Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22 lis 2024, 20:27

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ] 
 SR36 K (SRC) gen. III Upgrade 
Autor Zpráva
Svobodník
Svobodník

Nový příspěvek SR36 K (SRC) gen. III Upgrade
chtěl bych se zeptat zda-li by tento upgrade byl trochu dobrej mám tam :

mechabox: III
Materiál mechaboxu: kov zesílený
pružina: 120
Ložiska: kovová kuličková (8mm)
Materiál kol: kov super zátěžový
Ozubení: klasické
Materiál pístu: plast zesílený
Trn pružiny: kovový s ložiskem
Hlava pístu: hliník s protitlakým těsněním
Tvar čel hlav pístu a válce: rovný
Tryska: plastová
Typ motorku: SRC ultra zátěžový
Kompatibilita s tvarem motorků AEG: krátký

a chtel bych tam dát:

http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... ucts_id=87
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=607
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=533
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info ... cts_id=200
http://airsoftpro.cz/eshop/product_info.php? cPath=85_15_32&products_id=67

19 čer 2012, 06:56
Moderátor
Moderátor

Nový příspěvek Re: SR36 K (SRC) gen. III Upgrade
to je cesta do pekel

19 čer 2012, 07:09
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík

Pročti si téma - SRC G36KV vzduch a pak uvidíš, že to není tak jednoduché. Jinak ProWin komoru tam nedáš, buď je to středním dílem těla SRC, nebo konstrukcí komory ale když ji tam namontuješ není v ose tryska s komorou. Mechabox by se musel trochu vysunout z těla. Zkoušel jsem komoru přiroubovat k mechu, ale stejně to bylo vyosené a zbraň se dusila.

Upgrage: vyměn pružinu za GD SP120, přetěsni hlavu válce a pístu, hop guma Systema/Guarder, kvalitní sil. kabely - stačí průměr 1mm, lépe se vkládájí do rukojeti, vyměn pojistku za vydlicovou (dobře se vejde nad hop komoru a tím se zkrátí délka kabelů. Vyměň válec za jiný s dírou: Element C, ASPro...) . Hop komoru dej plastovou SHS. Původní má tragickou těsnost. POZOR!!! Pokud vyměníš hop komoru, musíš upravit zásobníkovou šachtu nebo vyměnit za jinou od jiného výrobce.

Asi by bylo vhodnější to psát do tématu SRC G36KV vzduch, aby nebyli zbytečně dvě stejná témata.

19 čer 2012, 08:26
Armádní generál
Armádní generál

pokud mas stesti a zbran ti stale slape, tak do ni byt tebou nesaham. ver ze vim o cem mluvim :-D kdyz budes upgradovat tak budes mit bud kurevske stesti ze ti pofici (tak 5% sance), nebo se s tim budes srat 2 mesice nez to zacne nejak fungovat (55% sance) nebo se s tim budes srat vecne a nepofici (40% sance). mel jsem, rozdelal jsem to, travil jsem nad tim kverem rok a nepodarilo se to dat dohromady, proto jsem ho zahodil a neresim to. za ty nervy mi to nestalo

19 čer 2012, 09:06
Profil ICQ
Podpraporčík
Podpraporčík

Mám SRC HK-416 III.Generácie a je to katastrofa. Síce fungovala bez problému keď som ju kúpil, ale samozrejme som musel upgradovať,nedalo mi to . Tak som to rozobral, len som ešte nevedel ,že som si tým podpísal "rozsudok smrti". V prvom rade sa tá zbraň ani nedala rozobrať, mechabox bol v zbrani asi nalisovaný, zaseknutý... len pol dňa mi trvalo vytiahnuť ho. Ostatné rozoberanie bolo už v poriadku. Dal som tam CNC komoru Airsoftpro, presnú hlaveň Guarder 460 mm a chcel som to skúsiť či to nejako pojde. Zistil som ,že neni šanca aby som tam napchal mecháč, tak som dva dni upiloval telo zbrane z vnútra, pár častí mecháču a neako som to tam napratal, no samozrejme to nestrielalo, pôvodná hliníková tryska sa nemala rada s novou komorou, tak som ju trošku zkrátil. Po pár hodinách úmorného skladania a ladenia zbrane to začalo strielať, no nie nadlho. Pôvodná hop-up guma bola moc mekká čo som si všimol neskoro, keď sa v nej zaskeli guličky a vylámalo mi to pár zubov na všetkých kolesách :D . Takže som objednal poriadny upgrade, Alu tryska s dvoma tesneniami 21,4 mm, kvalitný piest so 4 k. zubmi, CNC kolesá SHS 32:1 ,CNC M-block, 150 Guarder pružina, Li-pol 11.1 V 2600 mAh, EXtreme aktívnu brzdu, samozrejme nožovú poistku a nová kabeláž. Dal som to nejak dokopy bez väčších problémov a našťastie mi to tak funguje jak má :) .( po investovaní stoviek eur), Ak si toto niekto prečíta, tak vám radím, určite NEKUPUJTE SRC III. Generáciu, je to uplný shit !

19 čer 2012, 10:07
Kapitán
Kapitán

Prodej to dokud to stříli a kup si CA G-36C, stoji cca 5tisíc ale je to pecka - pasuje tam prowin komora uplně suprove s SHS tryskou pro G-36 a hned to hodí parádni ústovku.. přetesnit vzduchárnu a neni problém s ni dostat 15m/s nad pružinu. A taky to spracovaní vnějšku je suprové oproti čínám.

Nikdo není tak beznadějně zotročen, jako ten co se mylně domnívá , že je svobodný!!
- Johann Wolfgang Goethe -

19 čer 2012, 10:46
Kapitán
Kapitán

Po těch zkušenostech co mám sem rád že mi moje KV šlape,ikdyž strašně uboze..nechci žádný extra prdy ale když to člověk nevytáhne ani na 110m/s :\ ..Dával sme jí šanci dlouho ale udělám to jako všichni ostatní..zbavim se toho...nahradim to za HK 416 od Dboy nejspíš a musim se přidat: SRC už nikdy

19 čer 2012, 10:56
Major
Major

Dodám že ani JG vzduch neni ztracenej... S pružinou M100SHS, přetěsněnym vzduchem., SHS tryskou, SHS komorou sem z toho dostal 122m/s :P

19 čer 2012, 21:48
Svobodník
Svobodník

Pročítal jsem tu dost příspěvků a doporučovali tyto věci jak už jsem dával. Kupoval jsem to už se 120 pružinou jinak nic jinýho tam neni a mám koupenou li-polku 11,1 V 2200 motor se nepřehřívá, ale mám odpojenou pojistu pač ten kabel je nějde KO nevadí to? Jinak bych rád předělel kabeláž do pažby dá se to nějak udělat aniž bych musel neco vrtat a pilovat?

01 črc 2012, 10:27
Praporčík
Praporčík

Pojistka je ochrana před zkratem baterky a nutně tam být nemusí. Já jsem ji vyměnil za vidlicovou a umístil ji pod zásobníkovou šahtu vedle hop - komory. Krásně se tam vejde, ušetříš místo a navíc ti odpadne jeden spoj. U té pažby se vrtání nevyhneš a navíc budeš muset mýt dlouhé kabely, pokus chceš zachovat sklápění. Nebo koupit SRC plnou pažbu, ale ta stojí okolo 1100 Kč. Navíc ty máš Lipolku a ta je velmi malá a lehká oproti Ni-Mh či Ni-Cd, takže to na váze skoro nepoznáš.

03 črc 2012, 16:32
Moderátor
Moderátor

hned prvni skupina obrazku ukazuje navod, jak vest kabely do pazby - minimum pilovani:
http://www.airsoftchrudim.cz/recenze/sp ... fet_2.html

03 črc 2012, 16:34
Profil Zobrazit autorovy stránky
Praporčík
Praporčík

Další možnost je vložení baterie do prostoru v pažbě a vedení kabelů středem pažby. Na baterku stačí pak udělat, jednoduchý návlek z černé látky na suchý zip. Nebo jen omotat izolací. Tím se docílí elegantnějšího a hladšího vzhledu. Nepřekáží velká kapsa, která se mě osobně na žádné zbrani nelíbí.

03 črc 2012, 19:31
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 12 ]