|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
|
Autor |
Zpráva |
ddwayne
Svobodník
|
 Desert Eagle, TM vs CYBG
Dobrý večer, s airsoftem teprve začínám, pohybuji se v tom sotva měsíc a chtěl bych si koupit prozatím záložní zbraň na plyn. Odjakživa obdivuji Desert Eagla, proto chci právě tuto pistoli. Nevím ale, zda-li od Tokyo Marui nebo od Cyber Gun (CO2 typ), obracím se tedy na Vás s prosbou o odpověď na pár otázek. Pro začátek bych se chtěl zeptat, kterou ze značek favorizujete. TM nebo CYBG? Nějaké zkušenosti, klady/zápory? Dále bych se chtěl zeptat na opravdu velké cenové rozdíly u značky TM. Jak je možné, že je v různých obchodech je rozdíl třeba i neuvěřitelných 2700,-? Určitě v tom hraje roli dodavatel, ale takhle velkou? Například http://www.zamerovac.cz/tm-desert-eagle ... 92512.htmlhttp://www.airsoftguns.cz/detail.php?&id=604Poslední otázka (a ta je pro mne velice důležitá). Z čeho je vůbec vyroben stříbrný model od TM? Je to opravdu chrom? A je to celokov? Pokud ne, které části jsou kovové a které plastové? Nikde jsem k těmto informacím nepřišel, proto se ptám zde. Na stejnou otázku bych se chtěl zeptat u tohoto celočerného modelu od TM. Je mi jasné, že se to chromu vůbec netýká. Je to tedy celokov? http://www.anareus.cz/detail.php?id=387Věřím, že nějaké otázky jsou určitě blbé. Ale když člověk začíná, nevyhne se jim. Postačí mi, když popíšete o té Vaší, ať je to TM nebo CYBG. Chtěl bych ale poprosit, aby se toho účastnili pouze lidé, kteří tuto pistoli drželi alespoň v ruce. K jaké pistoli by jste se tedy přiklonili s vymezenými cca 6000,-? Děkuji za Vaše odpovědi, přeji Vám pěkný večer.
|
16 srp 2012, 17:15 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
 Re: Desert Eagle, TM vs CYBG
TM jsou suverénně nejkvalitnější plynovky na trhu, nicméně jsou plastové (kovový je zásobník, hlaveň a některé další vnitřnosti a spoušť a další "detaily", rám je komplet plast), TM celokovy nedělá. Já to jako žádnou velkou nevýhodu nevidím, radši kvalitní plast než šmejdskej kov a povrchová úprava je super. S CYBG zkušenosti nemám, ale osobně bych šel rozhodně do TM, v případě plynovek je kvalita nejdůležitější faktor. Rozdíl v ceně je 1700, ne 2700 a je to dané především tím, že ceny zbraní jdou obecně dolů, ale některé shopy jsou prostě "zaseklé" o pár let nazpět a ceny nesnižují.
A k jaké pistoli bych se přiklonil já? Rozhodně ne k Desert Eaglu, to je snad ta nejnepraktičtější bouchačka, jakou si můžeš koupit - velká a těžká, přitom kvér s polovičníma rozměrama a hmotností udělá úplně stejnou práci. A obecně mi přijde jako naprostá blbost vrazit 6000Kč do plynový pistole ve chvíli, kdy s airsoftem teprve začínáš...záložní bouchačka je jedna z posledních věcí, co bych kupoval, je to frajeřinka kterou nepotřebuješ.
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
17 srp 2012, 12:07 |
|
 |
|
ddwayne
Svobodník
|
Děkuji za objektivní a kvalitní odpověď. Tento názor na tuto pistoli (co se rozměrů a hmotnosti týče) jsem už párkrát slyšel. Je to dobrej názor, chápu ho. Každopádně u nás největší roli hrají právě plynovky, sem tam brokovnice. Potom je to dobrá volba, nebo ne? O mobilitu a rozměry v tomto případě právě vůbec nejde, protože moc nepočítám s tím, že bych ji v nejbližší budoucnosti někdy používal jako záložní pistoli.
|
17 srp 2012, 15:39 |
|
 |
|
NuSo
Četař
|
Ak ti neprekáža, že je absolútne nekompaktná, veľká a ťažká, s kľudným svedomím ju ber s tým, že je to dokonalá, krásna a mimoriadne efektná zbraň, ktorá ťa s najväčšou pravdepodobnosťou nesklame. Všetko čo napísal Griffon je síce pravda, lenže pravda je aj tá, že kto vlastní tento kúsok je, no, ako to nazvať, díva sa zvrchu s úsmevom na tvári a s pocitom, že má doma zberateľský kúsok. Starí harcovníci si to aj tak kupujú vlastne len kvôli nej samotnej. Hrať s ňou profi airsoft je sprostosť. hodím ti odkaz na jednu fajn recenziu od jedného "starého harcovníka". Keď ju prečítaš, kúpa ťa už asi neminie. http://www.upir.nfo.sk/airsoft/source/t ... 04/02.html.
|
20 srp 2012, 02:54 |
|
 |
|
Severan
Podplukovník
Registrován: 17 dub 2009, 11:58 Příspěvky: 570 Bydliště: Chomutov
|
_________________ TM Hi Capa 5.1 dust cover TM Hi Capa 5.0 La Brama TM Hi Capa 7.0 Caspina
http://www.sinergy.sk/blog/blog-page/4
Naposledy upravil Severan dne 20 srp 2012, 21:55, celkově upraveno 1
|
20 srp 2012, 13:33 |
|
 |
|
Griffon
Moderátor
Registrován: 10 lis 2008, 13:47 Příspěvky: 20687 Bydliště: Fort Lewis
|
Tak pokud se pohybuješ v partě střelců, co jedou hodně na plynovky a nechystáš se ten kvér nějak často tahat v pouzdře, tak oba moje argumenty proč to nekoupit vlastně padají a neváhej do toho kvéru jít, jak už napsali kolegové, je to luxusní kousek 
_________________ SGT Griffon P. A/1-23 INF, 2ID 2005-2012 615th MP Co. 2012-now
Less flower power, more firepower!
Nejsem osobní helpdesk! Soukromé zprávy jsou na soukromé věci, dotazy patří do fóra.
|
20 srp 2012, 21:03 |
|
 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|