Re: TANAKA WORKS M700 A.I.C.S.
super kver, ale ma mouchy:
-nemoznost strilet za nizkych teplot. pocitej se si zastrilis tak od poloviny dubna do zari
-nemoznost upgradu dlouheho zasobniku
-nevim jak AICS, ale vsechny ostatni tanaky trpi na hopkomoru ktera je v zakladu plastova a vetsinou do roka az dvou se rozsype
jinak minusy asi zadne.
plusy:
-dostrel (v zakladu kolem tech 80ti, postava by nemela byt problem na 50m na "temer" jistotu)
-presnost - vsechny tanaky maji v zakladu kvalitni 6,05 hlaven. ja jsem u M24 nemel potrebu menit. pri dobre sestelovane optice nebyl problem na 15 metru trefovat cigaretu 10/10. na vetsi vzdalenosti byl soustrel stale velice dobry - na odstrelovacku plne dostacujici
-vykon - 160 m/s v zakladu, v pripade pouziti powerpacku kolem 180 m/s
-zpracovani - kvalitni materialy vnejsku i vnitrku (krom hopkomory, ktera je desna). jeden z mala kveru, ktery bych se nebal pouzit jako kyj v pripade ohrozeni
AICS vypada good, ale z duvodu nemoznosti upgradu dlouheho zasobniku a nemoznosti pouzit kratky bych sahnul radeji po klasicke M700 nebo M24. ale i s tou AICS funguje hodne lidi a nestezuje si
nejvetsi slabost tehle zbrani je to ze to jsou plynovky, tkaze si s tim zastrilis fakt maximalne pres letni sezonu a par tydnu pred a po. jinak ja osobne jim nemam co vytknout.