Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 28 dub 2025, 23:21

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 JG SIG 550 
Autor Zpráva
Četař
Četař

Nový příspěvek JG SIG 550
Zdá sa mi, že sa o tejto zbrani celkovo píše menej, ako by sa patrilo. Nevravím, že nikde nič nie je, ale je toho pomenej ako o obdobných kúskoch. Na základne vyhľadávania som zistil, že sa tu táto téma ešte nenacháda. Riešil sa tu update, ale nie konkrétne zbraň samotná.

Uvažujem o kúpe. Čo mi o nej viete povedať ? Spoľahlivosť, vonkajšie spracovanie, porovnanie s ostatnými, celková kvalita... Proste všetko k veci od ľudí, čo s ňou majú skúsenosti.

Naposledy upravil NuSo dne 18 zář 2012, 22:33, celkově upraveno 1

18 zář 2012, 20:03
Četař
Četař

Nový příspěvek Re: JG SIG 550
Já mám siga z moravy a jako zbraň je to dobrá, přesnost i u základu celkem ujde (hlaveň je dlouhá 534mm) trojkovej mecháč s 6mm ložiskama a s cca 90-100 brkem a protože bylo soudruhum v lidově demokratický republice jedno jestli mecháč příde do siga 552, 551 nebo 550 tak tam bude válec s dírou takže obsahy moc neseději :? , pak hop komora tam je plastová (neříkám že špatná) ta se dá vyměnit za komoru z G3, motor je tam střední (mě zatim dostačuje ten co tam je) bipodu se můžeš rovnou zbavit protože je na dvě věci, pri troše šikovnosti ti hned ulítne pažba, tělo je z plastu takže to rovnou troch tlumí.
Tělo je zpracovaný taky celkem dobře jen já bojuju s malinko se vyklající pažbou v čepu.
dost z toho tu už padlo

závěr: má svoje mouchy ale já bych si ho klidně koupil znovu :wink:

18 zář 2012, 21:55
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ]