Colt MEU (Bell): 99 m/s s BLS 0.20g

30 kvě 2012, 05:29
Profil ICQ
Brigádní generál
Brigádní generál

No tak celý je to o penězích, kdyby lidi z airsoftguns poradili zákazníkovy že na pružinu co chce použít stačí díly za ani ne za půlku ceny než cena dílů co vybíral zákazník, tak by na sebe asi nevydělali...
O tom to celý je obhajoby ohledně tuhosti pružin jsou mimo, maximálně obchod ukazuje že neumí doporučit zákazníkovy aku (lipol co máte v nabídce by byli v klidu)...
Prostě blbý je(pro obchod) že se to dostalo na net, airsoftguns si prostě vydělali...protože rozumná (výkonově,životností,cenou )sestava na CA AR15 by vypadala jinak..

WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts

30 kvě 2012, 11:28
Nadporučík
Nadporučík

já bych docela chtěl vidět tu fakturu :shock: tu by stěžovatel snad zveřejnit mohl

Only the strongest will survive!!!!

...kdo se bojí, nesmí do lesa - MAXIMUM UPGRADE

30 kvě 2012, 11:29
Moderátor
Moderátor

myslim že niekde dáleko vpredu to sem dal..ak sa nemylim..ale je tu to fakt hodne dost

no neni to tam vlastne rozkuskovane po cenach myslim,tak srry

30 kvě 2012, 11:36
Armádní generál
Armádní generál

Jacob píše:
No tak celý je to o penězích, kdyby lidi z airsoftguns poradili zákazníkovy že na pružinu co chce použít stačí díly za ani ne za půlku ceny než cena dílů co vybíral zákazník, tak by na sebe asi nevydělali...
O tom to celý je obhajoby ohledně tuhosti pružin jsou mimo, maximálně obchod ukazuje že neumí doporučit zákazníkovy aku (lipol co máte v nabídce by byli v klidu)...
Prostě blbý je(pro obchod) že se to dostalo na net, airsoftguns si prostě vydělali...protože rozumná (výkonově,životností,cenou )sestava na CA AR15 by vypadala jinak..

presne tak. tohle tvrdim od zacatku, ze se tu vymlouva na baterii, ze by to jinak neutahla, pritom stacil upgrade za polovinu a k tomu baterku. akorat, presne jak pises, je to o penezich

30 kvě 2012, 12:17
Profil ICQ
Major
Major

Lidi pochopte, obchod musí vydělávat! Do jejich rukou jim byl svěřen upgrade, práci provedli, zbraň funguje, co řešíte??? Podle mě neudělali nic špatného, to je jako kdybych například Grifonovi poslal kvér na servis a dal mu 5 tisíc ať mě zbraň dá do kupy a ať to dobře střílí. Dal by mě tam Aimtop díly, GD brko atd.... a já bych si potom stěžoval že mě tam dal drahý díly, že stačí SHS díly... Jsem na straně ASguns!

30 kvě 2012, 12:27
Moderátor
Moderátor

ale určite by ti tam nedal bore up na brko 120 a titanový celozub piest.Len mi to proste pride divné..nechcem tu zas neco rozputavat

30 kvě 2012, 12:35
Brigádní generál
Brigádní generál

Tak to ale není:
Zákazník vybral ,,zbytečný" díly a obchod mu je tam namontoval bez toho aby mu poradil ,,vhodnější" čím by ale obchod přišel o zisk..

Madafaka: Ale díly vybíral zákazník, ne? To není vina airsoft guns

Já teda nejsem na žádný straně z Airsoft guns už nějakej pátek sem tam něco vemu a pohoda...peníze to moje taky nebyli tak co...

WE G17,Mp7,brokovnice
https://www.facebook.com/TripleCanopyPraha/?fref=ts

30 kvě 2012, 12:37
Kapitán
Kapitán

obviňovat lidi jako Vanhouten nebo Griffon z nedostatku zkušeností, rozhledu nebo špatného uvažování mi příde doopravdy trošku zcestné, stačí si pročíst tohle fórum ;-). Dál bych rád věděl, proč se tu snažíte tak očernit ASpro (hlavně s tim videem) a nesnažíte se raději srovnat krok cenově a kvalitově? Polovina našeho teamu má ve zbraních díly od nich (nebo celé zbraně od nich) a nikdo si nestěžuje,zbraně střílí s úsťovkou 130m/s+ víc jak 2 roky a šlapou jako hodinky.

30 kvě 2012, 12:39
Moderátor
Moderátor

no len ked bolo pisane ze o tom diskutovali..tak mi to proste pride divné..ale nekydám na nikoho..a objednat od nich diely a podobne mi nerobí problém...no..zakaznik spravil chybu ze sa na fore zacal informovat ked uz bolo neskoro..mohol si nechat poradit predom tu a dopadlo by to asi omnoho lepsie :-)

a este ak si vsimnete komentare pri ich tovare tak casto krát poradia ak sa niekto zauima o zbytocne predrazeny diel a poradia nieco lacnejsieho ,na danú zostavu nie tak naddimenzovaného..preto nechápem prečo tomu tak nebolo aj teraz

Naposledy upravil madafaka dne 30 kvě 2012, 12:46, celkově upraveno 1

30 kvě 2012, 12:42
Podporučík
Podporučík

TeslaMa píše:
Lidi pochopte, obchod musí vydělávat! Do jejich rukou jim byl svěřen upgrade, práci provedli, zbraň funguje, co řešíte??? Podle mě neudělali nic špatného, to je jako kdybych například Grifonovi poslal kvér na servis a dal mu 5 tisíc ať mě zbraň dá do kupy a ať to dobře střílí. Dal by mě tam Aimtop díly, GD brko atd.... a já bych si potom stěžoval že mě tam dal drahý díly, že stačí SHS díly... Jsem na straně ASguns!

Obchod musí vydělavat tak ojebává zákazníky... každý solidní obchod(servis) by ti měl v první řadě doporučit a to i absolutnímu laikovi co v poměru cena/výkon/životnost. Přesně tohle dělá kvalitní obchod obchodem! ne způsob šoupače krabic nebo narvem tam co se nám zbytečně na skladě válí a neprodává se a ať na tom pořádně vyděláme a potom se snažit prskat na ostatní lidi již tohle chování o něčem svědčí a asguns si udělali bohužel pro nás tím lépe pro zákazníky skvělou reklamu!

30 kvě 2012, 12:46
Moderátor
Moderátor

Tak je jasné, že když si zákazník vybere díly za 8000, tak ho nebudou přesvědčovat, že je to blbost a že stejný upgrade se dá udělat za polovinu peněz...když k nám na krám přijde člověk a vybere si plazmu za 25k, tak mu taky nebudu vysvětlovat, že by na jeho potřeby bohatě stačila televize za 10k, to bych byl sám proti sobě že. To je prostě obchod a nikdo to nikomu nemůže mít za zlý. Samozřejmě, pokud by mu ty díly oni sami doporučili, tak to už by byla sviňárna, ale to už by nám musel říct Sektor, jak to bylo, jinak můžeme jen hádat.

Zásadní chyba byly jejich agresivní pokusy o obhajobu, já bejt na jejich místě, tak prostě zahraju kartu "se zákazníkem jsme se na tom domluvili, předpokládali jsme, že chce mít zbraň předimenzovanou kvůli spolehlivosti a případnému budoucímu upgradu na silnější pružinu a nevadí mu si za to připlatit." Proti tomu už se nedá říct ani popel, kdyby to byl soukromý technik, tak by bylo možné mu říct "a proč jsi mu nevysvětlil, že je to totální kravina," ale v případě obchodu to je naprosto v pořádku, protože viz první odstavec. Pokušet se namísto toho udělat idioty prakticky z celého diskusního fora je fail a o podobnou smršť si vyloženě říká.

30 kvě 2012, 12:47
Profil ICQ
Kapitán
Kapitán

devildog píše:
TeslaMa píše:

Obchod musí vydělavat tak ojebává zákazníky... každý solidní obchod(servis) by ti měl v první řadě doporučit a to i absolutnímu laikovi co v poměru cena/výkon/životnost. Přesně tohle dělá kvalitní obchod obchodem! ne způsob šoupače krabic nebo narvem tam co se nám zbytečně na skladě válí a neprodává se a ať na tom pořádně vyděláme a potom se snažit prskat na ostatní lidi již tohle chování o něčem svědčí a asguns si udělali bohužel pro nás tím lépe pro zákazníky skvělou reklamu!

Přesně tak ale to je na mozky nekterých zdejších lidí asi moc pochopit!
A to že špiní AirsoftPro je jen ubohost, s AS pro mám samé vynikající zkušenosti, můžu říct že s kazdým obchodem krom Airsoft Guns.
A taková malá otazka na Airsoft Guns: Proč do vaších super recenzích na stránkách nenapíšete viditelně že se SHS písty a SHS kola musi na 98% upravovat když příjdou od vás z obchodu? no vlastně ani odpovídat nemusíte odpovím si sám: je to proto že kdyby ste to tam napsali tak vám klesne odber SHS dílu o 95% pokud budete vrdit že ne je to prachsprostá lež.
Taky nechápu TeslaMA proč je pořád tolik obhajuje.

Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!!
- Johann Wolfgang Goethe -

Naposledy upravil White.9 dne 30 kvě 2012, 14:38, celkově upraveno 2

30 kvě 2012, 14:34
Kapitán
Kapitán

Griffon: Souhlas. Přesně tak jak píšeš v druhém odstavci.

30 kvě 2012, 14:35
Profil ICQ
Četař
Četař

Tak kdyz se podivame na tu sestavu a na cenu dilu tak to je docela dobra sestava sice na 130 trochu nadimenzovana ale proc ne.
SHS Rotacni vodic pruziny pro mechabox v2 cena 230 dobra volba neni spatnej
SHS Pruzina 130 CENA 90 za ty penize neni spatna ale guarder je mnohem lepsi
SYSTEMA New Bore Up set valce M16A2 CENA 2100 sice je draha ale mam velice dobre skusenosti podle me jedna z nejlepsich vzducharen
Titanovy pist - polovicne zuby CENA 290 sice na tu pruzinu trochu zbytecnej ale ty pisty maj dobrou vydrz a cena neni spatna
SHS Raminko podavace SHS - mech v 2 CENA 100 nevim proc se menilo
Zpozdovaci vacka SHS CENA 60 dobra vacka
Inoxova 6,04 mm hlaven M16A1/A2/AUG CENA 990 dobra hlaven sice neni nejlepsi ale je taky hodne dobra
Silikonova Hop-up gumicka Systema CENA 190 dobra gumicka
Dlouhy motor SHS - vysokozatezovy CENA 750 za ty penize dobrej motor systema to neni ale taky stoji tretinu ceny
Univerzalni MOS FET CENA 400 nemam skusenost
Tlumic hluku SOCOM CENA 990
cena instalace 1500
Celkova cena pokud jsem dobre pocital 7690 ostatni asi kulicky a posta .
Tato sestava bude mit podle me hodne dobrou zivotnost a oto mozna airsoftguns taky slo. Taky proc udelat sestavu za 2000 tisice kdyz to nebude mit zivotnost a nebude stoho takovej vydelek :)
Airsoftguns zas tak spatnej nazor stema pruzinama nema, ze je chce merit podle neceho, ono kolikrat objednas pruzinu a pak najednou nemuzes vytahnout kloudnej vykon protoze ta pruzina je treba slaba. Pokud se udela nejaka tabulka klidne podle systemi s tuhosti stlacene pruziny na vaze (to je asi nejlepsi tu ma kazdej doma) tak to bude jedine dobre . Jo a pokud jsem dobre celt tak airsoftguns nikde nanapsal ze systema je nejlepsi pruzina .

30 kvě 2012, 20:36
Moderátor
Moderátor

Jenda: souhlas, i kdyz ja bych pouzil jinou vzducharnu.
proc davat jako referenci systema pruziny, ktery dneska zadny rozumny technik neinstaluje?

30 kvě 2012, 21:37
Četař
Četař

jakeho vyrobce pouzit je otazka zatim jsem nemel doma tolik pruzin od jednoho vyrobce abych mohl porovnat odstupnovani v kilogramech na vaze dam priklad M120-8kg M130-9kg M140-10kg nevim jakou zasobu mas doma ty :)

30 kvě 2012, 21:58
Moderátor
Moderátor

ja nemam doma zadnou zasobu pruzin.

Jak jsem psal, T-dog jiz navazil peknou radku pruzin, ale ja to za nej nemam pravo prezentovat

30 kvě 2012, 22:03
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 179 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další